Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
63%

Vérvörös égbolt (2021)

Blood Red Sky
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Peri Baumeister
Peri Baumeister
Peri Baumeister

Videók (2)

 
Sebes Gábor Nézhetetlen  2021. 07. 30.

legújabb vélemény

0
Egy nagy semmi

Szóval aki nem szereti a horroros filmeket, annak azért nem ajánlom, aki szereti, annak meg azért nem. Egy primitív, összegányolt, hellyel-közzel értelmetlen film. A "B" kategória legalja, ha van lejjebb, akkor odavaló. Azt hiszem, ennél csak jobbak vannak.

 
Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2021. 07. 25.

a nap véleménye

3
Égetnivaló szemét

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kb. ötödszöri nekifutásra, ideges ide-oda fészkelődéssel, és a film közepétől méla undorral néztem ezt a filmnek nemigen nevezhető valamit. Komolyan mondom, a modern filmgyártás egyik kellemetlen végterméke, amit nem hogy nem értettem, de kérem, tegy... teljes kritika»

 
Anti007   2021. 07. 25.

3
Harapós járat

Végre! A sok zombifilm után vámpírok. Hiányoltam már ezt a műfajt, és úgy gondolom, ez egész jó lett, de még jobb is lehetett volna egy kicsit precízebb munkával. Nagy pozitívum, annak ellenére, hogy ismert sztár nincs a filmben, a törte... teljes kritika»

 
stevepisti   2021. 07. 26.

1

Nálam betalált, nem egy szokványos vámpíros film, nem a hagyományos értelemben vett vámpírokkal. Tetszettek a visszatekintések, amikből kiderült, Nadja sokáig nem tudta, mi baja lehet, küzdött a „betegsége” ellen, amíg nem talált egy orvost, aki állí... több»

 
Eastern79   2021. 07. 25.

3
Repülő vérszívó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ezúttal nem a klasszikus, éjszakánként denevérként portyázó rémmel találkozhatunk, hanem egy gépeltérítő terroristaakció közben derül fény az egyik utas, Nadja (Peri Baumeister) titkára: a nő vámpír. Az a fajta, aki nem kimondottan örül ennek, így igyekszik vérszomját gyógyszerekkel csillapítani, ám amikor a fia veszélybe kerül, elszabadul a pokol. Egyrészt a szadista terroristák sem kímélnek senkit, később pedig Nadja sem a rosszfiúkat. Peter Thorwart rendezése sok ponton hagy kívánnivalót maga után, mégis kellemesen vegyíti az akciófilmeket a horror elemeivel. Peri Baumeister jól hozza a szörnyeteg, a gyermekéért aggódó édesanya figuráját, és a terroristákat alakító színészek közt is akad egészen meggyőző. Véres és erőszakos jelenetekben nincs hiány, valamint a történet is elég izgalmas, a tálalás azonban sokszor kicsit ügyetlen vagy a rossz fényképezés, vagy a béna hangok miatt, vagy egyszerűen azért, mert amikor beindulna a horror, valamiért visszavettek a tempóból. Kicsit több merészség és darkosabb megközelítés jót tett volna a sztorinak, hiszen a repülőgép ellenére földhözragadt megközelítés a vámpirizmus betegségként való bemutatása, bár hozzáteszem, nem az első eset a filmtörténelemben. Apróbb hibái ellenére érdekes akció-horror, a mostani zombi dömping közepette pedig kifejezetten üdítő egy vérszívós kaland.

 
Di Canio   2021. 07. 28.

0

Mi történik, ha repülőgép-eltérítés közben vámpír is van a gépen? Érdekes elgondolás, a mostani filmek között ez még jónak is mondható, bár kicsit talán hosszú lett, a végére már elég fárasztó lett ez a vámpír téma.

 
JackieJacky   2021. 07. 28.

0
Gyatra

Sajnos nem számítottam semmire se, de ez a film még ezt is alulmúlta. A 2 órás játékidőt sem értem, felesleges volt eddig elnyújtani a sztorit.