Azt mondják (és erre a Nincs kettő négy nélkül is ráerősít), hogy minden embernek van legalább egy hasonmása a világon. Ez persze néha lehet egy állat is, de az sem kizárt, hogy egy hatvanegy éves világsztár hasonmása egy alig másfél hónapos csecsemő. Márpedig most épp ez a helyzet.

Valósággal futótűzként terjed a közösségi médiában az a fénykép, amelyen a kilenc hónapos Cora látható. A kis Cora Észak-Írországban született, a képet pedig édesanyja, Dani Grier Mulvenna osztotta meg a saját Twitter-csatornáján. A fotóhoz, ahol a kis Cora teli szájjal vigyorog, csupán annyit írt: „Oké, de hogy hasonlít a lányunk Woody Harreslonra?”

Bizony, ha megnézzük a fotót, abban valóban van egy kis Woody Harrelson. A fotót annyira felkapta a közösségi média (a közel félmillió lájk is ezt mutatja), hogy végül még magához a sztárhoz is eljutott. És ha már eljutott hozzá, nem is hagyhatta szó nélkül. Ő is megosztotta a képet az Instagram-oldalán, ahol egy kis versikét is írt a kislányhoz:

„You’re an adorable child

Flattered to be compared

You have a wonderful smile

I just wish I had your hair.”

("Imádnivaló gyerek vagy, hízelgő, hogy összehasonlítanak, csodálatos a mosolyod, bárcsak nekem is ilyen hajam lenne.")

Amikor Cora majd nagyobb lesz, lesz mit mesélnie a barátoknak. Apró érdekesség, hogy a büszke anyuka csak napokkal később vette észre, hogy elírta a sztár nevét. Mi is direkt így közöltük most le.