61% 42 szavazat
Szombat esti frász

Szombat esti frász

Mystery Date
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A történet középpontjában egy szégyenlős kamaszfiú áll, aki meg akarja hódítani álmai asszonyát, egy ifjú bombázó személyében. Nem talál jobb megoldást, mint hogy saját bátyjának adja ki magát. De a kedves testvér titkos és zűrös ügyleteket folytat. Így történhet meg, hogy ifjú barátunkat egy hulla kíséri el a csomagtartóban az első randevúra. És ez még mind semmi: a sorsdöntő pillanatokban ugyanis mindig valami szörnyűség történik. Hősünket megverik, kocsiját összetörik, üldözőbe veszik, miközben ő minden erejével azon igyekszik, hogy csöndes meghittségben teljék az idő. Ám a lánynak egyszer csak bűzleni kezd valami.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1992.06.05.
Teri Polo
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Teri Polo
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Brian McNamara
 
2016.11.05 issue

legújabb vélemény

Nem mondanám, hogy levett a lábamról. A történet eléggé középszerű. A párbeszédek eléggé triviálisra sikeredtek és mintha a készítők sem voltak benne teljesen biztosak, hogy milyen filmet is szeretnének csinálni.

0
 
2016.01.01 luksa10

Nagyon jó feel good film, amit bármikor meg lehet nézni. Igaz, hogy nem egy emlékezetes alkotás és Ethan Hawke alakítása is eléggé zsenge, ennek ellenére én jól szórakoztam. Egy jó kis mozis délutánhoz ideális.

0

A film összbevétele 6 166 819 dollár volt (imdb.com).

#1