Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%

Bűbáj és kéjelgés (2013)

Las brujas de Zugarramurdi
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Berto49   2017. 08. 25.

legújabb vélemény

Nem szeretem a fantasy-filmeket, de ez nagyon ötletes volt. Különösen az első harmad, az aranybolt kirablásának a "hogyanja" és az azt követő üldözés. A második harmadtól viszont már túl sok volt a fantázia, az öncélú látványorgia és kevés a valódi m... több»

 
cunci   2015. 06. 16.

Groteszk humorú horror vígjáték a spanyoloktól ez a film. Nem az a térdcsapkodós, sírva röhögős fajta, de humoros és pörgős egyszerre, alig van benne üresjárat. Nem sok hasonló stílusú filmet láthattunk az elmúlt években, szerintem érdemes egy próbát... több»

A film összbevétele 1 623 503 dollár volt (imdb.com).

 

A Willendorfi Vénusz 11 cm-es szobrocskáját 1908-ban Szombathy József osztrák-magyar régész lelte meg Alsó-Ausztriában, de az a fajta mészkő csak(!) 157 km távolságban, Brno közelében található!

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.