Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%

Ma Rainey: A blues nagyasszonya (2020)

Ma Rainey's Black Bottom
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Anti007   2021. 02. 09.

legújabb vélemény

1
Nem mindig jókedvében énekel az ember...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy zseniális énekesnő, aki a szívére hallgat, és nem az eszére. Ha pedig ez nem tetszik valakinek, és még egy hideg Coca-Colát se kap, amikor kéri, már fel is emeli a "fekete seggét", és máshova megy turnézni. Ennyi. Igen. Ilyen volt Ma... teljes kritika»

 
csenge   2020. 12. 19.

0

Remek film, és blues-rajongóknak kötelező. Nagyon kompakt és nagyon látványos alkotás, amit már önmagában a nagyon erős látványvilágért érdemes megnézni.


 
vazul   2020. 11. 27.

0

Nyers, erős és nagyon megkapó alakításokkal van tele ez a film, amit nagyon ajánlok mindenkinek, aki még nem ismeri eléggé a témát. Jó lett.

 
Szabi   2020. 07. 23.

0

Nagyon tetszett! És bár nem tudom, hogy pontosan mi miatt, maradt egy kics hiányérzetem, de ezen szerintem túl kell lépni. Ez egy jó film, és megérdelmi, hogy dicsérjék.

Galéria (6)

Viola Davis
Viola Davis

Videók (2)

 
George C. Miller intelligens rendezése feszes ritmussal, gyönyörű képekkel teremti meg a 20-as évek bluestól hangos hangulatát, és meleg színekkel dominálva meséli el egy lemezfelvétel története során az Egyesült Államok afroamerikai közösségének történetét úgy, hogy egy pillanatig sem lesz szirupos vagy túl sok. több»
 
A Ma Rainey’s Black Bottom tehát minden színpadiassága ellenére értékes alkotás, melyet már csak Viola Davis és Chadwick Boseman alakítása miatt is érdemes megnézni. több»
 
Chadwick Boseman posztumusz Oscar-jelölést érdemel, nagy kár, hogy a filmből a végén mindösszesen ennyi marad csak meg. több»