2021.07.25 22:30 Anti007 Olvasottság: 164x
4

Harapós járat

Végre! A sok zombifilm után vámpírok. Hiányoltam már ezt a műfajt, és úgy gondolom, ez egész jó lett, de még jobb is lehetett volna egy kicsit precízebb munkával. Nagy pozitívum, annak ellenére, hogy ismert sztár nincs a filmben, a történet elég érdekes ahhoz, hogy lekösse a figyelmünket.

Terroristák eltérítenek egy New Yorkba tartó éjszakai járatot, ám az utasok között akad egy beteg hölgy, Nadja (Peri Baumeister), aki kisfiával, Eliasszal (Carl Koch) utazik. Amikor élesedik a helyzet, a vérszegény anyukában nemcsak az anyai ösztönök ébrednek fel, hanem valami más is. A terroristák nem is sejtik, mivel állnak szemben, szó szerint meg kell küzdeni a sötétséggel, a gonosszal, ami elszabadul...

Harapós járat

Nos. Tehát kaptunk végre egy egész estés filmet (a sorozatok után) a Netflixen, ami nem lett rossz. Az egyetlen hibája, hogy ha már vámpíros mozi, akkor egy kicsit lehetett volna horrorosabb... Picit az az érzése az embernek, hogy a készítők valamiért mintha visszafogták volna magukat a horrorelemeket illetően, és ez kicsit zavaró. Vér folyik bőven, és az egész film sötét képekkel repít minket a fellegekbe, tehát a hangulata okés. Mégis az akciójelenetek mellett egy kicsit lehetett volna borzongatóbb. Talán egy-két jump scare is segített volna ezen.

Talán a költségvetésen spóroltak, de mivel elfogult vagyok ezekkel a műfajokkal (a vámpíros filmeket is kedvelem, és a repülőn játszódókat is), a kettő elegye igazi vérfrissítésként jött. Részemről mindenképp ajánlom. Szóval mondhatom, harapjunk is bele, és egy hosszú kánikulai nap után a légkondis szobában élvezzük a sötétséget, míg újra fel nem kel a Nap!

akció | horror | sci-fi | thriller

Egy terroristacsoport eltérít egy repülőgépet. Az utasok között található egy furcsa betegségben szenvedő nő is, aki eltökélt, hogy megvédi a fiát. Ennek érdekében egy... több»

4