Rob Schmidt anno megcsinálta az első részt, és az emberek szó szerint imádták az erdőben élő gnóm családot, akik mindenkit kinyírnak...
Aztán jött a második epizód Joe Lynch rendezésében, egy túlélőjátékot játszva el, azt is értékeltem, és még rajtam kívül sokan mások is!
Aztán itt van jelen filmünk, ami Declan O'Brien „kezéből” került ki, és sajnos, ki kell hogy mondjam, semmi újat nem tudott a nézőknek adni...
Bűnözők, akik éppen szökésben vannak, és lerobbant fiatalok, akik persze, hogy az erdőn keresztül kell hogy kimenjenek valamerre...
Sajnos derék rendezőnk egy kókler, aki például olyan „szuperprodukciókban” tevékenykedett, mint a Sharktopus, A kőszörny, A pokol bárkája vagy éppen A küklopsz szövetsége...
Nevetségesre sikerült maszkok, szinte látszanak a ragasztott, „összetákolt” álarcok, szegényes költségvetés (a kaszkadőrök voltak a gnóm család)!
A CGI röhejes, a digitális vágások, a sima snittek is nagyon gyengék, rossz a megvilágosítás, mintha „china ball”-oknál forgattak volna!
Az egyetlen élvezhető dolog, azok Janet Montgomery formás mellei, ami egy csillagot biztos dobott az alkotáson...
Legalább ebből lett volna több, ha már se történet, se színészek, se színvonal...
Szóval nagyon rossz film, és már-már nosztalgiával gondolok az első és második részhez, pedig kissé azokat is szapultam!
Megnéztem, de minek?
Egy kaptafa, mint az első kettő, csak olcsóbb, és sz*rabb kivitelezésben!
Az IMDb-n 29 ezer véleményezés után 4,6/10-es, a TMDB-n 1098 szavazatot követően 56%!
Nálam ez kettő csillag és 40%!
Nem tudtam jobbra értékelni!
Egy kis sárgabarack, és máris örömmel tölt el a mennyei ízorgia...

66 Halálos kitérő 3. (2009)
Nate és Alex az erdős hegységbe megy kirándulni néhány barátjukkal. Szeretnének kikapcsolódni a természetben, ám valóságos pokoljárás lesz belőle. Az erdőségben ugyanis egy... több»
Szereplők: Janet Montgomery, Tom McKay, Jack Gordon, Tom Frederic, Gil Kolirin