Netflix: 16 újdonság, amit a jövő héten nézhetsz (július 25-31)

A hónap befejezése sem lesz kisstílű a Netflixen, hiszen temérdek érdekes és egyedi tartalom érkezik - romantika, dráma, vígjáték, dokumentum, fiatalos témák és animációk sem hiányozhatnak. Vessetek egy pillantást a következő listára, amiben összegyűjtöttük a várható eredeti produkciókat a Netflixtől, természetesen nem minőségi sorrendben. Minden tartalom elérhető a premier napjától a weboldalunkról is egy kattintással, persze a megtekintéséhez Netflix előfizetés szükséges.

#16

62 Újra szingli  (2022)

(5)

vígjáték

Netflix

Michael, azt hiszi, hogy az élete tökéletes, amíg a férje 17 év után el nem hagyja. Michaelnek két nehézséggel is szembe kell néznie: elveszíti lelki társát, és a 40-es évei... több»

Amikor 17 éve tartó kapcsolata hirtelen befejeződik, egy New York-i ingatlanközvetítő azzal szembesül, hogy negyvenes éveiben egyedülálló férfiként új életet kell kezdenie és visszatérnie a randizás színpadára.
#15

dráma

Netflix

Egy előkelő magániskola pompomlányainak triója újjáéleszti egykori osztálytársaik zaklatásellenes klubját. Összefognak, hogy harcoljanak az igazságtalanság ellen ebben a tini... több»

Három jóbarát összefog, hogy az iskolai zaklatás ellen harcoljanak és megvédjék a gyengéket.
#14

78 Bíbor szívek  (2022)

(10) (1)

dráma | romantikus | zenés

Netflix

Egy feltörekvő zenész váratlan módon találja meg az igaz szerelmet egy katona karjaiban. több»

Cassie (Sofia Carson), a küszködő énekes-dalszerző és Luke (Nicholas Galitzine), a problémás tengerészgyalogos a sok nézeteltérésük ellenére kizárólag a katonai előnyök miatt állapodnak meg a házasságban. Amikor azonban tragédia történik, a valódi és a színlelt kapcsolat közötti határvonal kezd elmosódni.
#13

62 Ídolo  (2022)

dráma | vígjáték | zenés

Netflix

Egy fanatikus rajongó elkezdi megszemélyesíteni új bálványát, miután a sztár meghal. több»

Rendező: Roger Gual
Szereplők: Roger Gual
Miután Spanyolország legnagyobb zenei sztárja meghal egy koncert közben, egy rajongó megragadja a lehetőséget, hogy bálványa utánzásával elmeneküljön a hétköznapi életéből.
#12

40 A feljogosult  (2022)

(1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Miután megtudja, hogy elhidegült apja egy szállodamogul, Belinda egy elbűvölő ügyvéd segítségével új, kifinomult életstílust harcol ki magának. több»

Egy esetlen lány apjának köszönhetően váratlanul belecsöppen a felsőosztálybeli társadalomba, és megküzd a beilleszkedéssel.
#11

animáció | krimi | vígjáték

Netflix

A Conan, a detektív spin-off sorozatában megismerkedhetünk a titokzatos Amuro Toru életével és történetével, aki nomozóként, rendőrként és egy kétes szervezet... több»

Rendező: Tomoaki Kosaka
Egy nyomozó, aki egyben közbiztonsági ügynök és egy árnyékszervezet tagja is, zsonglőrködik hármas identitásával. A sorozat a Japánban ismert és elterjedt Detectiv Conan spin-offja.
#10

animáció | családi

Netflix

Csatlakozz a vagány macskához, Oggy-hoz és a játékos elefánthoz, Piya-hoz, akik bolondos és szívmelengető kalandokra indulnak - és egy csótánytrió készen áll, hogy... több»

Oggy visszatért egy nagy meglepetéssel a tarsolyában, aki nem más, mint Piya, az elefánt, indiai barátainak 7 éves lánya.
#9

dráma | kaland | thriller

Netflix

Amikor egy kisrepülőgép női utasával a fedélzetén lezuhan a kanadai vadon közepén, a túlélőnek meg kell küzdenie a természettel. több»

