A Védőr című Netflix Original film lenyűgöző történetével és impozáns szereplőgárdájával igyekszik meghódítani a nézőket. 

A Jeroen Olyslaegers regényének adaptációjából készült film egy második világháborús dráma, amely az együttműködés és ellenállás témáit feszegeti. A filmet Tim Mielants rendezte, aki olyan népszerű TV-sorozatokból lehet ismert, mint a Birmingham bandája, a Terror és a Légió

A Netflix hivatalos szinopszisa alapján: "Két fiatal rendőr a náci megszállás alatt álló Antwerpenben találja magát, ahol az együttműködés és az ellenállás közötti dilemmában őrlődnek." Ez az összefoglaló arra utal, hogy a karaktereknek az ellenállás és az együttműködés kapcsán felmerülő intenzív és erkölcsileg összetett kérdésekkel kell szembenézniük.

Mielants a forgatókönyvet Carl Joos-szal közösen írta, ezzel saját kreatív elképzeléseit és szakértelmét adva a projekthez. A Mielants-szel kapcsolatos korábbi tapasztalatok alapján erőteljes és vizuálisan lenyűgöző filmre készülhetünk.

A Védőr szereplőgárdája tehetséges színészekből áll, akik lenyűgöző alakításokkal keltik életre a karaktereiket. Stef Aerts, Matteo Simoni, Kevin Janssens, Gene Bervoets, Annelore Crollet és Jan Bijvoet kulcsszerepeket játszanak a filmben.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

70 Védőr  (2023)

dráma | háborús | történelmi

Wilfried Wilsnek segédrendőrként kell túlélnie Antwerpen náci megszállása alatt. több»