Az aktuális állás szerint az első helyezett a Beugró a Paradicsomba, a harmadik pedig a Cápák a Szajnában. És a titokzatos második? Mi más, mint A bérgyilkos, aki nem is volt?

Glen Powell filmje múlt héten került fel a Netflixre és nem meglepő, hogy dobogós helyezést ért el, mert a szokatlan igaz történet egész hangulatosra sikeredett. Szépen beillik az olyan bérgyilkosos sztorik közé, mint a Bérgyilkos a szomszédom vagy a Red

Így fogadták a kritikusok

A Rotten Tomatoes-on 223 kritika 97 százaléka pozitív és a Powell és Richard Linklater közös forgatókönyvéből készült film átlagosan 8,1/10-es értékelést kapott, míg a hazai nézők a mafabon 60 százalékra értékelték.

A weboldalon a konszenzus így hangzik: "A bérgyilkos, aki nem is volt egy megtévesztően sötét thriller, amely tele van nevetéssel is, a főszereplő Glen Powell kiváló alakítása - és Richard Linklater karrierjének egyik legtisztábban szórakoztató filmje."

Hol nézheted

Ha van Netflix előfizetésed, elég csak a film mafab adatlapján legörgetned a "Hol nézheted" fülig, kattintanod az ott elhelyezett streaming ikonra és már indulhat is a lejátszás!

akció | vígjáték

A film Gary Johnson nyomozó történetét követi, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy végre leszámolhasson az alvilággal.