Ezért könyörgött Bradley Cooper, hogy írják ki az Aliasból

Hosszú-hosszú évekkel azelőtt, hogy rendezőként is jelenlegi karrierjének csúcsára ért volna a Csillag születikkel, Bradley Cooper szerepelt egy darabig a J.J. Abrams által írt Alias című tévésorozotban, mint a főszereplő Jennifer Garner karakterének egy jó barátja.

Akárhogy is számoljuk, ennek már lassan 20 éve. A színész az elején nagyon izgatott volt a szereppel kapcsolatban, ám ahogy haladt előre a történet, egyre kevesebbet tűnt fel a karaktere. A végén már csak heti három napot dolgozott, és elmondása szerint ez nagyon rosszul érintette. Egyre idegesebb, frusztráltabb és rosszkedvűbb lett, végül leült Abramsszel, hogy írja ki a sorozatból - aki csak annyit mondott, hogy oké.

A színész nem sokkal ezután kosárlabdázás közben elszakította az Achillesét, így egy jó évre kényszerpihenőre kényszerült, játszani sem tudott.

Ám szerencsére ez nem vetette vissza nagyon a karrierjét, mert nem sokkal később szerepet kapott az Ünneprontók ünnepe című vígjátékban, és elindult az A-listás sztárrá válás rögös útján. Az elmúlt 13 év pedig beigazolta, hogy annak idején érdemes volt otthagynia a sorozatot, hogy megragadhassa az új, kínálkozó lehetőségeket.

A Másnaposok-sorozat, a Napos oldal, az Amerikai botrány vagy a A galaxis őrzői után már nem csak színészként, hanem rendezőként is letette a névjegyét Hollywoodban – és még mindig csak 44 éves.