Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
88
Szereplők
4
Vélemények
77
Képek
11
Videók

Vélemények: Válaszcsapás (2010)

 
Deniel   2018. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Wááá...ez nagyon ott van a helyén! Régen láttam már olyan sorozatot, amit alig lehet abbahagyni, mert látni akarom azonnal a következő részt. Na ez pont ilyen! Végig pörögnek az akciók, egy pillanat unalom nincs benne. 1-1 jelentéktelen részleten érz... több»

 
jos78   2015. 06. 24.

0

Szerintem az egyik legjobb sorozat ami fellelhető mostanság. A cselekménye mindig feszesre van hangolva, pörgős és fordulatos. Egy percre sem lankad az ember figyelme, sosem jut eszembe, hogy "nem érdekel" vagy "aludni kellene". Bátran merem ajánlani az akciót kedvelőknek. 5*


 
ZiggityZag   2016. 04. 25.

0

A legtökösebb jelenleg is futó széria. Iszonyatosan feszes, akciódús, humoros, látványos, a két főszereplő közötti összhang pedig olyan, amilyet én még egy korábbi akciófilmben sem láttam. Erről a párosról még sokat fognak beszélni, az biztos, ahogy ... több»

 
acey   2014. 10. 15.

0

Nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy ez a sorozat felérjen a legjobbak közé. Egy kicsivel több dráma (nem sok, csak azért mégis, a katonaságnak megvannak az árnyoldalai) igen jót tenne, de így is nagyon a helyén van, és más hasonló sorozatot nem is tudo... több»