Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Beugró a Paradicsomba (2022)

Ticket to Paradise
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Galéria (15)

Julia Roberts
George Clooney
Julia Roberts
George Clooney
Ol Parker
Julia Roberts
Maxime Bouttier
Kaitlyn Dever
George Clooney
Kaitlyn Dever
Maxime Bouttier
Kaitlyn Dever
Julia Roberts
George Clooney
Maxime Bouttier
Julia Roberts
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever
Julia Roberts
George Clooney
George Clooney
Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever
Julia Roberts
Maxime Bouttier
Kaitlyn Dever
Maxime Bouttier

Videók (4)

 
dandelion1983   2022. 11. 09.

legújabb vélemény

0

Könnyed, szirupos, romantikus film, amit Julia és George visz el a hátán. Ha ők ketten nem szerepelnének benne, még inkább felejthető alkotás lenne. Néha kicsit humoros, néha kicsit romantikus, de összességében végtelenül kiszámítható, és a történet ... több»

 
Artemisia   2022. 10. 15.

a nap véleménye

4
Örömapa, Örömanya

Julia Roberts és George Clooney az Ocean's-filmek után újra összeállt, hogy ezúttal az előbbi karrierjét meghatározó , '90-es évekbeli romkomok kvintesszenciáját készítsék el együtt - biztos ami biztos alapon a Mamma Mia - Sose hagyjuk abba rendezőjé... teljes kritika»

 
Master   2022. 10. 29.

2
Szórakoztató, könnyed vígjáték

A Julia Roberts - George Clooney páros jóval 50 felett is friss, üde és vicces sztorit varázsol elénk, jókedvre derítve bennünket 104 percre. A Beugró a paradicsomba nem az évszázad vígjátéka, de az ember elvan ezzel a kis bugyutasággal, nem beszélve a gyönyörű helyszínekről, ahol szívesen időzünk még így a képernyőn/mozivásznon keresztül is. Bali szigete hihetetlenül szép és már csak pusztán a háttérképekért megéri megnézni az egészet. De azért persze kapunk egy poénokkal teli sztorit is, egy elvált, de közös gyerekükért aggódó párról, akik Bali szigetéig mennek, hogy lányukat hazahozzák, megmentve őt egy szerintük rossz házasságtól. Értékelésem: 70%, elsősorban a két világsztár játéka és az élvezetes rendezés, illetve a gyönyörű helyszínek miatt. Valószínűleg újranézem, amint lehetséges. Ezt a filmet elsősorban elvált negyveneseknek, családosoknak és vígjáték kedvelőknek ajánlom, mert ők fognak a legjobban szórakozni majd rajta. A hatalmas durranásra készülők csalódhatnak, mert ez a film csupán egy habkönnyű kis lazulás. Néha pont ilyesmire van szükségünk.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 10. 28.

0
Semmi új

Ha nem lenne a két sztár főszereplő, akkor teljesen érdektelen lenne a film. Csak ők tudják kicsit felfelé húzni a színvonalat. A filmben lévő három jó poénból kettőt ellőnek az előzetesben.

 
Fikatours_blogger   2022. 10. 19.

0
Köszi MAFAB az ajándék jegyet

Valószínű, ha nem Ross doktor és Pretty Woman alakítja a főszerepeket, el sem megyek a moziba. Kár lett volna, mert a forgatókönyv és a helyszínek önmagában is megérték volna a másfél órát.

 
CURICA88   2022. 10. 08.

0
Végre egy igazán aranyos, romantikus filmvígjáték !

Nekem nagyon tetszett a film. A történet a szokásos, de mégis egy kicsit más egy kicsit jobb! Bevallom, hogy George Clooney-t egy B kategóriás színésznek tartottam eddig. Most lesöpörte Julia Roberts-et. Nagyon jó szöveget írtak neki, nagyon jól játszott, és a magyar szinkronhang is nagyon jó választás volt. Aki szereti a romantikus vígjátékot, azok ne hagyják ki, kellemes kikapcsolódásban lesz részük.

 
turjild   2022. 10. 25.

0

A történet elég kiszámítható volt. A legviccesebb a film végén a kimaradt jelenetek voltak. Egy egyszer nézhető, sablonos romantikus film, csodás helyszínen.

A film 636 674 876 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 351 877 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Maxime Bouttier hollywoodi filmes debütálása.

(csd)
 

A forgatás Ausztráliában, Queenslanden zajlott.

(csd)
 

Julia Roberts és George Clooney korábban az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi, az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét és a Pénzes cápa címú filmekben szerepeltek együtt.

(csd)