Már csak hónapok kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Tarek Boudali filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 8 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Hamarosan a mozikban a Babysitting és az Alibi.com sztárjainak új vígjátéka, a Hozzám jössz, haver. A produkciót Pierre Dudan, Tarek Boudali, Nadia Lakhdar és Khaled Amara forgatókönyve alapján Tarek Boudali rendezte (Hozzám jössz, haver, %%), míg a főbb szerepeket Philippe Lacheau, Andy Lau, Ramzy Bedia, Tarek Boudali, Julien Arruti, Fatsah Bouyahmed és Charlotte Gabris alakítják.

Íme tehát 8 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • Andy Lau-nak minden nap komoly átváltozáson kellett átesnie. Egy interjúban elárulta, hogy a forgatási napokon hajnali háromkor kellett kelnie, majd öt órát kellett eltöltenie a sminkszobában.
  • Tarek Boudali elmondása szerint a forgatás legnehezebb része az volt, amikor a hídon játszódó jelenetet vették fel, melyben az általa alakított karakter megpróbálja megmenteni Fredet. "Ez volt a legösszetettebb jelenet, rengeteg erőforrást használtunk fel rá, nem hibázhattunk, és elég veszélyes is volt... De a végén szerencsére minden rendben volt" - nyilatkozta a rendező.
  • Charlotte Gabris, Tarek Boudali és Philippe Lacheau harmadik közös filmje a Babysitting első és második része után.
  • Yassine szerelmét, Claire-t a népszerű francia YouTube-er, Andy Lau alakítja, akinek ez az első filmszerepe.
  • Tarek Boudali és Philippe Lacheau harmadik közös filmje a Babysitting és az Alibi.com után.
  • A film forgatása 2016. júliusában kezdődött meg franciaországi helyszíneken. A stáb dolgozott Chenneviéres-sur-Marne városában (egyebek mellett a jelenetet, melyben Fred és Yassine leugrik a hídról) és Boulogne-Billancourt-ban is (esküvői jelenet).
  • A film Tarek Boudali rendezői debütálása.
  • A filmet vegyesen fogadták a kritikusok és a nézők. Az Allocine nevű francia filmadatbázisban a Hozzám jössz, haver? 3,5 pontot kapott az 5-ből a nézőktől, míg 2,2 a kritikusoktól.

Hazai premierdátum: 2018.12.20.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: