Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
30
Vélemények
10
Képek
4
Videók

Vélemények: Koszorúslányok (2011)

 
HETEDIK   2020. 02. 18.

legújabb vélemény

Bizonyos IQ szint alatt biztos élvezhető, de összességében fájdalmasabb egy érzéstelenítés nélküli foghúzásnál...

 
Attila G.   2019. 07. 25.

a nap véleménye

Ezt miért kellett?

Igazából némileg vacilláltam, hogy 0 vagy 1 csillagot adjak a filmre. Szerintem másodszor veselkedtem neki, most épp a TV2 esti csajos filmes műsorsávjában. Részben azért, mert a csatorna előző 2 este 2 olyan filmet adott, amiket szeretek – Doktor Szöszi 1-2 –, s gondoltam, ennek is "adok egy esélyt". Első alkalommal, amikor láttam, talán még párszor nevetni is tudtam rajta. Tulajdonképpen kedvelem Melissa McCarthy-t. Kristen Wiig elég tűrhető formát nyújtott a 2016-os Szellemirtókban, amely film által megismertem a nevét. Viszont ejtenék pár szót először róla, mármint Kristenről. Borzalmasak a sminkesei, a fodrászai. Csak nagyon ritkán szoktam a szebbik nem képviselőinek külsejét negatívan értékelni; az esetleges rossz véleményemet általában magamban tartom. De... A Szellemirtókban szerintem jól nézett ki. S amikor először láttam a Koszorúslányokat, simán azt hittem, hogy 1 évvel később készült, pedig amúgy 5 évvel korábban. Szerintem az "esküvői frizura" nem illik hozzá, öregbíti. S a smink kb. "kétszeresére puffasztotta a fejét", volt olyan film, amiben "ennél nagyobbra". Melissa McCarthy a Szívek szállodájában aranyos volt, cuki volt, a Mike és Molly-ban is még tulajdonképpen szerethető. Viszont elkeserítő, hogy azóta a "slampos poénkodás" lett szinte a névjegye. Mintha vagy eleve nem adna a külsejére, vagy direkt eltorzítanák. Így is akadtak olyan filmjei, amiket szerettem... több»


 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Melissa McCarthy egyik leggyengébb alakítása szerintem. Van benne néhány elcsépelt poén, de ezen kívül nem sok értékelhető van a filmben számomra.

 
indingo   2017. 05. 02.

Esküvő előtt állók számára lehet, hogy vicces, de annyira nem röhögtem magam szét a filmen. Az altesti poénok persze nem maradhattak ki, de azon még röhög valaki?

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Sajnos ez nagyon nem az én humorom, nekem a hasmenős poénok inkább gusztustalanok mint szórakoztatóak és elszomorít ha egy vígjátéknak manapság erről kell szólnia. A mondanivaló nem lett volna olyan rossz, de ahhoz egy kicsit több komolyságra lett volna szükség és mivel ez a film vígjátéknak készült, így felesleges volt mélyenszántó gondolatokat belevinni.

 
Artemisia   2018. 02. 07.

Kikapcsolódásnak jó volt a film, alapvetően szerethető bénázós csajos vígjáték, voltak egészen vicces részek is, de sokkal talpraesettebb művet is lehetett volna faragni belőle. Annyi ízléstelen, oda nem illő,néhol arcpirító jelenet és hiba benne mintha direkt akarták volna elrontani.Pl. a "hasmenés, hányás, ahol vagyok ott végzem" nem képernyőre való, ez a jelenetsor undorító és kínos, elképzelni sem tudom miért hitték a készítők hogy a viccnek a közelébe járnak ezzel. Aztán ott van Helen valószerűtlen buzgalma az esküvő iránt. Az alapötlet jó, hogy egy csipogó,tenyérbemászó, másokat kitúró ellenféllel állítják szembe Annie-t, de annak semmi valóság alapja nincs hogy valaki vagyonokat költsön és Párizsba vigyen egy barátnőt,akit csak pár hónapja ismer.Annie szimpatikus karakter, érdekes téma a szakmabeli,magánéleti válsága, jópofa a szerencsétlenkedése, de ezt a sok mindent az életéről (elhagyta a férje,becsődölt a vállalkozása, utálja az új munkáját,nem találja a szerelmet,eltávolodik a barátnőjétől, mégis rátalál a szerelem, elveszti, a barátnői megutálják,kirúgják az állásából és a lakásából - megváltozik a szemléletmódja,minden jóra fordul, happy end) nem egy esküvő keretében kellett volna bemutatni. Sőt, az esküvő mint történetszál ki is maradhatott volna,hiszen csak rontott a filmen, életszerűtlen és hiteltelen, elcsépelt jeleneteket generálva.

