Az internet népe megtalálta Keanu Reeves hasonmását

„A mi szervezetünk az egyetlen az egész világon, amelynek fő tevékenységi területe az alteregókutatás.” – hangzott el a Nincs kettő négy nélkül című klasszikusban. De talán még ők sem találtak volna jobb hasonmást Keanu Reevesnek, mint amilyen most az interneten felbukkant.

Keanu Reeves kétségtelenül sokadik virágkorát éli, köszönhetően elsősorban a John Wick trilógiának. A korábbi jólfésült karakter helyett immár egy hosszú hajú, kócos, körszakállas fickó képében tért vissza a világsztárok legfelsőbb köreibe, és ez a stílusváltás piszkosul bejött a kanadai színésznek.

És a jelek szerint bejött egy Rio de Janeiróban élő fiatalembernek is, egy bizonyos Marcos Jeevesnek (állítólag nem ez az igazi neve, pedig az elég durva véletlen lenne…). Ő ugyanis a képek tanúsága szerint a megszólalásig hasonlít a színészre, és nem titkoltan élvezi is ennek minden előnyét. Nemrégiben a GQ magazin készített interjút az úriemberrel, amelyben feltették a legfontosabb kérdést: kihasználja-e, hogy úgy néz ki, mint Keanu Reeves a párkeresésben. Jeeves nem is titkolta, hogy igen, bár azt azért hozzátette, hogy igyekszik nem visszaélni a helyzettel.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Keanu Reeves miként fogadta a hírt, hogy valaki a világban ugyanolyan fizimiskával fűzi a nőket, mint az övé. De bizonyosan nem is ez most a legfontosabb kérdés az életében, hiszen az eredeti tervek szerint épp a Mátrix: Feltámadások-et és a John Wick: 4. felvonást kellene forgatnia, csakhogy a koronavírus nem kicsit összekuszálta a naptárakat.