Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
32
Képek
6
Videók

Vélemények: Egy kutya négy útja (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Amikor meghallottam, hogy folytatják a filmet megijedtem, hogy elrontják az előző film hangulatát, de bevallom, kellemeset csalódtam. Isteni romantikus film kerekedett ki a film végére. Nagyon érzelmes, soszor szívfacsaró, ahogy az életei végére ér a kutyi, de ettől is lesz olyan jó ez a film. A film vége nagyon szép lezárása Bale életének.

 
tofis   2019. 06. 07.

Bevallom, kicsit féltem, hogy ez a film engem nem fog tudni lekötni, hiszen egy barátomat kísértem el a vetítésre, aki odáig volt érte. Be kell lássam, hogy bár nem az én műfajom, az alkotók mintha erre is gondoltak volna. Nagyon tömött sztori, amelyben mindenki talál magának valamit, amin elgondolkodhat. Teljesen felfrissülve jöttem ki a moziból, és nem azért mert bealudtam volna rajta. ;)


 
ollókéz   2019. 06. 06.

Mélyen megindító film, ez már nem a nagy klasszikus Lessie történet, amelyre akaratlanul is asszociálni szoktak az emberek. Szerintem egyszerűen lebilincselő a történet, a forgatási helyszíneknek köszönhetően a látvány meg egyenesen megragadja az ember. Abszolút magába szippantott a film hangulat, így mindenkinek csakis ajánlani tudom!

 
miki   2019. 06. 03.

Aki olvasta a könyvet, az be fogja látni, hogy az Egy kutya négy útja egy nagyon hú adaptáció, ami remekül ragadta meg a könyv lényegét. Igazán szívhezszóló, megható és kedves film, ami egyszerűen jó érzéssel tölti el a nézőjét. Előre szólók, hogy egy-két könnycsepp elmorzsolása benne van a pakliban, úgyhogy csajok, legyen nálatok zsepi is. :) Végszóként annyit, hogy biztos nem most láttam utoljára!

 
airbus   2019. 06. 01.

Nagyon hasonló az érzésem, mint az első filmmel kapcsolatban volt. Olvastam a könyvet, szerettem is, az adaptáció viszont inkább tévéfilm hatását kelti, mint mozifilmét. Nem mondanám azt, hogy rossz film lett az Egy kutya négy útja, de egy teljesen kihagyható élmény, ami tökéletesen belesimul a közepes mozik világába. Persze megvannak a maga szép pillanatai, de ezt az alapanyagnak köszönheti, úgyhogy közepes értékelésnél nem tudok jobbat adni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.