Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
56%

Karantén meló (2021)

Locked Down
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
18
Képek
3
Videók
 
sptt   2021. 04. 21.

legújabb vélemény

0

A végére egy elfogadható történetté válik, de ez nem mentesít az első óra töménytelen unalma alól. Az utolsó félóra csak egy gyenge közepes filmmé változtatta a kezdeti silányságot. A szereplők jó játéka pozitív, de könyörgök, nem olvasták el a forgatókönyvet, mielőtt elvállalták volna? 5/10

 
MP170506   2021. 03. 14.

1

Teljesen átlagos film lett, többet is ki lehetett volna belőle hozni. Pedig a szereplők nagyon jók. Meg lehet egyszer nézni, de nem fog nyomot hagyni.


 
Crystaldeer   2021. 03. 14.

0
Ne erőltessük már ezeket a zoomos filmeket!

Várható volt, hogy előbb-utóbb lesz majd olyan film, aminek a karantén lesz a témája, de nekem nagyon nem jön be ez új stílus, azaz dobjunk össze egy filmet olcsó költségvetéssel, mert hát van nekünk egy zoom, akkor miért ne forgathatnánk le vele egy filmet, de kérdezem én, miért? Korábban is voltak már ilyen appok, tessék például a msn vagy a messengeres videóhívás, akkor az miért nem lett olyan felkapott filmforgatási kellék? Valószínűleg sokkal inkább a pénz áll emögött is, mert hát a zoom is nem kis összeggel dobja meg a költségvetési kasszát, gondolom én, akkor már miért ne, és hát a színészeknek se kell kimozdulni és több emberrel találkozni. Nagyon sajnálom, hogy képesek így ezzel elrontani egy filmet. Persze a bukás sem akkora. Pedig ez a film is tele van például nagyon jó színészekkel, csak hogy Anne Hathaway-t említsem, vagy a már eléggé idős Ben Stiller. És sajnálom, de teljesen gyenge az egész film, plusz az a végkifejlet.... Nem is értettem teljesen azt a csavart a cselekményben, mert a vége is olyan semmilyen lezárást kapott. Én egyszer nézősnek se mondanám, inkább teljes időpocsékolás. Tény, hogy volt benne egy-két vicces jelenet, de az inkább már szarkazmus volt, mintsem poén.

 
myatom   2021. 02. 27.

0

Kényszer szülte, kényszeres, igazi "feel bad" film. Hiába van benne egy-egy jobb gondolat, az erőltetettség, az izzadságszag mégis átjárja az egész filmet. Nehéz a film alaptémája (lezárás, locked down), nehéz belőle érdekes, jó filmet csinálni, ez most nem is sikerült. Legjobb esetben is egyszer nézős.

 
Arpado   2021. 02. 13.

0
Egyszer nézhető, kedves, vicces film

Szerintem teljesen jó film volt. Az imdb 5,1 erős túlzás. Szerintem bőven 6 feletti film.

 
thomino   2021. 01. 11.

1

Az a szomorú, hogy még akár jó is lehetett volna, hiszen pont olyan helyzetekkel operál, amiben mi is pontosan ugyanígy voltunk benne, csak aztán nem bírták ki, hogy ne tegyék túl magasra a lécet, és valami nagyon nagyot akarjanak szakítani. Ami, ugye, nem jött össze.

 
danny   2021. 02. 07.

0

Nagy reményekkel mentem neki, mert nagyon kedvelem a szereplőgárdát, illetve egész érdekesnek tűnt a trailer, aztán kiderült, hogy a jobb részeket vágták össze. Ez a film unalmasan rossz.

Galéria (18)

Chiwetel Ejiofor
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Chiwetel Ejiofor
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Chiwetel Ejiofor
Anne Hathaway
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Anne Hathaway
Anne Hathaway

Videók (3)

 

A Locked Down John Powell és Doug Liman ötödik közös filmje.

(csd)
 

A filmet mindössze 18 nap alatt forgatták le Londonban, a koronavírus-járvány ideje alatt.

(csd)
 
Az idehaza az HBO GO kínálatában elérhető Karantén meló az egyik első film, amelynek történetében megjelenik a koronavírus-járvány és annak mindennapokra gyakorolt hatásai. Kétségtelenül érdekes szituáció egy ilyesfajta filmet nézni, de nagyon reméljük, hogy a jövőbeni covid-filmek magasabb színvonalat ütnek majd meg. több»