Jó kis humorral és érzelmekkel teli vígjáték. Maga a szerelmi történet kibontakozása nagyon jó és szokatlan. Ajánlom mindenkinek ezt a filmet.
Egyik kedvenc romantikus filmem. Gerard Butler és Katherine Heigl között istenien működik a kémia a vásznon. Jópofa ahogy a nagymenő szerelemdoki segíteni akar a csajnak, hogy összejöjjön az álompasijával. Persze a tipikus amerikai romantikus filmek ... Több
Butlert szeretem vagányan, rosszfiúsan és romantikusan is. Ebben a filmben nagyon jól együttműködtek Heigllel, akivel már kezdetben, a megismerkedésükkor is annyira érezni lehetett az ambivalens érzelmeket. A végén a liftes jelenetnél valóban tökélet... Több
Egy kis szórakozásra vágysz nézd meg nyugodtan még ha néhol hozza a sablonos sémákat, de hát pont ezt szeretjük az ilyen romantikus filmekben, sőt el is várjuk tőle és én úgy vagyok vele ha kedvelem a benne szereplő színészeket még többször is meg tudom nézni.
2009-ben Katherine Heigl és Gerard Butler nagyon sikeres színészek voltak, sok filmben szerepeltek. Ebben a romantikus filmben kissé provokatívan csapnak össze, két különböző nézetet képviselve. Az lány született romantikus, aki az álompasiról álmodi... Több
Örültem, hogy olyan filmet találtam a hétvégén, amit még nem láttam. Kiszámítható történet, de volt benn egy-két mulatságos jelenet. Butler karaktere egy paraszt.
Ez egy kis limonádéfilm, tele polgárpukkasztó szövegekkel. Van, aki vevő rá. Talán egy ilyen filmben el is megy, hiszen erről szól.
Gerard Butler alakítása egyszerre szórakoztató és bunkó, a jó és az alpári közt egyensúlyozva ennél a filmnél. Ha akarjuk, elmegy a léc felett, ha akarjuk, nem. Katherine Heigl is volt már jobb, de itt megmutathatta szexi oldalát is, ezernyi cuccban (melyek mindegyike jól áll neki). Értékelésem közepes: 50-55% csupán.
Semmi különös nem volt a filmben. Kicsit szerencsétlenkedtek, olykor béna párbeszédek voltak benne és különösebben humoros sem volt.
A csávó egy ősbunkó. A színésznő (Heigl) viszint az egyik kedvencem és most is tetszett. Átlagos sztori kiszámítható a vége de egyszer jól esett megnézni
A két főszereplőt más filmjeiért is szeretem, de együtt is jól működnek. A történet olyan, mint bármelyik romantikus vígjátéknál, de attól még egyáltalán nem unalmas. Vicces, szórakoztató, érdemes megnézni. :)
Nekem nagyon tetszett a film, a női-férfi ellentétek sok helyen jól kijönnek benne, amit jó humorforrásként kezelnek. Ez tetszett benne, maga a sztori viszont nem volt nagy cucc, de jó film lett, sokat nevettem.