Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Karácsonyi ének (2009)

A Christmas Carol
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 10. 23.

Nemes egyszerűséggel elvarázsolt a film, nem sok ilyet szoktam mondani mert válogatós vagyok de ez kegyetlen jó. Igazán szórakoztató film. Ez az egész lényege. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

A történet bármilyen verzióba kerül is terítékre érdekes és tanulságos lesz. Sajnos ettől még nem lesz egy izgalmas film belőle. Engem nagyon untatott, úgy éreztem, hogy az egész 15 perces kis filmbe is bemutatható, itt meg húzzák-vonják mint a rétes tésztát.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

Hatásvadász, manipulatív mesefilm, de ennek ellenére mégis tudtam szeretni. Az öreg úr alakja és visszatérése nagyon megragadott és elgondolkoztatott a karácsony igazi jelentésével kapcsolatban. Kicsit azért meglovagolja a szegény gyerek karácsonya klisét, de elnézzük ennek a filmnek. :)

 
vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Én mindig meghatódom rajta. Különleges mese az biztos. Ami fontos hogy van mondandója. Életet visznek az öregemberbe és mikor nézem bennem is fellángol valami. Az énekek jók. Többször nézhetős.

 
kevelin   2018. 11. 15.

Ebenezer Scrooge története örök klasszikus ami mind könyvben mind filmben az egyik legjobb legszerethetőbb karácsonyi történet. kicsit a grincshez tudnám hasonlítani, hiszen itt is a karácsony nem szeretetéből (gyülöletéből ??) fakad a film aztán mindenféle pozitív élmény hatására végülis a főszereplőt is megszállja a karácsony szelleme :) minden kicsinek és nagynak cska ajánlani tudom

 

Az első Disney animációs film amit IMAX 3D-ben vetítettek.

(magyaristvan )
 

Jim Carrey esélyes volt Buzz Lightyear hangjára a Toy Story-ban. Végül azt Tim Allen kapta meg.

(magyaristvan )
 

Jim Carrey egyetlen munkája amit a Walt Disney Pictures-szel közösen készítettek.

(magyaristvan )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.