51% 77 szavazat
Egy régi jó tivornya

Egy régi jó tivornya

A Good Old Fashioned Orgy
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Az Egy régi jó tivornya című vígjáték egy baráti társaság kalandjairól számol be. Amikor a csapat értesül arról, hogy kedvenc bulizóhelyük eladásra kényszerül, Eric elhatározza, hogy rendez egy utolsó fergeteges hepajt. Meghívja a régi barátokat és fesztelen… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.04.29.
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
Jason Sudeikis
 
2022.04.28 Anuika

legújabb vélemény

Túlkoros bulihuligánok

Az Egy régi jó tivornya szeretne a tinédzser közönséghez szóló, felhőtlen bulifilm lenni, miközben üzenete az idősebb generáció problémáinak tematikájára épül. A film ennek ellenére egyik fronton sem képes túllépni a gyenge középszerűségen. A történet a Nagyfiúk és a Buliszervíz szerelemgyerekeként aposztrofálja magát, miközben az Egy régi jó tivornya csupán a felnőtt baráti társaságokról szóló vígjátékok nem kívánt terhessége. A műfaj vérfrissítése helyett, egy unalomba forduló, bátortalan próbálkozást kapunk, ami kétségbeesetten igyekszik normalizálni, a máskülönben izgalmas kérdésekkel kecsegtető alapfelvetését: hogyan hat egy összeszokott jóbaráti társaságra a közös szexuális élmény lehetőségének gondolata. Hőseink, a középkorúság felé közeledve is önfeledt kamaszéveiket szeretnék újra élni, de ez már egyre kevesebb ideig fenntartható állapot. A bulis évek nagy lezárásaként viszont nem semmi finálét ötöltek ki a főkolomposok. A társaság egy nagy közös orgiát fog tartani a munka ünnepén. Az előkészületek hosszadalmas felvezetése után azonban egy humortalan, és feszültségmentes konklúzióba torkollik a történet, amit nyugodtan érdemes kihagyni.

1
 
2015.11.23 Gabor

A két főszereplő már több vígjátékban is játszott.Ez a film igen gyengécskére sikererült.Nekem semmi bajom nincs a "malac" poénokkal én is tudok rajta nevetni.De ebbe a vígjátékba kétszer ha nevettem.Azon se igazán jót.Unalmasra sikerült a film.

0

A film összbevétele 154 604 dollár volt (imdb.com).

#1