Egy nappal a pozitív Covid-teszt után, azt hiszem, keresve se találhattam volna jobb filmet mára. Szórakoztató volt, az eleje még vicces is. Alapból egyszer nézősnek mondanám, összességében nem nagy durranás, azonban megkedveltem a szereplőket. A tör... Több
Teljesen átlagos film lett, többet is ki lehetett volna belőle hozni. Pedig a szereplők nagyon jók. Meg lehet egyszer nézni, de nem fog nyomot hagyni.
Várható volt, hogy előbb-utóbb lesz majd olyan film, aminek a karantén lesz a témája, de nekem nagyon nem jön be ez új stílus, azaz dobjunk össze egy filmet olcsó költségvetéssel, mert hát van nekünk egy zoom, akkor miért ne forgathatnánk le vele egy... Több
A végére egy elfogadható történetté válik, de ez nem mentesít az első óra töménytelen unalma alól. Az utolsó félóra csak egy gyenge közepes filmmé változtatta a kezdeti silányságot. A szereplők jó játéka pozitív, de könyörgök, nem olvasták el a forgatókönyvet, mielőtt elvállalták volna? 5/10
Kényszer szülte, kényszeres, igazi "feel bad" film. Hiába van benne egy-egy jobb gondolat, az erőltetettség, az izzadságszag mégis átjárja az egész filmet. Nehéz a film alaptémája (lezárás, locked down), nehéz belőle érdekes, jó filmet csinálni, ez most nem is sikerült. Legjobb esetben is egyszer nézős.
Az a szomorú, hogy még akár jó is lehetett volna, hiszen pont olyan helyzetekkel operál, amiben mi is pontosan ugyanígy voltunk benne, csak aztán nem bírták ki, hogy ne tegyék túl magasra a lécet, és valami nagyon nagyot akarjanak szakítani. Ami, ugye, nem jött össze.
Nagy reményekkel mentem neki, mert nagyon kedvelem a szereplőgárdát, illetve egész érdekesnek tűnt a trailer, aztán kiderült, hogy a jobb részeket vágták össze. Ez a film unalmasan rossz.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy később majd mennyit értenek meg ebből a filmből, vagyis abból a küszködésből, amit a karantén jelentett, mert ez a film szerintem egyáltalán nem jó oldalát fogja meg a dolognak.
Szerintem teljesen jó film volt. Az imdb 5,1 erős túlzás. Szerintem bőven 6 feletti film.