Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
45
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
5
Videók

Vélemények: Inhumans - Embertelenek (2017)

 
Robinson76   2022. 08. 28.

legújabb vélemény

0
A kutya aki minden(ki)t visz

Főhőseink a Holdon élnek egy titkos birodalomban. A szervezetükben mutáns gének találhatóak, melyek felnőtté válásukkor kiteljesednek és egyedi képességgel ruházzák fel őket. Egyes esetekben viszont ez elmaradhat, mint ahogy az egyik főszereplő esetében is. Maximust azonban ez nem tartja vissza a puccstól, mely következtében az uralkodó pár és hűséges követőik a Földre kénytelenek menekülni... Nos ez nem túl eredeti ötlet, és sajnos a megvalósítás is csak középszerűnek hat. Egyetlen szereplőt sem tudtam igazán megkedvelni, és a történet sem ragadott magával, ezért még időben elengedtem. Egyedül az óriás kutya fog hiányozni, ő az aki mindent visz!

 
indingo   2018. 02. 21.

0

Én több évadot nem jósolok neki, pedig volna potenciál a történetben. Már az első részben a Maszk külsejű pali rohangálása nevetséges volt, meg ez az óriás kutya is elég bénácska.


 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

0

Nagyon vártam ezt a feldolgozást , de sajnos csalódnom kellet ebben a soriban. Ritka amikor ennyire el tudnak baltázni egy képregényfeldolgozást. Pedig a karakterek miatt bőven lett volna potenciál, de még a szimpatikus szereplőket, akikkel a néző kötődhetett volna azokat is lebutították... Kár megnézni szerintem.

 
Bazzzsi   2018. 03. 30.

0

Olyan volt mintha a 90-es években készült volna a sorozat. A jelmezek, a maszkok kicsit nevetségesek voltak. Meg a én a tesó karaktere, akink a keze mindenhova elér.

 
Erika Czeglédi   2021. 04. 28.

0

Hát nem nagyon fogott meg, a történet, szereplők középszerűek.

 
kmona   2017. 09. 03.

0

Én nagyon vártam ezt a sorozatot, de sajnos csalódott vagyok. Az Avengers-el szemben egyszerre kapunk meg szinte minden karaktert és így egy kicsit összecsapott a jellemrajzuk. Nem annyira látjuk a motivációjukat. Bár vizuális szempontból szerintem ... több»

 
danny   2017. 09. 01.

0

Szerintem ez egész jó lett, legalábbis nem annyira pocsék, mint ahogy azt nagyon sokan leírták a neten. Ami számomra nagyon is kellemes meglepetés, hogy egyszerűen nem próbál idétlen humorral jópofizni a sorozat. Szerintem érdemes megnézni és követni, mivel egészen tartalmas szórakozást tud nyújtani.