Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Végy egy mély lélegzetet (2022)

Keep Breathing
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Melissa Barrera
Melissa Barrera
Melissa Barrera
Melissa Barrera

Videók (1)

 
Caravaggio1978   2023. 01. 29.

legújabb vélemény

1
Legalább rövid

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az a baj, hogy a való életben is ilyen munkamániás kockákat látni az irodaházban. Idegesítő. Nincs életük. Nos, a főhősnek se sok van, de még a szívembe sem lopta magát, pedig művészi nagyon a pofija, de ehhez a sorozathoz ez nagyon-nagyon kevésnek bizonyult. A karaktere szerintem szinte nem is szerethető, sok cselekedete abszolút nem áll összhangban az alakított személlyel. Maga a trailer egy kicsit félrevitt engem is, annyira nem is a túlélésről szólt ez az egész, hanem egy felnőtt visszaemlékezése arra, hogy az anyja egy őrült hippi, aki imádja, szereti, de mégis faképnél hagyja a kislányát meg a férjét, ennek ellenére utána kajtat felnőttként. A víziókban az apja is feltűnik sokszor, hogy mennyire szerette a lányát stb. stb., de a lány, mire felnő, majdnem teljesen tesz rá, hogy haldoklik az öregje. Nos, bocsi a kis kitérőért, de hát ezt gondoltam. Volt egy-két mókás baki itt-ott, de hát ritka is a mai sorozatok világában a tökéletesség.

 
Solo   2022. 07. 30.

7
Meglepően jó a Netflixhez képest

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Meglepődtem ezen a sorozaton, mert egyetlen szuszra végig tudtam nézni, annyira lekötött. Bár, női rendezők készítették (erről saját blogomon is írtam), így rengeteg izgalmas helyzet kiaknázatlan maradt (kerülve a véres izgalmakat), maga sztori végig érdekfeszítő. Kicsit mondjuk túl sokat ugrálnak az időben (néha percenként), és szerintem rengeteg a lelkizés is, a kanadai vadonban játszódó túlélő show igenis izgalmas. A főszereplő hölgy, Melissa Barrera csinos (bár inkább tűnik indiainak, mint mexikóinak) és kifejezetten jól alakítja a vadonban lezuhant, kétségbeesett nőt. Nem az ő hibája, hanem a forgatókönyvé, hogy olyan helyzetekben is a gyermekkorán KELL merengenie, amikor az a legkevésbé sem életszerű. Például, ha valaki a megfagyás szélén áll (mert megmerült egy jéghideg hegyi tóban), és nem tudja mit fog enni aznap, plusz nem kizárt, hogy egy hatalmas barna medve is megtámadja, az nem a gyermekkorán fog meditálni. Ez a legkevésbé sem természetes viselkedés. De ez a script butasága. A visszatekintések gyengék, a vadonbéli jelenetek nagyon jók. A baj csak az, hogy a visszatekintés több. A végső értékelésem a solo1 blogom 75%, de így, másodszor átgondolva inkább csak 65%.

 
Fikatours_blogger   2022. 08. 12.

1

Ütősen indul a sorozat, aztán kiderül, hogy nem is annyira a túlélésről szól, hanem a főszereplő karakterfejlődéséről. A visszaemlékezések és látomások unalmasak, és ugyanazokat a köröket futják minden részben. Meg lehetne vágni egy másfél órás filmnek, de akkor sem lenne jobb közepesnél, ezekkel a színészekkel.

 
Candy   2022. 08. 07.

1
Csak ha már mindent láttál a Netflixen...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Démonjaival, önmagával és az életével úgy összeségében legbelül megküzdő lány az erdőben reked a hegyek között egy tónál. Ez egy jó kis vadkempingezés saját magukkal egy rohadt szép helyen. Hogyan küzdjünk meg a természet erejével, a saját múltunkkal? Nézzétek meg a filmet! Számomra nem túl komoly egy Tom Hanks Számkivetett c. filmje után. Gyenge másolat, hát istenem, egy ilyen szép helyen rekednék pont nem esnék kétségbe. Na jó, a medve azért para… de cuki. Sok volt benne a felesleges gondolkodás, női gondok, gondolatok... áh... egyszer nézhető (átszenvedhető), de csak azoknak ajánlom, akik szinte mindent láttak már Netflixen.

 
szemtelen   2022. 07. 28.

0
Mély levegőt vettem...

Hatalmas csalódás. Jól indított történet csapnivalóan rossz folytatás. Érdektelen és unalmas. "Menj el medve", "b*zd+ hal" - ejnye-bejnye ügyvédnő! Talán a a táj, a vidék figyelemre méltó, de ez nem egy természetfilm!

 
Vali   2022. 07. 31.

0
Nem, nem, nem!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nesze semmi, fogd meg jól! Kár érte! Kapkod a múlt és a jelen között. Elvileg egy túlélő sorozat lenne, de a komolyság, a feszültség hiányzik belőle. Pl., jön a medve, B+ medve ,és a maci elmegy. Nonszensz ennyi napon keresztül élelem nélkül. Illetve a Liv apját játszó színész pár évvel tűnt csak idősebbnek Livnél, ekkor fura érzésem volt. Nem minden volt lekerekítve. Nem tudjuk kik voltak a pilóták, csak annyit hogy pénzzel és pirulákkal sefteltek. A happy endet összecsapták kb. 3 percre. Azt is csak sejtelmesen. Sajnos ez egy nem túl jó sorozat.

 
KingPin   2022. 07. 29.

0

Vártam és vártam, hátha fordulatosabb vagy izgalmasabb lesz, de sajnos semmi érdekes nem sült ki belőle.