Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Lamboh   2017. 10. 18.

Ez de beteg egy film... Ami jelen esetben nem hátrány, hisz egy mozgalmas, vicces filmről van szó, amit több alkalommal is újra lehet nézni. Már ha bírja az ember gyomra.

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Ejnye Lionel, ejnye.......mire jó egy patkánymajom??? Hát erre....ez a 90 évek, és igen, ilyen volt akkor a technika... Beteg, morbid, és néha vicces!!! Nem kell komolyan venni, csak nézni, szigorúan egyszer....


 
D. Wolfe   2016. 04. 24.

Mivel kultikusnak mondják, többet vártam tőle. Vannak nagyszerű jelenetek - a film végi fűnyírős mészárlás például -, de sokszor indokolatlanul leül a cselekmény. A karakterek között nem igazán votl szimpatikus senki. Emellett nem értem, miért mondják sokan, hogy ez horror-vígjáték. Semmiféle horror elem nem votl benne. Kicsit azért csalódás.

 
wooderman   2016. 05. 21.

Ez a legelmebetegebb horror-vígjáték, amit valaha láttam.Vér kaszabolás aprítás,zombik. Tocsok a vér össze vissza,.. az a zombigyerek nem kicsit, de nagyon meredek a filmben.Nem is tudom hogy annyira rossz hogy egy csillagot adjak, vagy ötöt :)

 
fcbnandi   2015. 10. 30.

Haha.. nagyon szeretem. DVD-n meg is van. Néhol vicces, néhol idegesítő, de nagyon jó film a témájában. Gyerekkoromban kicsit féltem is miután megnéztem, de az akkor volt.

 
A maga kategóriájában osztályelső Jackson műve, és tökéletesen érthető, hogy miért vált kultfilmmé és hivatkozási alappá. Ki mondta, hogy szarból nem lehet várat építeni? Tévedett!
10/10 több»
 

Ezt a filmet a filmtörténet legvéresebbjeként tartják számon.

(kázsé)
 

300 liter művért használtak fel az utolsó jelenet forgatáskor.

(kázsé)
 

A film vetítésenként többet keresett az eredeti Új-Zélandi bemutató után, mint a Batman visszatér.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.