Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Ma Rainey: A blues nagyasszonya (2020)

Ma Rainey's Black Bottom
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Viola Davis
Viola Davis

Videók (2)

 
elekm90   2021. 03. 22.

legújabb vélemény

2

A két rendkívüli alakítás Chadwick Bosemantől és Viola Davistől sem tudta számomra megmenteni ezt a filmet. Igen, volt benne 4-5 erős jelenet/párbeszéd, de közte azért nem egyszer untam magam, emiatt bár értékeltem, nem szívesen nézném újra.

 
Anti007   2021. 02. 09.

1
Nem mindig jókedvében énekel az ember...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy zseniális énekesnő, aki a szívére hallgat, és nem az eszére. Ha pedig ez nem tetszik valakinek, és még egy hideg Coca-Colát se kap, amikor kéri, már fel is emeli a "fekete seggét", és máshova megy turnézni. Ennyi. Igen. Ilyen volt Ma... teljes kritika»

 
csenge   2020. 12. 19.

0

Remek film, és blues-rajongóknak kötelező. Nagyon kompakt és nagyon látványos alkotás, amit már önmagában a nagyon erős látványvilágért érdemes megnézni.

 
vazul   2020. 11. 27.

0

Nyers, erős és nagyon megkapó alakításokkal van tele ez a film, amit nagyon ajánlok mindenkinek, aki még nem ismeri eléggé a témát. Jó lett.

 
Szabi   2020. 07. 23.

0

Nagyon tetszett! És bár nem tudom, hogy pontosan mi miatt, maradt egy kics hiányérzetem, de ezen szerintem túl kell lépni. Ez egy jó film, és megérdelmi, hogy dicsérjék.

 

Bár Viola Davis játssza a történet főhősét, mindössze 26 perc és 41 másodpercnyi szerepe van.

(Képkockák )
 

Ez volt Chadwick Boseman utolsó filmje, 2020. augusztus 28-án halt meg.

(Képkockák )
 

Denzel Washington, a film producere egyben Chadwick Boseman egyik legnagyobb támogatója is volt, hiszen ő fizette tanulmányai egy részét.

(Képkockák )
 

2015-ben Denzel Washington azt nyiltakozta, hogy August Wilson mind a 10 történetét bemutatja. Az első a Kerítések (Fences) címmel készült el, Denzel főszereplésével.

(Képkockák )
 
A Ma Rainey’s Black Bottom tehát minden színpadiassága ellenére értékes alkotás, melyet már csak Viola Davis és Chadwick Boseman alakítása miatt is érdemes megnézni. több»
 
Az Ásatás tehát becses darabja lehet az idei filmtermésnek. Noha nem feszeget önismereti kérdéseket, és görbe tükröt sem állít, viszont a fentiek tekintetében kétségtelenül értékes alkotás, amely maga is mintha egy darab lenne az eltemetett múltból. több»
 
George C. Miller intelligens rendezése feszes ritmussal, gyönyörű képekkel teremti meg a 20-as évek bluestól hangos hangulatát, és meleg színekkel dominálva meséli el egy lemezfelvétel története során az Egyesült Államok afroamerikai közösségének történetét úgy, hogy egy pillanatig sem lesz szirupos vagy túl sok. több»