 
dailyfilmsan   2019. 07. 14.

Nagyon vicces tud lenni első alkalommal a film, kifejezetten lányoknak. Viszont nem elég erős, klisés viccek és nem ésszerű cselekménysor. Nekem annyira nem jött át de azért egy közepest megérdemelt.

 
Szilonka   2019. 07. 30.

A menyasszony nem a legszebb, de ilyen is van. Jó a humora jó és a története is kedvelhető.

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Igazi csajos szösszenet. A története nem túl egyedi, de helyenként egész vicces. Egyszer érdemes megnézni.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Sémás, unalmas és elcsépelt poénok. A színészgárda nagyon klassz de ez a film eléggé semmilyenre sikerült akkor is. Lánybúcsúra készülőknek viszont kötelező darab.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

Moziban minden jobb. Ezzel is így voltam. Egyszer vicces, lehet rajta nevetni, de másodjára már inkább a közönséges oldala jött át. Egynek elment.

 
Lonka   2016. 02. 19.

Vannak benne viccesebb és kevésbé vicces, már-már közönséges részek, mint amikor a menyasszony az úttest közepén összecsinálja magát. Az ürülékes poénok nem maradhatnak ki!

 
Greeta   2017. 12. 14.

Szebb menyasszonyt is találhattak volna... A története kicsit pasis, holott nők állnak a középpontban. Kell hozzá egy idegállapot, hogy élvezhető legyen a film.

 
Ghotik   2016. 09. 27.

Nagyon sablonos, lapos vígjáték. Nem jók a poénok, fárasztó és unalmas. A színészek alakítása sem győzött meg igazán. Felejthető, gyenge film, én nem ajánlom.

 
kissjanos21   2016. 01. 21.

Nekem nagyon tetszett.Azt hittem, hogy az a tipikus csajos film lesz a nagy szerelemről. Ezzel szemben egy tuti jó vígjátékot sikerült összehozniuk, amit a fiúk is nyugodtan megnézhetnek!

 
czigler.nora   2017. 09. 18.

Szerintem egynek elmegy a film, nem élvezhetetlen, de annyira kiemelkedően jó se. A színészek nem rosszak, kellemes szombat esti kikapcsolódást nyújthat.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Nekem nagyon tetszett. Vicces nagyon. Melissa McCarthy ebben is nagyot alakít. Ha ő nem lenne benne a filmben biztos unalmas lenne. És ne felejtsük el az igaz barátok örökre igaz barátok maradnak. Mindenképpen 5 csillag.

 
szd91   2015. 07. 26.

Melissa McCarthy miatt ültem le megnézni, sajnos nem kapott annyi szerepet mint én szerettem volna, de azért hozta a formáját. Nagyon vicces, őrült film. Igazi csajos vígjáték.

 
Regi82   2015. 11. 16.

Nekem ez a hölgykoszorú,ezek a színészek nem igazán tetszettek. Még nőként is borzasztó volt hallgatni ezt a sok nyafogást. Mondjuk a film jól szemléltette azt amikor egy 3. személy befurakodik egy pár életébe.

