Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Karácsonyi ének (2009)

A Christmas Carol
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

0

Megtetszett,megfogott,elvarázsolt.Röviden ennyi.Mit mondjak bővebben?Hát én semmit,csak annyit nagyon-nagyon melegen ajánlom ezt a csodálatos animációs remekművet!

 
Deku   2017. 10. 23.

1

Nemes egyszerűséggel elvarázsolt a film, nem sok ilyet szoktam mondani mert válogatós vagyok de ez kegyetlen jó. Igazán szórakoztató film. Ez az egész lényege. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.


 
ZeroHero   2019. 10. 01.

0

Hogy lehet az, hogy adott ez a tortenet, amit millio formaban lattunk/olvastunk mar..Adott hozza egy jo iro es rendezo, remek szereplok es megis egy unalmas, vontatott, lassu meset kapunk? Igen, persze, szokas szerint tanulsagos es varazslatos a kepi... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

0

Klasszikus és tanulságos karácsonyi feldolgozás, de ez sajnos nem igazán sikerült. Rendkívül gagyin és semmitmondóan lett felgoldozva. Pedig Jim Carrey miatt sokat vártam a filmtől. Így sajnos csak egyszernézős.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

0

A történet bármilyen verzióba kerül is terítékre érdekes és tanulságos lesz. Sajnos ettől még nem lesz egy izgalmas film belőle. Engem nagyon untatott, úgy éreztem, hogy az egész 15 perces kis filmbe is bemutatható, itt meg húzzák-vonják mint a rétes tésztát.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 21.

0

Hatásvadász, manipulatív mesefilm, de ennek ellenére mégis tudtam szeretni. Az öreg úr alakja és visszatérése nagyon megragadott és elgondolkoztatott a karácsony igazi jelentésével kapcsolatban. Kicsit azért meglovagolja a szegény gyerek karácsonya klisét, de elnézzük ennek a filmnek. :)

 
Timon   2020. 03. 13.

0

Tartalmaz cselekményelemzést. Nagyon szeretem ezt a filmet.Való igaz,ez egy erősebb adaptáció,de a ,,félelmetes" atmoszféráját eszméletlenül csípem.Marley látogatása,a második szellem látogatsának vége,majd az ezt követő harmadik szellem látogatása-e... több»

Galéria (9)

Videók (3)

A film összbevétele 325 286 646 dollár volt (imdb.com).

 

Az első Disney animációs film amit IMAX 3D-ben vetítettek.

(magyaristvan)
 

Jim Carrey esélyes volt Buzz Lightyear hangjára a Toy Story-ban. Végül azt Tim Allen kapta meg.

(magyaristvan)
 

Jim Carrey egyetlen munkája amit a Walt Disney Pictures-szel közösen készítettek.

(magyaristvan)
 

Az első olyan film, aminek Robert Zemeckis egyedül írta a forgatókönyvét.

(rbernadett)
 

A Cratchit házban lóg egy portré a történet írójáról, Charles Dickensről a kandalló fölött.

(rbernadett)
 

Robert Zemeckis elmondása szerint a Karácsonyi ének az egyik kedvenc időutazós története.

(rbernadett)