Az egész film a divat- és modellvilág kifigurázása, nem is olyan rosszul. Hihetetlen nevek tűnnek fel a filmben, és a zenéket is csak dicsérni lehet.
Picit bemutatja a középső úját a divatszakmának, helyenként erőltetett a történet, és már fogja az ember a fejét, de összességében nem rossz film.
Hát ez a vígjáték már klasszikussá nőtte ki magát. Tele van borzasztó nagy marhaságokkal, lehet rajta jókat nevetni. Bár mint film, nem egy nagy valami, de egy délutáni unaloműzőnek tökéletes azon röhögni, ahogy Ben Stiller és Owen Wilson ott bohóckodnak a képernyőn.
Stiller és Wilson nem a két legjobb képű színész, bár ez szerintem koncepció volt. Az ultra mini telefont nagyon bírtam. A története középszerű.
Újranéztem, mert azt mondták, hogy... A kult státuszt továbbra sem értem, de kétségtelenül van egy bugyuta "bája".
A film teljesen abszurd és röhejes, de annak ellenére nem is olyan gyenge a mondanivalója, érdekes témát boncolgat azzal együtt hogy a játék csak arra megy ki hogy legyen min nevetni. A vígjáték nagy figurái jelennek meg benne, és jól hozzák a figuráikat. Szerettem a filmet, és várom a második részét.
Az ismerőseim közül annyian javasolták, hogy nézzem meg, hogy végül rászántam magam. Nem vagyok egy Ben Stiller rajongó, de ez a film kellemes meglepetést okozott. A humora működik, a szereposztás rendben van, a történetben meg épp annyi fifika van, amennyi kell. Én lepődtem meg a legjobban, de határozottan tetszett a dolog.
Nekem a hátamon feláll a szőr Ben Stillertől, bár azt azért el kell ismernem, hogy akad egy két nézhető filmje, de a Zoolander akármennyire is akarta kiparodizálni a divatvilágot, nekem valahogy semmi újat nem mondott. És ha e mellé még Stiller arcát is bámulnom kell, akkor én azt mondom: im out!