Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
88
Szereplők
4
Vélemények
77
Képek
11
Videók

Vélemények: Válaszcsapás (2010)

 
Deniel   2018. 12. 08.

legújabb vélemény

Wááá...ez nagyon ott van a helyén! Régen láttam már olyan sorozatot, amit alig lehet abbahagyni, mert látni akarom azonnal a következő részt. Na ez pont ilyen! Végig pörögnek az akciók, egy pillanat unalom nincs benne. 1-1 jelentéktelen részleten érződik, (pl időbeli dolgok) hogy néha átsiklik felette a rendező, de semmit nem ront a színvonalon, teljesen élvezhető. A karakterek, szinkronhangok pedig olyanok, amilyeneknek lenniük kell! Akciókedvelőknek erősen ajánlott kategória :)

 
jos78   2015. 06. 24.

Szerintem az egyik legjobb sorozat ami fellelhető mostanság. A cselekménye mindig feszesre van hangolva, pörgős és fordulatos. Egy percre sem lankad az ember figyelme, sosem jut eszembe, hogy "nem érdekel" vagy "aludni kellene". Bátran merem ajánlani az akciót kedvelőknek. 5*


 
ZiggityZag   2016. 04. 25.

A legtökösebb jelenleg is futó széria. Iszonyatosan feszes, akciódús, humoros, látványos, a két főszereplő közötti összhang pedig olyan, amilyet én még egy korábbi akciófilmben sem láttam. Erről a párosról még sokat fognak beszélni, az biztos, ahogy az is, hogy a maga nemében pártalan széria a Válaszcsapás. Ezt így kell csinálni, nálam 5/5, csont nélkül.

 
acey   2014. 10. 15.

Nagyon kevés hiányzik ahhoz, hogy ez a sorozat felérjen a legjobbak közé. Egy kicsivel több dráma (nem sok, csak azért mégis, a katonaságnak megvannak az árnyoldalai) igen jót tenne, de így is nagyon a helyén van, és más hasonló sorozatot nem is tudok mondani, ami labdába rúghatna mellette. A 24 utoljára egy súlycsoport, de hát nem párhuzamosan futnak, szóval sok értelme nincs a hasonlítgatásnak. De egy szó mint száz, kőkemény és nagyon szórakoztató széria lett a Válaszcsapás, már az elején megfogott, azóta sem enged. Aki egy kis tesztoszteronra, fegyerropogásra és jó kis párbeszédekre vágyik, annak tökéletes választás.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.