Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 10. 14.

Elcsépelt és nagyon alantas humorral volt megáldva pedig Charlie Sheen oltári. Hatalmas nagy csalódást okozott ez a film, voltak elvárásaim is persze de ezt nem ütötte meg. Lehet, hogy pont emiatt bukott meg nálam ez a film. A történet nagyon lapos lett akárcsak a karakterek.

 
harnas1207   2018. 11. 21.

Fárasztó, gagyi, közönséges, gyerekes de mégis többet nevethet rajta az ember mint az elmúlt 3 év összes mozis vígjátékán.


 
D. Wolfe   2016. 04. 17.

Igazi paródia, mesteri alkotás, amit tényleg végig lehet röhögni. Lloyd Bridges minden egyes megnyilvánulása aranyat ér, de rajta kívül is folyamatosan jönnek a poénok , tényleg megállás nélkül nevettem rajta, pedig már rengetegszer láttam, de képtelenség megunni.

 
rainman   2017. 03. 28.

Fárasztó, de mégis szórakoztató, klasszikus vígjáték! Az élmény nagyobb, ha ismerjük a kiparodizált filmeket! Sok év elteltével, és jó néhány megtekintés után is mosolyt tud csalni az arcomra!

 
Bog1   2016. 07. 19.

Jó idegbeteg vígjáték. Általában a paródia szerű vígjátékok nem jönnek be, de ez már régi klasszikusnak számít. Még mindig sírva tudok röhögni némelyik jeleneteken, poénokon:D Ma már nem csinálnak hasonló, normàlis paródiákat. Mindenkinek szívesen ajánlom.

 
Ha nem most néztem volna meg a Top Gunt, valószínűleg nem jut eszembe újfent megtekinteni ijfabb éveim kedvencét, de nem bántam meg, istenien szórakoztam rajta. Időnként érdemes újra nézni, még ma sem okoz csalódást ez a remek vígjáték.

8/10 több»
 

26 millió dollárból készült és 176,3 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10 )
 

1991-ben a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )
 

A jelenetben, ahol Valeria Golino a saját szájába pattint egy olívabogyót a köldökéből trükk nélkül vették fel.

(ZeroHero )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.