Isaiah Washington (galériánkban) bejelentette, hogy visszavonul a színészkedéstől.

A színész, akit leginkább A Grace klinika és A visszatérők című sorozatból, illetve az Öld meg Rómeót!-ból ismerhetünk, a Twitteren írt egy hosszú elmélkedést, amelyben azt írja, hogy a Corsicana című filmje lehet az utolsó alkalom, hogy a képernyőn szerepel.

"Nehéz szívvel és megkönnyebbüléssel jelentem be a mai napon, hogy idő előtt visszavonulok a szórakoztatóiparból. Azok, akik 2011 óta követik/tanúi voltak az utamnak itt a Twitteren, mind tudják, hogy kemény harcot vívtam, de úgy tűnik, hogy a gyűlölködők, a provokátorok és a Hasznos Idióták győztek" - írta Isaiah.

Majd így folytatta: "Nem érdekel többé az oda-vissza vita egy "színkonstrukcióról", amely megosztva tart minket, embereket, sem a politika vagy bármi vitriolos dolog. Beutazom ezt a nagyszerű országot, mielőtt a szocializmusba, majd a kommunizmusba zuhan. (...) Igazán hálás vagyok az évek során nyújtott támogatásotokért. Úgy néz ki, hogy a CORSICANA lesz az utolsó alkalom, hogy itt Amerikában született színészként láthattok. Csak tudjátok, hogy itt-ott fel fogok tenni néhány képet a nyugdíjas csínytevéseimről, de addig is, vigyázzatok magatokra odakint. A szeretteid szeretnek téged és szükségük van rád" - zárta a szavait.