A végéhez közeledik a nyár, a Netflix azonban már most a téli időszakra készül, napvilágot látott a Karácsonyi krónikák második részének előzetese, amely megalapozza az év egyik legjobban várt ünnepének hangulatát.

Két év telt el azóta, hogy Kate és Teddy Pierce megmentették a karácsonyt, Kate azóta viszont enyhén szólva is egy cinikus tinédzserré cseperedett. A lány édesanyjával és új élettársával készül eltölteni a közelgő ünnepeket, nehéz azonban megszoknia az új életét. Kate úgy dönt, hogy megpróbál elmenekülni a számára kilátástalan és nyomasztó helyzetből, rövidesen azonban a Mikulásnak újra segítségre lesz szüksége, amikor egy gonosz varázsló, Belsnickel el akarja pusztítani az Északi-sarkot.

A projekt élére Chris Columbus került, nála pedig aligha lehetett jobb választás, hiszen ha valaki ért a karácsony filmekhez, az ő. Korábban ugyanis olyan filmeken dolgozott, mint a Reszkessetek betörők, Mrs. Doubtfire, illetve a Harry Potter filmek első két epizódja. A főbb szerepekben pedig  Kurt Russell, Goldie Hawn, Tyrese Gibson és Kimberly Williams-Paisley lesznek láthatóak.

A Karácsonyi krónikák 2-re azonban még egyelőre várniuk kell a nézőknek, hiszen a film november végén érkezik a Netflix műsorkínálatában.