Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Beugró a Paradicsomba (2022)

Ticket to Paradise
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
14
Képek
4
Videók

Galéria (14)

Julia Roberts
George Clooney
Julia Roberts
George Clooney
Ol Parker
Julia Roberts
Maxime Bouttier
Kaitlyn Dever
George Clooney
Kaitlyn Dever
Maxime Bouttier
Kaitlyn Dever
Julia Roberts
George Clooney
Maxime Bouttier
Julia Roberts
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever
Julia Roberts
George Clooney
George Clooney
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever
Julia Roberts
Maxime Bouttier
Kaitlyn Dever
Maxime Bouttier

Videók (4)

 
Tonyka   2023. 03. 11.

legújabb vélemény

0
Engem bepaliztak

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valahogy perifériás látásomon kívülre esett ez az alkotás. Elsőnek egy ismerőstől hallottam róla. Egekig dicsérte, hogy nem is tudja, mikor szórakozott ilyen jót utoljára. Rengeteget nevetett, és fergeteges vígjáték, feltétlen nézzem meg. Lassan egy hónapja megtörtént már, ma eszembe jutott, hogy egy sort sem írtam róla. Egész egyszerűen azért, mert tökéletesen semmilyen volt. Kiszámítható tucatfilm, egy hangyányi meglepetés, csavar nélkül. Néha valóban szórakoztató a két nagy öreg évődése egymással. Persze csak mérsékelten, hiszen erre próbálták felhúzni az egész filmet. Így aztán hamar beleununk az állandó szóbeli genyáskodásba. Egyedül a két szereplő közti kémia menti meg az egész játékidőt. A történet faék, az első tíz perc után magunk előtt látjuk az utolsó kockákat, ráadásnak nem is tévedünk. Borítékolható az egész klisétenger. Nem menti meg a filmet a szép indonéz szigetvilág, sem az ausztráliai helyszínek. Sikerült összehozni egy tökéletesen középszerű filmet. Kár érte, hisz azért ettől a két névtől mindenképpen magasabb színvonalat várnánk. Ami sajnálatos, hogy manapság ennek a gyengécske próbálkozásnak is örülni kell. A vígjáték front mondhatni összeomlott, megszűnt létezni. Amit ma annak neveznek, annak köze sincs hozzá, ez meg viszont gyengécske lett. Pedig jó lenne, ha újra életet lehelnének a műfajba. No nem Kevin Hart-féle ripacskodó módon, mert az pusztítóan rossz irány.

 
Artemisia   2022. 10. 15.

a nap véleménye

4
Örömapa, Örömanya

Julia Roberts és George Clooney az Ocean's-filmek után újra összeállt, hogy ezúttal az előbbi karrierjét meghatározó , '90-es évekbeli romkomok kvintesszenciáját készítsék el együtt - biztos ami biztos alapon a Mamma Mia - Sose hagyjuk abba rendezőjé... teljes kritika»

 
Klauka89   2023. 02. 16.

2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mesebeli sztorinak indul, egy amerikai frissen diplomázott ügyvédpalánta belebotlik a jóképű hínárfarmerbe az Indiai-óceánon. Hamar eljutnak az esküvő gondolatáig, és a csodaszülők már érkeznek is. Nem a film hibája, hogy ki nem állhatom Juliát. Sabl... több»

1
 
hp   2023. 02. 13.

1

Azt megadom, hogy jó volt együtt látni Clooney-t és Robertset, de az is hozzá tartozik a dolgokhoz, hogy ebben a filmben a sablonokon és az ezerszer látott romkomos elemeken kívül sem igazán szorult túl sok eredetiség. Régimódi, bevált receptre épülő... több»

3
 
Eastern79   2023. 02. 16.

0
Könnyed romantika

Julia Roberts és George Clooney jutalomjátéka ez a könnyed romantikus vígjáték. Semmi cifrázás, semmi újdonság, mégis jó nézni.

 
dandelion1983   2022. 11. 09.

0

Könnyed, szirupos, romantikus film, amit Julia és George visz el a hátán. Ha ők ketten nem szerepelnének benne, még inkább felejthető alkotás lenne. Néha kicsit humoros, néha kicsit romantikus, de összességében végtelenül kiszámítható, és a történet ... több»

 
Master   2022. 10. 29.

2
Szórakoztató, könnyed vígjáték

A Julia Roberts - George Clooney páros jóval 50 felett is friss, üde és vicces sztorit varázsol elénk, jókedvre derítve bennünket 104 percre. A Beugró a paradicsomba nem az évszázad vígjátéka, de az ember elvan ezzel a kis bugyutasággal, nem beszélve a gyönyörű helyszínekről, ahol szívesen időzünk még így a képernyőn/mozivásznon keresztül is. Bali szigete hihetetlenül szép és már csak pusztán a háttérképekért megéri megnézni az egészet. De azért persze kapunk egy poénokkal teli sztorit is, egy elvált, de közös gyerekükért aggódó párról, akik Bali szigetéig mennek, hogy lányukat hazahozzák, megmentve őt egy szerintük rossz házasságtól. Értékelésem: 70%, elsősorban a két világsztár játéka és az élvezetes rendezés, illetve a gyönyörű helyszínek miatt. Valószínűleg újranézem, amint lehetséges. Ezt a filmet elsősorban elvált negyveneseknek, családosoknak és vígjáték kedvelőknek ajánlom, mert ők fognak a legjobban szórakozni majd rajta. A hatalmas durranásra készülők csalódhatnak, mert ez a film csupán egy habkönnyű kis lazulás. Néha pont ilyesmire van szükségünk.

A film 774 822 692 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 422 481 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Maxime Bouttier hollywoodi filmes debütálása.

(csd)
 

A forgatás Ausztráliában, Queenslanden zajlott.

(csd)
 

Julia Roberts és George Clooney korábban az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi, az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét és a Pénzes cápa címú filmekben szerepeltek együtt.

(csd)