Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Hullajó! (1992)

Braindead
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2020. 08. 02.

legújabb vélemény

1

A valaha készült egyik legvéresebb horror-vígjáték. Nagyon látványos, de a történet egésze sablonos. Kicsit erőltetett és művi. Ennek ellenére szórakoztató de ne egy komoly darabra számítsunk amikor elkezdjük nézni. Ha nem támasztunk nagy elvárásokat... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Ejnye Lionel, ejnye.......mire jó egy patkánymajom??? Hát erre....ez a 90 évek, és igen, ilyen volt akkor a technika... Beteg, morbid, és néha vicces!!! Nem kell komolyan venni, csak nézni, szigorúan egyszer....

 
Lamboh   2017. 10. 18.

0

Ez de beteg egy film... Ami jelen esetben nem hátrány, hisz egy mozgalmas, vicces filmről van szó, amit több alkalommal is újra lehet nézni. Már ha bírja az ember gyomra.

 
Owotonor   2020. 01. 13.

0

Minden ízében egy figyelemfenntartó - a maga nemében egy szenzációs remekmű - megszámlálhatatlanul tele tűzdelt poénnal és betegebbnél - betegebb vérben úszó - lavírózó viaskodásokkal. Amivel tényleg csak nehezen lehet betelni egyszeri megnézése által.

 
D. Wolfe   2016. 04. 24.

0

Mivel kultikusnak mondják, többet vártam tőle. Vannak nagyszerű jelenetek - a film végi fűnyírős mészárlás például -, de sokszor indokolatlanul leül a cselekmény. A karakterek között nem igazán votl szimpatikus senki. Emellett nem értem, miért mondjá... több»

 
wooderman   2016. 05. 21.

0

Ez a legelmebetegebb horror-vígjáték, amit valaha láttam.Vér kaszabolás aprítás,zombik. Tocsok a vér össze vissza,.. az a zombigyerek nem kicsit, de nagyon meredek a filmben.Nem is tudom hogy annyira rossz hogy egy csillagot adjak, vagy ötöt :)

 
fcbnandi   2015. 10. 30.

0

Haha.. nagyon szeretem. DVD-n meg is van. Néhol vicces, néhol idegesítő, de nagyon jó film a témájában. Gyerekkoromban kicsit féltem is miután megnéztem, de az akkor volt.

A film összbevétele 242 623 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható kutya neve Fernando. Ez tisztelgő gesztus Peter Jackson részéről Fernando Trueba rendező előtt.

(dailyfilmsan)
 

Ezt a filmet a filmtörténet legvéresebbjeként tartják számon.

(kázsé)
 

300 liter művért használtak fel az utolsó jelenet forgatáskor.

(kázsé)
 

A film vetítésenként többet keresett az eredeti Új-Zélandi bemutató után, mint a Batman visszatér.

(kázsé)
 

Peter Jackson eredeti forgatókönyvéből semmit nem kellett kihúzni.

(kázsé)