Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
35
Vélemények
19
Képek
16
Videók

Vélemények: Predator - A ragadozó (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Artemisia   2018. 11. 05.
Lelketlen film az új Predator, ami szégyent hoz az eredeti franchise-ra

Nehéz nem az 1987-es és 1990-es klasszikusokhoz mérni a filmet. Azt hittem jó kezekben van a forgatókönyv Shane Blacknél, aki részese volt az eredeti, John McTiernan rendezésével és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült produkcióban. Azt vártam, hogy emiatt a kötődés miatt jobban átérezte és átlátta az eredeti film sikerének titkát, hozzáértőbben tudja használni azokat az eszközöket, - pl.a borzongató, feszült cselekményvezetés, látványos, véres, mégis művészi gyilkolási jelenetek, bombasztikus , több mint 30 év távlatából is emlékezetes végső csata és leszámolás a Predatorral - amik naggyá tették az első Ragadozó-filmet és amiket a Alien vs.Predator-t és a 2010-es Ragadozókat jegyző... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 09. 29.
Komolytalanra sikeredett az új Predator?

Mielőtt bármit is írnék az új Predator filmről, azt leszögezném, hogy nem vagyok rajongója a franchise-nak. Azt azonban elismerem, hogy az 1987-es film egy jól építkező akciófilm volt, s Schwarzenegger ide vagy oda, meg volt a kellő izgalomfaktora annak, ahogy sorban kaszabolta le a muszklimanusokat a legyőzhetetlennek tűnő címszereplő. Aztán jöttek a folytatások (no, meg az AVP crossoverek), idén pedig megkaptuk a Shane Black által dirigált újabb etapot. Az eredmény: egy kattant katonai bagázs, amely szinte megállás nélkül durrogtatja az egysorosokat, közben pedig megy a zúzda, egy „átlagos” és egy überpredatorral, vagyis tobzódunk az erőszakban (elvégre 18-as karika van, vagy mi a szösz). ... több»


 
MMcFly2015   2018. 09. 13.
Látványban nincs hiány az új Predatorban

Bő harminc éve, hogy az első Predator megmutatkozott a vásznon. Ez örök klasszikusként fent is tudott maradni. Szörnyű abba belegondolni, hogy azóta idén láthatjuk az ötödik próbálkozást, hogy elindítsanak/tovább vigyenek egy történetet az ikonikus ragadozóról, sikertelenül. A mérce már nem túl magas, de sajnos még így sem tudnak élvezhető filmet alkotni. Majdnem biztos voltam, hogy Shane Black rendező kezében jó helyen van a projekt, már csak azért is, mert volt köze az eredeti alkotás világához. Mégis csalódást okozott. Látványban nincs hiány, a címadó lény menőn néz ki, és amerre a sztori elindul, bizakodásra ad okot. Majd szépen megkapjuk az elcsépelt, túltolt és oda nem illő egysoros be... több»

 
indingo   2019. 01. 19.

A készítők maguk se tudták, hogy egy vígjátékot csináljanak vagy a szériát vigyék tovább. Egyszer meg lehet nézni, de nem egy emlékezetes alkotás.

 
Diesel   2018. 09. 24.

Osztom azt a véleményt hogy ez a Predátor film merőben eltér az elődjeitől. Azonban azzal nem teljesen értek egyet, hogy ez rész annyira borzalmas lenne. Számomra negatívum volt egy két erőltetett karaktert Quinn (Boyd Holbrook) csapatából illetve a már már kínos poénjaik. Bár amikor az egyik Predátor dobott egy like-ot az egyik katonának a teherautóban na ott nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek..Pozitívum hogy teljesen más perspektívából épül fel a film. Maga a történt szerintem egészen jó volt akciódús, és néha szórakoztató. A rendező egyáltalán nem követi azt a fajta hangulatot amit a klasszikus Predátorban átélhettünk. Egyáltalán nem érezhető az a nyomasztó közeg, amelyet a 1987-es Ragadozóban láthattunk. Véleményem szerint ez a lazább, poénosabb megközelítése a filmnek pont hogy jót tesz. A színészek játéka, maga a jelenetek, és a látvány teljesen korrekt, és látványos. Minden esetre örültem neki hogy megnéztem, és kíváncsian várom majd a folytatást én biztosan megnézem majd.

 
hsanya182   2018. 12. 18.

