Én vétkem

Én vétkem

Culpa mía

Noah-nak hátra kell hagynia városát, barátját és barátait, és anyja új, gazdag férjének kastélyába kell költöznie. Ott találkozik Nickkel, az új mostohatestvérével. Titokban őrülten egymásba szeretnek.

(GreyWolf)

Ország: Spanyolország
Premier: 2023.06.08. | Amazon Prime Video (2023.06.08.)

A te hibád  (2024)

2025.01.14 Roland Altner

A szereplőválogatás nagyon gyenge, az nem létezik, hogy a srác, aki alvilági fazon meg bunyózik, ilyen 50 kilós színész játssza, megkap mindent és mindenkit, de pont egy ilyen egyszerű lányba szeret bele, aki ráadásul a mostohatestvére. A könyvebe nem tudom, hogyan van, de ez elég gagyi.

2024.10.06 Ahoj poplacsek Nézhetetlen

0/10 Elképesztő spanyol tinipornó-sharknado

Teljesen felültem a véleményeknek, és ráklikkeltem a letöltésre, gyanútlanul. Még sose láttam spanyol gyártású produkciót, mely a Hallmark és Asylum filmek legzavarosabb elemeiből kevert sunyi koktél, republikánus vígjáték* (lejjebb kifejtem), a filmművészet Hubertusa vagy matrózfröccse, melynek túlfogyasztása után ott ül az ember kiszáradt, cserepes szájjal és lüktető, sajgó halántékkal, nem emlékezve, hogy hogyan került annyira nyomorult állapotba. *Van egy ilyen saját fejlesztésű genre a szótáramban, hiánypótlónak találom: republikánus vígjáték. Tudom, nem hangzik túl logikusan, de onnan ered, hogy az első ilyen jellegű, szupergagyi filmek, amiket láttam, a Hallmarhoz hasonló tévécsatornákról kerültek a torrent megosztó oldalak kínálatába. A ~-okban igen gyakran jómódú, jó keresztény, republikánus, tahó környezetben játszódik a történet. A ~-oknál a humor kínos és baginacsai szintű, a cselekmény felettébb kiszámítható. A ~ sikeres és szórakoztató megtekintésének célszerű taktikája a sharknadoing, ami egy újabb szócikk, de azzal nem terhellek benneteket. Extrém filmfogyasztóknak ajánlom megtekintésre, esetleg 15-17 év közötti, nem intellektuális fókuszú fiataloknak. ui: jaj, nagyon röhögök, a vége előtti pár percben lévő utolsó akciójelenet autóspárbaja a legkeményebb bollyvoodi trasht idézi.

2024.10.07 Fikatours_blogger

ZS

A hetvenes években ez a látvány biztos ütős lett volna, de a történet már akkor sem.

2023.06.08 Cercei

Valahogy végig úgy éreztem, hogy nem működik a film. A rosszfiú és az új mostohatestvére közötti szerelmi szál nem ért el semmit. Nehéz megfogalmaznom, de sántított az egész, nem hiszem, hogy érdemes túl sok időt pazarolni rá.