Nem a mostani volt Will Smith első nyilvános pofozkodása (videó)

Nem ez az első eset, hogy Will Smith megpofoz valakit egy díjátadón: Egy évtizeddel ezelőtt a Sötét zsaruk 3. vörös szőnyegén a színész szintén megütött valakit.

A 2012-ben megjelent videón Smith egy bizonyos Vitalii Sediuk nevű illetővel került összetűzésbe, aki újságírónak kiadva magát került a színész közelébe, hogy álinterjút készítsen.

Fontos megjegyezni, hogy nem ez volt az első eset, hogy Sediuk hasonló szituációba került, a hírhedt botrányhőst már többször letartztatták, illetve távolságtartási végzést is kérvényeztek vele szemben.

Sediuk a videón egészen bizarr helyzetet teremt azzal, hogy többször arcon csókolja Will Smith-t, miközben azt állítja, hogy ez egy hagyományos ukrán üdvözlés. “Mi a fene bajod van, ember?” - tolta el magától Sediukot a színész, miközben arcon is ütötte.

Annak idején Smith több pályatársa is egyetértett a reakcióval, Smith később a Rap Radarnak adott interjújában elmondta, hogy Jay-Z azonnal megkereste őt, majd azt mondta, hogy legszívesebben lemondta volna az esti koncertjét, hogy azt a videót nézhesse.

Maga Sediuk is nyilatkozott a későbbiekben, szerinte Smith túlságosan agresszív volt, és hogy a színésznek erőszakos természete van. “Ne felejtsük el azt sem, hogy ő A-listás, és A-listásnak lenni Hollywoodban azt jelenti, hogy sok mindent megúszhatsz” - mondta Sediuk.