Annyi pozitív gondolat jutott eszembe róla, hogy "legalább történik benne valami". De 30év felett ez már inkább vígjáték, komédia, amit nem lehet komolyan venni. Agyatlan holywoodi popkorn mozi. Néhány véres jelenet próbálja érzékeltetni hogy hű ennek a fele sem tréfa, de hamar rájössz hogy a főszereplőket nem bántja a szörny :) Átlagon aluli próbálkozás. Kamaszoknak ideális lehet.

 
HETEDIK   2018. 09. 17.

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Már értem, miért tologatták annyit a bemutatást. Nyilván 2017-ben akarták volna a moziba küldeni, hisz akkor volt 30 éves a franchise, azonban az alkotók tisztában voltak, mekkora trágyadombot hordtak össze és nyilván ha nem forgatják újra egy részét még ennél is trébb filmet kapunk. Shane Black annak ellenére, hogy szerepelt is az 1987-es kultfilmben, láthatólag iszonyatosan félreértelmezte, mitől működik a Predator. Nem attól, hogy paródiafilmet csinálunk belőle 3 méteres köcsöggel meg űrkutyával, meg olyan jelenetekkel, hogy az ember a fejét fogja: gondolok itt, mikor az amúgy is haldokló barátpáros agyonlövi egymást, hogy nem bírnak normális magyarázatot adni, a Predatorok mi a fenének jöttek el újra, ja de, valami rabló pandúr dolog lehet a dologban, ahogy az egyik szereplő fogalmaz....ez mi?? Komolyan, Shane Black, aki olyan filmeknek írt forgatókönyvet, mint a Halálos fegyver, Utolsó cserkész stb. ennyit tudott kipréselni magából?? A kisgyerek már csak hab a tortára, vagy mikor a megaköcsög felrobbantja űrhajóját, hogy csak úgy legyen már valami erdős üldözés is, aminek a végén még Scwarzi végső dumáját is meggyalázzák, mikor felteszi a kérdést, mi is a Predator valójában. A többi marhaságot már fel se sorolom, mert itt ülnék reggelig, ezt a filmet csak úgy lehet egyszer valahogy élvezni, ha totálisan nem vesszük komolyan, dehát egy Predator filmre nem azért ülünk be, hogy lássuk ahogy paródiává degradálódik. Az egyetlen ami működik ebben a filmben az a flúgos katona csapat, amikor ökörködnek bizony sokszor felnevettem. Ezt a filmet nagyon elcseszték, értő kezek alatt sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. És még ezek után mondja valaki, hogy a Nimród Predators rossz....

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 01. 11.
Emberiség elleni bűntett

A új Predator film olyan, mintha egy 6 éves írta volna a forgatókönyvet. De előtte megivott volna 5 liter cukros üdítőt. Teljes káosz az alacsonyan röpködő sablonok és klisék között. Nehéz megfejteni, hogy ez egy komolytalan film, ami kissé komolyra sikerült, vagy pont fordítva. Egy biztos, ezt így akarták összehozni, bármi is legyen a céljuk vele. Tripla zs kategóriás mozi a javából!!! Folyamatos pörgés, logika és ész nélkül, az eredeti filmek totális lerombolása, soroljam még? Számomra sok minden ultragagyi. A világ legjobb tudósnője miért nincs a kormány csapatába? Miért csak kispados? Jah és miért bánik minden fegyverrel katonákat megszégyenítően? Az autista kisgyerek pedig komolyan munk... több»

 
TribeBubu   2018. 09. 18.

A rebootok és folytatások korát éli Hollywood. És nem igazán megy nekik a dolog. Az ember azt gondolná, hogy ha kultuszfilmhez nyúlnak, legalább akkor megerőltetik magukat, de sajnos kiábrándító eredmény születik az ilyen projektekből is. Így járt ez a film is.Nem voltak magas elvárásaim az előbb megfogalmazott tapasztalatok miatt, és kb. a játékidő feléig örültem is ennek a folytatásnak. Ám egyik pillanatról a másikra klisék, kiszámítható fordulatok, súlytalanná váló karakterek és erőltetett poénok kezdték el megrohamozni a nézőt, amik a stáblistáig ki is tartottak. Ha eltekintek a három évtizeddel ezelőtti alapműtől, akkor is csak tucatfilmként tudok tekinteni erre az új részre. Elismerem, voltak benne jó ötletek, de ez igencsak kevés ahhoz, hogy maradandó élményt nyújtson a film. A poénok óriásiak voltak, de kijelenthetjük, hogy egy 18-as karikát viselő sci-fi-horrornak ez nem válik előnyére. Minden Predator-, Alien-, Terminátor-, stb. -film folytatásánál ugyanazt szajkózzák a rajongók: rendelkezésre áll egy halom remek könyv, ami hatalmasat robbanna a vásznon, miért nem adaptálják azokat? Azt hiszem, jogosan merült fel bennem is újra ez a kérdés miután csalódottan távoztam a moziból. Inkább az Alien vs. Predator...

