Nekem nagyon tetszett. Vicces nagyon. Melissa McCarthy ebben is nagyot alakít. Ha ő nem lenne benne a filmben biztos unalmas lenne. És ne felejtsük el az igaz barátok örökre igaz barátok maradnak. Mindenképpen 5 csillag.
Szerintem egynek elmegy a film, nem élvezhetetlen, de annyira kiemelkedően jó se. A színészek nem rosszak, kellemes szombat esti kikapcsolódást nyújthat.
Nem egy fergeteges vígjáték, de egynek elment. Bizonyos dolgokról nem tudnak leszakadni az amerikaiak. Ez az összecsinálom magam dolog már unalmas.
Nagyon sablonos, lapos vígjáték. Nem jók a poénok, fárasztó és unalmas. A színészek alakítása sem győzött meg igazán. Felejthető, gyenge film, én nem ajánlom.
Nekem nagyon tetszett.Azt hittem, hogy az a tipikus csajos film lesz a nagy szerelemről. Ezzel szemben egy tuti jó vígjátékot sikerült összehozniuk, amit a fiúk is nyugodtan megnézhetnek!
Melissa McCarthy miatt ültem le megnézni, sajnos nem kapott annyi szerepet mint én szerettem volna, de azért hozta a formáját. Nagyon vicces, őrült film. Igazi csajos vígjáték.
Nahát! Elmosolyodtam, amikor megláttam oldalt ezt a filmet. :) Ezen aztán lehetett röhögni. Nem nevetni, nem mosolyogni, persze ezeket is, de sokat lehetett röhögni. Talán a poénok nem voltak épp eredetiek, mert már elsütötték a zömét más filmekben i... Több
Nekem ez a hölgykoszorú,ezek a színészek nem igazán tetszettek. Még nőként is borzasztó volt hallgatni ezt a sok nyafogást. Mondjuk a film jól szemléltette azt amikor egy 3. személy befurakodik egy pár életébe.
A színésznők olyan jól kitalált karakterek,mind jól játssza szerepét,némelyik hölgy már annyira bugyuta,hogy az fáj és jót nevetek rajta,hogy lehet valaki ennyire ostoba. A film közepétől kezd érdekes lenni,amikor beindul a lányok közti versengés. Tetszett!
Ordenáré, gusztustalan poénjai miatt nem néztem végig a filmet. Egyetlen szerethető színész sincs benne. Zéró tehetség. Nincs mondanivaló. Talán a tiniknek bejön.
A filmnek két fő baja van: érthetetlenül bő lére eresztették, és minden fontosabb szereplője átesik benne legalább egyszer olyan picsogási rohamon, amivel sikerül megutáltatnia magát. Persze lehet, hogy csak a férfi nézők számára. Hogy tényleg nem ne... Több
Az egész filmben egyik csaj szerepe sem szimpatikus,azok az idegesítő nyávogások rühellem ha egy nő ilyen. A történet se új,az ilyen filmekbe mindig kell egy esküvő egy egyedülálló csaj akire persze,hogy pont az esküvőn talál rá a szerelem.Unalmas,legalább lett volna benne kicsit több fordulat akkor jobb lett volna,