Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Hullajó! (1992)

Braindead
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
polgy   2022. 12. 23.

legújabb vélemény

0
Horror romkom

Romantikus horror komédia (igen, mert ez alapjában véve egy szerelmi történet), véleményem szerint a kategória egyik remekműve, olyan ötletekkel és humorral, ami csak igazi horrorrajongóknak fog bejönni. Az akkori kornak megfelelő trükkökkel (senki ne számítson CGI dömpingre), és hektóliternyi vérrel. Talán a legtöbb, amit valaha filmben láttam. Amiben még szerintem kitűnik a film, azok a karakterek. Olyan fazonok tűnnek fel benne (néha csak percekre), akik más filmekben főszerepet kaptak volna. Én imádom, a feleségem szerint egy bődületes baromság. :)

 
JRD   2022. 06. 30.

1

Egyszernézős film. Abszolúte egyszer. Morbid, idióta, néha befigyel egy-egy jobb poén. Elkalandoznál a 90-es évek fekete vígjátékaiban? Itt az alkalom, de ne várj nagy jeleneteket. Csak nézd meg. Ennyi. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
dailyfilmsan   2020. 08. 02.

1

A valaha készült egyik legvéresebb horror-vígjáték. Nagyon látványos, de a történet egésze sablonos. Kicsit erőltetett és művi. Ennek ellenére szórakoztató de ne egy komoly darabra számítsunk amikor elkezdjük nézni. Ha nem támasztunk nagy elvárásokat... több»

 
jakedave   2022. 01. 31.

1
Érdekes

Érdekes film Peter Jacksontól, bár nyilván születtek jobbak is a műfajban. A gonosz nyanya tetszik.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Ejnye Lionel, ejnye.......mire jó egy patkánymajom??? Hát erre....ez a 90 évek, és igen, ilyen volt akkor a technika... Beteg, morbid, és néha vicces!!! Nem kell komolyan venni, csak nézni, szigorúan egyszer....

 
Owotonor   2020. 01. 13.

1

Minden ízében egy figyelemfenntartó - a maga nemében egy szenzációs remekmű - megszámlálhatatlanul tele tűzdelt poénnal és betegebbnél - betegebb vérben úszó - lavírózó viaskodásokkal. Amivel tényleg csak nehezen lehet betelni egyszeri megnézése által.

 
Lamboh   2017. 10. 18.

0

Ez de beteg egy film... Ami jelen esetben nem hátrány, hisz egy mozgalmas, vicces filmről van szó, amit több alkalommal is újra lehet nézni. Már ha bírja az ember gyomra.

A film összbevétele 242 623 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható kutya neve Fernando. Ez tisztelgő gesztus Peter Jackson részéről Fernando Trueba rendező előtt.

(dailyfilmsan)
 

Ezt a filmet a filmtörténet legvéresebbjeként tartják számon.

(kázsé)
 

300 liter művért használtak fel az utolsó jelenet forgatáskor.

(kázsé)
 

A film vetítésenként többet keresett az eredeti Új-Zélandi bemutató után, mint a Batman visszatér.

(kázsé)
 

Peter Jackson eredeti forgatókönyvéből semmit nem kellett kihúzni.

(kázsé)