 
Yosihiro   2018. 12. 14.
Predátor

Huu hát ez kritikán aluli film és épphogy eléri a 2 csillagot. Ne ezt vártam. Felpörgetik a filmet és néha az az érzésem, hogy olyan összevisszasággal jönnek a jelenetek mintha nem is illeszkednének. A történet maga jó, de a megfilmesítés az nem sikerült. Sem a szereplők sem az effektek és zene sem sikerült olyan szintre hozni ami elfogatható lenne. Nagyot csalódtam ebben a filmben de végignéztem. Azoknak tudom ajánlani akik Predátor rajongók de ők is kapaszkodjanak meg! Üdv Yosi

 
Filmelemző   2018. 12. 27.
Közepesre sikerült

Shane Black 1987 -ben még mellékszereplőként volt jelen a legelső Predátor film forgatásán (mint a Svarci vezette kommandó egyik tagja, Hawkins néven) ám idén (2018-ban) a kamera túloldalára kerülve, rendezői minőségben lett felelős a Predator - A ragadozó elkészítéséért. A végeredmény egy felemás minőségű akció-horror lett, nagyon gyenge sztorival, és visszafogott látványvilággal. Az IMDb -n jelenleg csak 5,5 ponton áll a film (68 ezer szavazat után) és nálunk (Filmelemző író blog) sem több 60% -nál az értékelése. A közepes minőség legfőbb oka a gagyi történet, olyan elemekkel, mint az óriás predator, az önműködő predatorrá változtató öltözet, a lövöldöző sisak és a Földet elfoglalni akaró... több»

 
Timcsi   2019. 01. 20.

Ezek a raszta földönkívüliek elképesztően nevetségesek voltak. A történetét pedig mintha 5 másik filmből gyúrták volna össze.

 
sabnock666   2018. 12. 16.

Csak simán rossz ez a film,kissé nevetségesre sikerült. Erőltetett poénok, gyenge "B" kategóriás színészek, és csak fogy a lőszer, de cselekmény semmi! Messze alulmúlja a korábbi részeket, az eredetihez nem is merem hasonlítani. Nem ajánlott!!!

 
Milanman   2018. 12. 16.

Amikor egy alkotógárda elhatározza, hogy elkészíti egy kultfilm remakejét, két cél lebeghet a szemük előtt. Készíthetnek egy az eredetihez nagyon hasonló, azt rendkívül szigorúan, komolyan vevő újrát, vagy az alapanyagot csak elemeiben alapul véve egy teljesen más, újraértelmezést is letehetnek az asztalra. Shane Blackék úgy döntöttek, hogy a 80-as évek egyik sci-fi/akció klasszikusának elkészítik egy olyan alternatív változatát, ami akár abban az évtizedben is megszülethetett volna. Az új Predator ugyanis egyrészt szégyentelenül a korszak kliséit lopja, másolja, másrészről pedig tudatosan B-film státuszra aspirál. A story, a színészek, a vágás, a fordulatok, a beállítások mind-mind egyszerűen ordít a filmről, hogy saját magát sem tudja komolyan venni, egész egyszerűen hülyét, vagy ha finomak akarunk lenni, viccet csinál mind a műfajból mind a franchiseból. De nyilván ez tudatos, Black így tiszteleg az eredeti előtt. Ez biztosan nem találkozik a közízlés nagyobbik felével, de én ki tudtam egyezni vele. Nem lett korszakos film, de valahogy én jót mulattam ezen a karikatúra szerű sci-fi/akció/vígjáték hibriden. Jobb volt így, mintha rettenetesen komolyan vették volna magukat. 6,5/10

 
Bizsu82   2018. 09. 18.

