Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Para
Csuja Imre
Scherer Péter
 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 25.

legújabb vélemény

Nagyon, nagyon rossz film, soha nem szeretném újra látni, egyszer is nagyon sok volt. Senkinek sem ajánlom annyira borzasztó. A Magyar filmipar szégyene, rossz történet rossz alakításokkal.

 
dulkap   2015. 07. 04.

Egy kissé lassú és ritmustalan krimi-vígjáték, amiben azért vannak jó poénok. Kicsit talán stílusában hasonlít a Kész cirkuszra, csak Fazakas Péternek nem sikerült olyan pörgősre és lendületesre csinálnia a filmjét, mint Dyga Zsombornak.


 
Jony Crash   2016. 02. 02.

Totálisan kész vagyok ettől a filmtől. Nekem Csuja Imre alakításai mindig nagyon tetszenek. :) Igazából ebből a filmből már csak Mucsi Zoltán hiányzott, akkor lett volna az igazi!

 
Dada   2014. 10. 10.

Tipikus magyar filmnek mondanám, aminek a története sehová sem tart, csak random módon el van vágva és kész. Jó karakterek, jó alakítások, de az egész forgatókönyv össze van csapva és kész.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.