A sorozat, ami visszarepít a ‘60-as évekbe: Palm Royale.

1969 egy rendkívül eseménydús év volt: az Apollo 11 Holdra szállásától a Woodstock fesztiválig, de a Palm Royale-ban mindenki csak azért tepert, hogy feljebb jusson a társadalmi ranglétrán. Az előttünk álló sorozat nagyszerű színészeket vonultat fel, akik a Mad Men komikus változatát keltik életre. Díszletként a floridai partvidék szolgál, ami legalább olyan látványosságokat tartogat, mint a korszakot idéző ruhák és berendezési tárgyak.

A történet középpontjában Maxine áll, akit Kristen Wiig (Koszorúslányok) alakít és aki a Palm Royale Hotel menedzserével (James Urbaniak) egy irodában találja magát, miután töredelmesen bevallja neki, hogyan jutott be illegálisan az üdülő területére. Maxine új lakos Palm Beachen, Floridában. Amikor bemutatkozik a Palm Royale Hotel társadalmi elit csoportjának, azok kevés lelkesedést mutatnak az új jövevény iránt. Maxine-nek azonban eltökélt szándéka, hogy a társaság egyenrangú tagjává váljon, ezért az őt érő kritikákat könnyedén lepergeti magáról. Ez a magatartás végül ahhoz vezet, hogy a városi pletykák központonti figurájává válik.Ahogy egyre feljebb halad a társadalmi ranglétrán, úgy döbben rá, hogy az előkelő státusz egyben magányossággal is jár. A tökéletesség látszatának fenntartása és a titkok préselő nyomása kimerítő, de nem lehetetlen feladat Maxine számára. Egyre többször szembesül a trendi nők szekrényeiben lapuló csontvázakkal és a vágyuk, hogy megszabaduljanak tőle, egyre veszélyesebbé válik.

A trailer Maxine grandiózus színpadi bevonulásával zárul, ahol pont az alkalomhoz illő jazz dallam, a az Ann-Margret által előadott There'll Be Some Changes Made csendül fel, amely előre vetíti a fellépést követő fordulatos eseményeket.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Apple TV+  előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Apple TV+  gombra kattintani.

80 Palm Royale  (2024)

dráma

A Palm Royale egy igazi underdog történet, amely Maxine Simmons útját követi, amint megpróbál betörni a Palm Beach-i előkelő társaságba. Miközben Maxine megpróbálja átlépni... több»