 
VenuszProjekt   2015. 06. 08.

Nahát! Elmosolyodtam, amikor megláttam oldalt ezt a filmet. :) Ezen aztán lehetett röhögni. Nem nevetni, nem mosolyogni, persze ezeket is, de sokat lehetett röhögni. Talán a poénok nem voltak épp eredetiek, mert már elsütötték a zömét más filmekben is, de mégis jó volt az egész. Emlékszem, hogy később hasizomlázam is lett. Még biztosan meg fogom nézni! :)

 
dubzsu   2015. 10. 10.

Ordenáré, gusztustalan poénjai miatt nem néztem végig a filmet. Egyetlen szerethető színész sincs benne. Zéró tehetség. Nincs mondanivaló. Talán a tiniknek bejön.

 
J.Fatime   2015. 10. 20.

A színésznők olyan jól kitalált karakterek,mind jól játssza szerepét,némelyik hölgy már annyira bugyuta,hogy az fáj és jót nevetek rajta,hogy lehet valaki ennyire ostoba. A film közepétől kezd érdekes lenni,amikor beindul a lányok közti versengés. Tetszett!

 
krisztike18   2015. 05. 21.

A filmnek két fő baja van: érthetetlenül bő lére eresztették, és minden fontosabb szereplője átesik benne legalább egyszer olyan picsogási rohamon, amivel sikerül megutáltatnia magát. Persze lehet, hogy csak a férfi nézők számára. Hogy tényleg nem nekik készült a film, azt az is jól jelzi, hogy az ominózus esküvőn, a film végén jövünk rá, hogy „jé, a vőlegény lényegében nem is szerepelt a filmben”.

 
Niki88   2015. 11. 26.

Az egész filmben egyik csaj szerepe sem szimpatikus,azok az idegesítő nyávogások rühellem ha egy nő ilyen. A történet se új,az ilyen filmekbe mindig kell egy esküvő egy egyedülálló csaj akire persze,hogy pont az esküvőn talál rá a szerelem.Unalmas,legalább lett volna benne kicsit több fordulat akkor jobb lett volna,

 
stiefelism   2015. 03. 16.

Szerintem az egész film a másnaposok egy rossz paródiája lett. Nem tetszett a szereposztás illetve sok olyan poén volt amik inkább undorítóra sikeredtek mint viccesre. A történet maga jó lenne, a rendezéssel lehetett a baj.

 
dedina   2015. 03. 31.

Szornyu, felejtheto film. Nagyobb volt a hangja, mint amekkorat durrant. Atlagos film, atlagos tortonettel.

 
pagiii   2015. 02. 17.

jó kis egyedi humorú vígjáték. Nem hiszem, hogy többször meg fogom nézni, mert bár voltak benne jó viccek szerintem ez önmagában kevés.

 
Holló   2015. 10. 18.

Tipikus amerikai csajos film, valahol elveszve a középmezőnyben. Óriási volt a hype, de nem volt miért. Aki vevő erre a humorra, az meg is érdemli, no offense!

 
Toldi   2015. 06. 19.

Mondjon bárki bármit, én nagyon jól szórakoztam, és azért a poénokon túl van itt némi szarkazmus is meg görbe tükör, én erre azért felhívnám mindenki figyelmét, mert ahogy látom, vannak akik lemaradtak róla. Nálam egyértelműen az év vígjátéka volt. A Másnaposokat nem szerettem, de ennek a mozinak volt éle, és ezt tudom értékelni.

 
Buffy   2015. 06. 08.

Jó kis film lett a Koszorúslányok, de felesleges összehasonlítania Másnaposokkal, ez két külön világ. Megvan a maga humora, persze helyenként alpári és szalonképtelen, de ha nincsenek túl nagy elvárásain, csak lazítanánk egyet este, akkor bátran be lehet vállalni. Arra elég, hogy agyonüssük vele az időt, de azért újra nem nézném meg.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.