Szeretem a spanyol filmeket, főleg szinkron nélkül. Ezt is eredeti nyelven ajánlott nézni. Egyébként nem egy bonyolult story, egy esti, jobb romkomnak viszont teljesen jó.
Teljesen felültem a véleményeknek, és ráklikkeltem a letöltésre, gyanútlanul. Még sose láttam spanyol gyártású produkciót, mely a Hallmark és Asylum filmek legzavarosabb elemeiből kevert sunyi koktél, republikánus vígjáték* (lejjebb kifejtem), a fi... Több
Nos! Nem került fel a film nálam a slágerlistára. Mesterkélt klisékből épült fel. A lány utálja, hogy elköltözik az anyjával a mama új pasijához. A mostohatestvért először utálni kell. Aztán jön a szerelem, majd a konfliktus és a nagy újra egymásra t... Több
A sok rossz vélemény miatt kezdtem megnézni, erősen csalódtam, és kellemesen. Nagyon jó film. A történet 2 mostohatestvér szerelméről szól, elég jól felépítve. A film vége elég elcsépelt, de annak ellenére csak ajánlani tudom.
Mindenhol ez a film jött fel ajánlóba, így gondoltam, megnézem, adok neki egy esélyt. A sztori jó, nem volt unalmas, kicsit klisés, de kikapcsolta az agyam.
Valahogy végig úgy éreztem, hogy nem működik a film. A rosszfiú és az új mostohatestvére közötti szerelmi szál nem ért el semmit. Nehéz megfogalmaznom, de sántított az egész, nem hiszem, hogy érdemes túl sok időt pazarolni rá.
Nem értem a sok negatív kritikát. Nekem nagyon tetszett. A spanyolok készítenek jó filmeket. Biztos, hogy máskor is meg fogom nézni.