Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Coda (2021)

CODA
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Coda

Galéria (10)

Emilia Jones
Emilia Jones
Emilia Jones
Emilia Jones
Emilia Jones
Emilia Jones

Videók (1)

 
dandelion1983   2022. 05. 07.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Elsőre egy könnyed, családi mozinak tűnik, szerethető karakterekkel, szívmelengető történettel, jó zenékkel. Az alkotók sokszor nyúlnak a humorhoz, ezzel is látszólag könnyítve a téma nehézségét. Valójában, ha közelebbről nézzük a filmet, akkor rájöv... több»

 
Anuika   2022. 03. 28.

a nap véleménye

4
Néma hangok ölelése

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Milyen lehet ép hallású tinédzserlánynak lenni egy siket családban? Az alapvető kommunikációs nehézségeken és a szituációkból adódó félreértések végtelen lehetőségein túl a Coda szívhez szóló története a kirekesztettségről mesél nekünk. A fiatal hősn... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 10. 04.

0
Csodálatos élmény

Tény, hogy semmi forradalmit nem csinál a film, de egy igazán szívmelengető alkotás szerethető karakterekkel és jó humorral. Elég finnyás vagyok az ilyen filmek tekintetében, mert sokszor vagy nem tudnak érzelmileg bevonni, vagy éppen túltolják és csöpögőssé válnak, itt szerintem sikerült az arany középutat megtalálni.

 
Fikatours_blogger   2022. 04. 25.

0
Miért intézte úgy Isten, hogy a szellentés büdös legyen?

Ebből a filmből még ezt is megtudhatod. Kedves kis film, életszerű konfliktusokkal, döntési helyzetekkel.

 
zirgon   2021. 07. 13.

0

Nagyon szép film érdekes karakterekkel és szívhez szóló üzenettel, imádtam.

 
Nagy Csaba   2022. 03. 29.

0
Zseni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Bár nem egy dramaturgiai világmegváltás, és operatőri bravúrok sincsenek benne, mégis olyan hatással volt rám, amilyet nem tudom, melyik film okozott utoljára. Férfiasan bevallom, többször is megkönnyeztem.

 
Bence   2021. 08. 16.

0

Kiemelkedő alkotás, az alakítások a legőszintébbek és leginkább helytállóak közé tartoznak a filmvilágban. Szerintem mindenképpen érdemes megnézni.

 

A film forgalmazási jogaiért a Sundance Filmfesztiválon történt bemutató után az Apple csapott le rekordot jelentő 25 millió dollárért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A CODA lett az Oscar-díj történetének második Legjobb filmre jelölt alkotása, amelynek címe egy az egyben egy rövidítés (a korábbi a M.A.S.H. volt).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Bélier család című francia film remake-je.

(elekm90)
 
Természetes, hogy egy gyereknek szüksége van a családja védelmére, szeretetére és támogatására. Nem ritka azonban, hogy felborul a rendszer, és a családnak van szüksége a gyerekre. Hol ér véget ilyenkor a szolgálatkészség, és hol kezdődik az önmegvalósítás? Kit nagyobb bűn elárulni: a családunkat vagy önmagunkat? A Sundance fesztivál többszörösen díjazott drámája (itthon a Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatkozó) hitelesen és szórakoztatóan beszél a siketségről és a családi kötődésről, de sajnos a megkapó történet kifejtésére egy előformázott, klisés forgatókönyvet használ. több»
 
A CODA számomra egyértelműen az idei év legjobb filmjei között van. A nyers valójában ábrázolja a siketséggel járó nehézségeket, teszi ezt végtelenül szimpatikus, autentikus karakterekkel és életszagú történésekkel. A film elgondolkodtat, megnevettet, megríkat, azaz gyakorlatilag az érzelmek széles skáláján utaztatja a nézőit, pont úgy, ahogyan egy ilyen filmnek csinálnia kell. több»