Aki látta az eredeti Predatort az lehet hogy negatív szájízzel nézte meg ezt a filmet, hiszem azt a feelinget semmiképpen nem tudja visszaadni, nem tud vetekedni vele, azután egy közepesre sikerült utánzatnak tűnhet. Mindemellett a film mellett szól, hogy nagyon jó a humora, ami ugyan nem a kategória erőssége kellene hogy legyen, de nekem ez mindenképp pozitív irányba döntötte a mérleget, mert ettől egy gördülékenyebb, élvezhető és pörgős filmet kaptunk. Szintén pozitívuma a látvány. A képi megjelenítése önmagában is élményt adott. Szereposztásban is megfelelő, a színészi alakítás hiteles és meggyőző, karakteres figurák. Hogy 5-ből 4-es értékelést adtam rá annak csupán az az oka hogy mindig az eredeti verzió sikerül a legjobbra és ahhoz hasonlítunk, legalább annyit várunk tőle. Összességében egy jól összerakott, látványos és figyelmet végig lekötő érdekes feldolgozást kaptunk, amit a kategória kedvelőinek mindenképp csak ajánlani tudok! Megvan benne mindaz amit a műfajtól vártam.

 
koricapito   2018. 09. 19.
Nagyobb, erősebb, gyorsabb és kegyetlenebb

Az első 'Predator' film a legjobb az eddigiek közül és bármi történt azóta, illetve bármi történjen a jövőben, ez így is fog maradni. Nem azért mert egy tökéletes alkotás, de a viszonylag egyszerű alapötletre egy olyan vérengzéssel és brutalitással teli akció-horror kombót raktak össze a készítők, ami már-már tökéletesnek hatott. Ennek fényében, hiába lehet azt mondani, hogy a Predator, mint karakter, olyan alapot biztosít egy filmhez, amiből könnyen lehetne jó mozit csinálni, mégis nehezen tudnak elszakadni a készítők attól a megfelelési kényszertől, amelyet az első rész támaszt. Ebben az esetben is ez a helyzet, hiszen nem nagyon változtattak az alaptörténeten, viszont megpróbáltak minden... több»

 
ionlywearblack   2018. 09. 22.

Nem fogok abba a hibába esni, hogy az 1987-es Ragadozóhoz hasonlítom ezt a filmet. Sajnos semmi közük nincsen már egymáshoz. Az egyedüli kapcsolódási pont, hogy itt is a rasztahajú fémmaszkos barátaink próbálják megszállni a Földet. Quinn McKenna (Boyd Holbrook) mesterlövészként keresi kenyerét, azonban az egyik bevetés közben földöntúli találkozásban lesz része. Eltulajdonítva az egyik lény maszkját hazaküldi azt, amit autista fia vesz át. A kisfiúra visszatérve ebben a filmben is az autizmus csodálatos képességekkel párosul (milyen eredeti!). Innen nehéz lenne nem spoileresen beszélni a történetről. A moziban ülve peregtek azok a filmek a fejemben, amiknél hasonló az alapszituáció csak az autista kisfiú ki van cserélve igazándiból bármire. Fél óra után úgy gondolták nincsen szükség forgatókönyvre, így a film súlytalanul lebeg a semmiben. Sztorija nem igazán lesz a filmnek, ne is keresse senki. A poénok iszonyat idegesítők, a vicces csapat (Quinn emberei) tagjai közül sem tudok senkit kiemelni. A káromkodás és altáji poénok inkább fordulnak kínossá, mint viccessé. Az egész film olyan, mintha valakinek kényszerből kellett volna elkészítenie, egyszerűen minden erőltetett. Azoknak akik valamiféle kényszerű vágyat éreznek arra, hogy megnézzék a filmet, inkább otthon porolják le a VHS lejátszót és nosztalgiázzanak kicsit a Ragadozón.

 
Syracuse   2019. 02. 25.
A szériát talán feltámasztja az új Predator, de az eredeti örökségét semmiképp sem

Sok kritikában olvasom, hogy gyenge film az új Predator és hogy nem méltó a sorozathoz. Nos, hogy mi méltó mihez és mi nem, azt nem is feszegetném nagyon, szeretném én, ha ez lenne a legméltatlanabb folytatás/reboot evör. Valóban nem olyan misztikus, mint az eredeti, és nem érzi a néző a közvetlen fenyegetést úgy benne, mint a '90-es folytatásban. Rengeteg hibája van, sokszor bugyuta (miért kell minden filmbe egy mindentudó autista gyerek?!), igazi 2018-as látványfilm, ez kell a népnek. De ahol kell, ott vicces, egyébként meg szórakoztató film, ami persze nem meglepően sokkal inkább akció, mint horror. Valóban nem ezt fogom ajánlani elsőként, ha találkozok egy még "Predatorszűz" illetővel, de kellemes kikapcsolódást nyújt, ezt nem vitathatjuk el tőle.

 
erahurka   2018. 09. 15.