Amikor egy kisrepülőgép lezuhan a kanadai vadon közepén, egy magányos nőnek meg kell küzdenie az elemekkel - és személyes démonaival - a túlélésért.
#8

89 Egy másik énem  (2022)

(5)

dráma | romantikus

Netflix

Három közeli barát útnak indul Ayvalikba, hogy megkezdjék megváltozott sorsuk első napjait. több»

Három barát egy tengerparti városban terápiás foglalkozáson vesz részt, és megtanulják feldolgozni a családjuk múltjához kapcsolódó, feloldatlan traumákat.
#7

vígjáték

Netflix

Az édesanya fodrászata anyagi nehézségekkel kezd küzdeni, fennmaradása veszélybe kerül. Fia is beáll dolgozni, hogy segítsen a családi vállalkozásban. Nemsokára kiderül, hogy... több»

Amikor úgy dönt, megmenti édesanyja szalonját, egy férfi váratlanul felfedezi fodrászi tehetségét.
#6

dráma | vígjáték | zenés

Netflix

Elérkezik az új tanév, viszont a diákoknak szembe kell nézniük egy titkos társasággal, akik újra felbukkannak a múltból, hogy megkeserítsék hőseink életét és meghiúsítsák... több»

Visszatér a mexikói szappanopera remake-je, ami több, mint tíz évvel ezelőtt mutatkozott be a képernyőkön először. A második évadban az iskola tehetséges diákjai újabb keserűségekkel és kalandokkal néznek szembe.
#5

45 Ismétlődés  (2022)

(1)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Manuela Pipa Pelari már nem a régi. A kemény és bátor nő, aki a szabályok megszegésével és sötét titkok megőrzésével élte túl rendőri munkáját, úgy döntött, hogy... több»

Az egykori nyomozó, Manuela Pipa Pelari, aki egy argentin kisvárosban él visszavonultan, hirtelen kénytelen szembenézni múltjának titkaival.
#4

dokumentum

Netflix

Kövesse nyomon annak a nőnek a történetét, aki szembeszállt Hunter Moore-ral, az önjelölt "életrontóval", miután meztelen lányáról készült fotók kerültek fel az internetre. több»

Rendező: Rob Miller
Ez az új dokumentumfilm-sorozat egy anya keresztes hadjáratát mutatja be egy önjelölt "profi életrontó" ellen, aki a hírhedt "bosszúpornó" weboldal létrehozásával szerzett hírnevet.
#3

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben bejárhatjuk az Egyesült Államok utcáit és megismerkedhetünk az ott kapható ételekkel és a street food kultúrájával, illetve az emberekkel, akik készítik őket. több»

Induljatok el egy kulturális utazásra az amerikai utcai ételek világába. Az előző műsorok ázsiai és latin-amerikai forgatásai után a sorozat az Egyesült Államokba utazik, hogy ellátogasson Los Angelesbe, Portlandbe, New Yorkba, New Orleansba, Miamiba és Oahuba. Útközben felfedezzük azoknak az embereknek a történeteit, akik ízletes, felejthetetlen ételeket készítenek a járókelőknek.
#2

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm bemutatja az énekesnő életét és karrierjét a Nashville-i kezdetektől egészen a világhírnévig, valamint a rengeteg buktatót, hullámhegyet és hullámvölgyet,... több»

Rendező: Joss Crowley
Szereplők: Shania Twain
A "Man! I Feel Like A Woman"-től a "That Don't Impress Me Much"-ig Shania Twain slágerei a kanadai énekesnőt a Country Pop királynőjévé tették. Ez a dokumentumfilm mélyebben elmerül Twain kiemelkedő karrierjében.
#1

65 N4PLÓK  (2022)

(1)

családi

Netflix

Első szerelmek, első csókok, gyönyörű barátságok és riválisok közötti veszekedések. A Galileo Galilei középiskolában ezer meglepetés között telnek a napok. több»

Első fellángolások, első csókok, szórakozás a barátokkal - és viszályok a riválisokkal. A Galileo Galilei Középiskola folyosóin minden nap tele van meglepetésekkel!