Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007)

Ópium: Egy elmebeteg nö naplója
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Hakker   2019. 02. 11.

Az már önmagáért beszél, hogy Csáth Géza remekbeszabott műve, Szász jános csoldálatos rendezése. Csáth Géza, aki orvos, pszichiáter, pszichoanalitikus volt, hitelesen lefestette a történetben felmerülő problémákat.

 
Elkoo   2017. 02. 12.

Elég jó film tetszettek a színészi alakítások illetve Csáth Géza egy remek forgatókönyvet rakott a rendező Szász János elé. Csak ajánlani tudom mindenkinek,de a film megnézése előtt mindenképp ajánlom,hogy pihent fejjel veselkedjen neki.

 
Összességében tehát nagyon-nagyon meg vagyok elégedve ezzel a filmmel. Az írások összemosása nagy kreativitásra vall. Képes volt egy pszichológiai tanulmányból remek történetet kanyarítani azzal, hogy hozzátoldotta a tragikus sorsú író naplóit és novelláit úgy, hogy a fikciót csak csekély mértékben kellett segítségül hívnia. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.