48% 36 szavazat
Para

Para

Para
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
14
Szereplők (14)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Hősünk, a halál torkából visszatért, pohos, ötvenes ex-rendőr, Lajos. Régi barátja az állandóan szorongó, rossz előérzetekkel vívódó Feri; és felesége, Etus, aki a szeretet mindenhatóságában és a túlvilágban egyaránt hisz. És persze ott van közeli barátjuk, a huszonéves Tibi, aki igazi megszállottja a paranormális jelenségeknek és a különféle összeesküvés-elméleteknek - főleg mióta szüleit megcsapta egy gömbvillám. A négytagú baráti társaságot az ezotériához és a spiritizmushoz való vonzalom tartja össze - hozzájuk csatlakozik Etus húga, a frissen megözvegyült Évike, aki Etus házi mágiájának köszönhetően reménytelenül szeret bele Lajosba. A biztonsági őrként dolgozó… Több

Rendező: Fazakas Péter
Forgatókönyvíró: Csurgó Csaba
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2008.10.16.
Csuja Imre
Scherer Péter
 
2019.10.10 Dada

legújabb vélemény

Tipikus magyar filmnek mondanám, aminek a története sehová sem tart, csak random módon el van vágva és kész. Jó karakterek, jó alakítások, de az egész forgatókönyv össze van csapva és kész.

0
 
2015.07.04 dulkap

Egy kissé lassú és ritmustalan krimi-vígjáték, amiben azért vannak jó poénok. Kicsit talán stílusában hasonlít a Kész cirkuszra, csak Fazakas Péternek nem sikerült olyan pörgősre és lendületesre csinálnia a filmjét, mint Dyga Zsombornak.

0
 
2017.09.25 SzFa Nézhetetlen

Nagyon, nagyon rossz film, soha nem szeretném újra látni, egyszer is nagyon sok volt. Senkinek sem ajánlom annyira borzasztó. A Magyar filmipar szégyene, rossz történet rossz alakításokkal.

0
 
2016.02.02 Jony Crash

Totálisan kész vagyok ettől a filmtől. Nekem Csuja Imre alakításai mindig nagyon tetszenek. :) Igazából ebből a filmből már csak Mucsi Zoltán hiányzott, akkor lett volna az igazi!

0

A film összbevétele 32 372 dollár volt (imdb.com).

#1