Legnagyobb hibája, hogy Predátor film és Predátorokat vonultat fel. Nélkülük igazi Shane Black klasszikus születhetett volna, hiszen egész jól hozza a B filmes hangulatot rengeteg poénnal és jó beszólással, stílusához mérten korrekt történettel és véres de sokszor nem túl jól összerakott akciókkal. Azonban minden ami Predátor filmmé teszi, az baromság vagy csak simán szar. Már a felütés kiveri a biztosítékot: egy véletlen lövéssel kiütik a Predátort, akit Schwarzi annak idején másfél órán keresztül próbált megölni. Hát ne már!

 
BThomi   2018. 12. 16.

Habár észrevehetőek voltak a filmben azok a bizonyos reformitások, azért valamiért nem tudunk elszakadni a begyepesedettség kéne bugyrától. Az elképzelés tényleg jó volt, de hirtelen ott el is zakózott a saját taknyán. Én azóta sem ismerem a szülőbolygójukat, kultúrájukat (vagy amik vannak), és úgy ámblok a fajt. Évek óta a ragadozó becenevet használják. Nincsen nekik faji nevük, vagy valami tudományosabb blabla? A filmben említésre kerül, hogy hódítók, hol látható ez? Eddig ezt senki nem mutatta meg a vásznon. Lényegében lemegyünk a Földre, és loccsantunk. Aha, jó sok agyalás kellett hozzá gondolom. Remélem legközelebb, mikor valaki ilyen Ragadozó, vagy Alien filmet készít, kicsit beleássa magát jobban a témába, és megismerteti velünk a fajokat. No meg a hódításuk nyomait a Predatoroknak. Kár érte.

 
pj19   2018. 11. 29.

Őszintén kicsit bajban vagyok,hogy hogy is értékeljem ezt a filmet.Mert volt benne egy két jó jelenet is,meg siralmasan gyenge is,én láttam mind 2 Ragadozó filmet,talán az volt a baj hogy túl akciódús,félelmetes filmet vártam,és már már vígjáték lett belőle!Bár megjegyzem ez a bolond katona brigád,jó ötletnek tűnt! Csak akkor nézzétek meg ha nem vártok tőle semmit,legalábbis az előző részekből kiindulva!

 
Érdeklődő   2019. 01. 20.
Kifejezetten jó

Érdekes megvalósítása a ragadozó sorozatnak. Bár nem egy díjnyertes alkotás, de esti kikapcsolódásnak mindenképpen ajánlott.

 
Lordvik   2018. 12. 17.

Sajnos nekem személy szerint nagyon nagy csalódás volt ez a film en nagyon nagy reményeket fűztem egy régi nagy kedvenc "meg reformálásához" de semmi izgalom kb a film feléig kelett várni hogy legyen valami izgalom amibol sajnos addig sem volt tul sok es ami utanna kovetkezett az meg megugysem volt telitve akciodus jelenetekkel szamomra bena eroltetett humor fut vegig a filmen a cselekmenyszal tul egyszeru nem kivan kulonosebb oda figyelest a szereplok alakitasa nagy jo indulattal kozepes alakitas... Sajnalom h nekem nem igazan jott be a film de en nagy remenyeket fuztem hozza viszont az idr filmek egyik leggyengebb filmje lett szamomra ezert csak 2 csillag az ertekelesem..!

 
Ria   2018. 09. 23.

