Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Légió
 
HercegPeter   2017. 11. 14.

Nem egy világmegváltó alkotás, de a vártnál jobb. Elég jól kezdődik, de aztán ellaposodik. Az alaphelyzet igencsak elcsépelt, a karakterek és azok sorsa sem hoz semmi váratlant. Semmiben sem nyújt extrát, de nincs is igazán olyan dolog ami lehúzná, így egy erős közepes. Az az 1-2 nagyobb híresség jót tett a filmnek, de senkinek sem ez lesz élete alakítása.

 
sabnock666   2018. 12. 16.

Érdekes alkotás,szinte Paul Bettany-re szabták....ő hozta a legnagyobb alakítását a jó és a rossz örök harcában. Jól kidolgozott akcióhorror....érdemes megnézni!


 
adamkatka   2016. 09. 14.

Nagyon érdekes a történet, és főleg a szemléletmódja a filmnek. Bonyolódnak a szálak, és nagyon magával ragad a történet, nem a megszokott fantasy akció, annál többet nyújt. tetszett a film befejezése is, nagyon sokat mondó.

 
Marius   2015. 05. 24.

Nekem nagyon bejött a film, mind téma választás, mind a megoldások miatt.

A film összbevétele 67 918 658 dollár volt (imdb.com).

 

A Michael testén lévő tetoválások Énoki nyelven íródtak, amiről azt állítják, hogy az angyalok nyelve. Ezt a nyelvet Dr. John Dee és prófétája Edward Kelley jegyezte le a 16. században.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.