Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Légió
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kóborló   2020. 01. 14.

legújabb vélemény

Menthetetlen

Valamikor nagyon régen láttam már ezt a filmet, de egyszerűen annyira nem hagyott bennem mély nyomot, hogy a minap újra elővettem egy megtekintés erejéig, mert egyszerűen már nem emlékeztem, hogy mi is volt a problémám a 2010-ben készített Légióval. Röviden: szinte minden! Kezdeném a pozitívumaival, mert hát azt igencsak kevés szóval össze tudom foglalni. A film története egyáltalán nem rossz, bár lehetett volna ennél sokkal jobb is, de a rengeteg negatívuma mellett talán még ez az, amiben a legkevesebb gikszer található. Hisz ha azt nézzük, hogy a tartalma egy igazi kis keményvonalas akció-horrorfilmet sejtet, akkor nem is tévedünk oly nagyot. A probléma ezzel mindössze annyi, hogy ez csup... több»

 
HercegPeter   2017. 11. 14.

Nem egy világmegváltó alkotás, de a vártnál jobb. Elég jól kezdődik, de aztán ellaposodik. Az alaphelyzet igencsak elcsépelt, a karakterek és azok sorsa sem hoz semmi váratlant. Semmiben sem nyújt extrát, de nincs is igazán olyan dolog ami lehúzná, így egy erős közepes. Az az 1-2 nagyobb híresség jót tett a filmnek, de senkinek sem ez lesz élete alakítása.


 
sabnock666   2018. 12. 16.

Érdekes alkotás,szinte Paul Bettany-re szabták....ő hozta a legnagyobb alakítását a jó és a rossz örök harcában. Jól kidolgozott akcióhorror....érdemes megnézni!

 
adamkatka   2016. 09. 14.

Nagyon érdekes a történet, és főleg a szemléletmódja a filmnek. Bonyolódnak a szálak, és nagyon magával ragad a történet, nem a megszokott fantasy akció, annál többet nyújt. tetszett a film befejezése is, nagyon sokat mondó.

 
Marius   2015. 05. 24.

Nekem nagyon bejött a film, mind téma választás, mind a megoldások miatt.

A film összbevétele 67 918 658 dollár volt (imdb.com).

 

A film történetének folytatását az amerikai SyFy csatorna egy sorozat formájában adta le, ez volt a Bukott angyalok (2014–2015), ami két évadot élt meg.

(Kóborló )
 

Ez volt a film rendezőjének, Scott Stewartnak az első egész estét filmje.

(Kóborló )
 

A Michael testén lévő tetoválások Énoki nyelven íródtak, amiről azt állítják, hogy az angyalok nyelve. Ezt a nyelvet Dr. John Dee és prófétája, Edward Kelley jegyezte le a 16. században.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.