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Új Predátor, új próbálkozás, és valljuk be,határozottan szembe állítja az embereket... elhangzott, hogy Shane Black hogy rendezhetett ilyen filmet a Halálos fegyver után...nos ez a fajta zakkant stílus, ami a túl sokat látott katonákat jellemzi, nem is olyan kicsit fellelhető korábbi filmjének "veteránjaiban" is. Az, hogy igyekszik belevinni egyfajta reális őrültséget, némi abszurd szerethető elemekkel, mint a predátor kutyák, szerintem plusz pont. És még az apróságokra is figyelt, mert mint kutya, ha legyőzik, behódol az alfának, és mivel magára maradt , csatlakozna a falkához. Odafigyelt az apróságokra, továbbá a film tele van korábbi vissza utalásokkal, nem esett bele abba a hibába,ami annyi többrészes fílmnél van,hogy elkezd a sokadik rész az elsővel szembe menni,mire a végére nem értjük miről is van szó.... A kis srác karaktere is jó, odafigyelt, hogy az enyhe autizmusban szenvedő gyerekek,bevonhatóak, de nagy stressz alatt összeomolhatnak olykor. Ezt szépen kihozta,igaz,ebben voltak kisebb hibák, de javarészt ügyes húzás volt. Plusz az, hogy genetikailag akarták magukat felhozni a ragadozók, eddig még feldolgozatlan,új részlet volt. A látvány pedig maximálisan beleillett egy tipikus mai élvezhetően megalkotott filmbe. Szóval összesítve egy egészen élvezhető, vicces, izgalmas filmet kaptunk, amiben nem csak a szokásos sok vér, egy gonosz, valaki összejön valakivel sztori van...

 
János Magyar   2018. 09. 18.

Szerintem van olyan jó film, mint amilyen a Predator 2 vagy a Predators volt. Nincs benne sokkal több poén, mint az első részben. Nekem bejött.

 
Pisti801227   2018. 12. 15.
Ügyesen felmondani a leckét

Nem mondom, hogy nem vagyok bajban ezzel a filmmel. Miután már nemegyszer láttam az előző filmeket, el kell, hogy ismerjem, hogy ha nem is szárnyal az egekben a Franchise koherens minősége, de tisztességes átlagszintet hoz mindegyik. Mindegyikben van valami szerethető a maga módján. Ami ezt illeti, teljesen szembe megy az elvárásokkal, mert két poén közt felbukkan egy Ragadozó, ami enyhén szólva is más, mint az elődök esetében, ahogy azt már mások is megállapították. Lehet, emiatt elégedetlenkednem kellene, de nekem bejött. Ha Shane Black segített volna be a Terminator: Genisys esetében, talán többek számára lett volna élvezetesebb az a szintén Schwarzi-hoz kötődő film. Mert itt a tisztesség... több»

 
kasdavac   2018. 09. 17.

Jó film volt sok humorral.

 
Kovàcs Ferenc   2018. 09. 18.

Predator-Ragadozó:65% minikritika... Dicséretes hogy nem akartak egy összecsapott filmet lerakni az asztalra, de ez 2018-ban kevés. Olyan rajongói elvárások övezték ezt a filmet... A kommandóscsapat a szokásos, gyereknek kell lenni..( ez Black berögzültsége..:)), látvány ott van, de a CGI nem viszi el a filmet a hátán. Az első rész színvonalát nem tudja sajnos még csak meg sem közelíteni, nemhogy megugrani. Nem azért mert az első rész az újdonság erejével hatott, hanem mert ez a story feleslegesen kacifántos. Picit reménykedtem a csodában, de nem jött össze. Shane Black -a rendező..aki az első részben a kukkeros katonát alakította- egy jópofa sci-fi-horror-vígjaték kombót produkált. Személy szerint ezt a műfajt -vígjáték- teljesen mellőztem volna egy ilyen filmből. Szép dolog hogy hentelésből bőven jutott, de ezzel még nem lesz a film eredményes, vagy emlékezetes. Annyi mindent ígértek ezzel a filmmel kapcsolatban, de a fele nem jött át...,vagy nem úgy ahogy számítottunk rá. Csalódás persze nem volt, de többet vártam...

 
Tamás Susánszki   2018. 09. 24.

Természetesen "szükségszerű" volt ennek a sorozatnak is a rebootja,mint lassan mindennek Hollywoodban. Az eredeti film kultuszt teremtett és lássuk be ezerből egy alkalom az,amikor egy folytatás jobb az eredetinél. A színészek jól összeválogatottak, a szinkron sem von le a film értékéből. Történetileg, persze nem lehet néhány logikai bukfencet elnézni a filmnek,mindazonáltal egy korrekt, élvezhető és szórakoztató filmet kapunk a pénzünkért.

 
Gábor Pongrácz   2018. 09. 18.

Sokkal többet vártam, sajnos túl akciós lett - a fear faktor kimaradt. Nem elég tekintélyes a Predator ábrázolási módja. Lassan már minden szedett vetett csapat leszedi. De a fő baj, hogy a poénokkal átestek a ló túloldalára. A final trailer után imádkoztam, hogy csak ne egy sima popcorn akció legyen belőle...az lett. Pedig az első trailer nagyon tetszett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.