Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
40
Vélemények
19
Képek
14
Videók

Vélemények: Predator - A ragadozó (2018)

 
JRD   2022. 04. 19.

legújabb vélemény

1
Rajongója vagyok, de...

...valljuk be, nem ez a legjobb Predator film. Persze szórakoztató, látványos, mégis hiányérzete van az embernek miközben nézi. Számomra hiányzott belőle a félelem. De ez csak egy személyes vélemény, ahhoz, hogy dönteni tudj, szerintem nézd meg! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Filmelemző   2018. 12. 27.

a nap véleménye

0
Közepesre sikerült

Shane Black 1987 -ben még mellékszereplőként volt jelen a legelső Predátor film forgatásán (mint a Svarci vezette kommandó egyik tagja, Hawkins néven) ám idén (2018-ban) a kamera túloldalára kerülve, rendezői minőségben lett felelős a Predator - A ra... teljes kritika»


 
Artemisia   2018. 11. 05.

a nap véleménye

8
Lelketlen film az új Predator, ami szégyent hoz az eredeti franchise-ra

Nehéz nem az 1987-es és 1990-es klasszikusokhoz mérni a filmet. Azt hittem jó kezekben van a forgatókönyv Shane Blacknél, aki részese volt az eredeti, John McTiernan rendezésével és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült produkcióban. Azt várt... teljes kritika»

 
indingo   2019. 01. 19.

1

A készítők maguk se tudták, hogy egy vígjátékot csináljanak vagy a szériát vigyék tovább. Egyszer meg lehet nézni, de nem egy emlékezetes alkotás.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 09. 29.

1
Komolytalanra sikeredett az új Predator?

Mielőtt bármit is írnék az új Predator filmről, azt leszögezném, hogy nem vagyok rajongója a franchise-nak. Azt azonban elismerem, hogy az 1987-es film egy jól építkező akciófilm volt, s Schwarzenegger ide vagy oda, meg volt a kellő izgalomfaktora an... teljes kritika»

 
Yosihiro   2018. 12. 14.

1
Predátor

Huu hát ez kritikán aluli film és épphogy eléri a 2 csillagot. Ne ezt vártam. Felpörgetik a filmet és néha az az érzésem, hogy olyan összevisszasággal jönnek a jelenetek mintha nem is illeszkednének. A történet maga jó, de a megfilmesítés az nem sikerült. Sem a szereplők sem az effektek és zene sem sikerült olyan szintre hozni ami elfogatható lenne. Nagyot csalódtam ebben a filmben de végignéztem. Azoknak tudom ajánlani akik Predátor rajongók de ők is kapaszkodjanak meg! Üdv Yosi

 
MMcFly2015   2018. 09. 13.

a nap véleménye

3
Látványban nincs hiány az új Predatorban

Bő harminc éve, hogy az első Predator megmutatkozott a vásznon. Ez örök klasszikusként fent is tudott maradni. Szörnyű abba belegondolni, hogy azóta idén láthatjuk az ötödik próbálkozást, hogy elindítsanak/tovább vigyenek egy történetet az ikonikus r... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 16.

0

Csak simán rossz ez a film,kissé nevetségesre sikerült. Erőltetett poénok, gyenge "B" kategóriás színészek, és csak fogy a lőszer, de cselekmény semmi! Messze alulmúlja a korábbi részeket, az eredetihez nem is merem hasonlítani. Nem ajánlott!!!

 
HE7EDIK   2018. 09. 17.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Már értem, miért tologatták annyit a bemutatást. Nyilván 2017-ben akarták volna a moziba küldeni, hisz akkor volt 30 éves a franchise, azonban az alkotók tisztában voltak, mekkora trágyadombot hordtak össze és nyilván ha nem forgatják újra egy részét... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 01. 11.

1
Emberiség elleni bűntett

Az új Predator film olyan, mintha egy 6 éves írta volna a forgatókönyvet. De előtte megivott volna 5 liter cukros üdítőt. Teljes káosz az alacsonyan röpködő sablonok és klisék között. Nehéz megfejteni, hogy ez egy komolytalan film, ami kissé komolyra... teljes kritika»

 
Diesel   2018. 09. 24.

0

Osztom azt a véleményt hogy ez a Predátor film merőben eltér az elődjeitől. Azonban azzal nem teljesen értek egyet, hogy ez rész annyira borzalmas lenne. Számomra negatívum volt egy két erőltetett karaktert Quinn (Boyd Holbrook) csapatából illetve a ... több»

1
 
hsanya182   2018. 12. 18.

1

Annyi pozitív gondolat jutott eszembe róla, hogy "legalább történik benne valami". De 30év felett ez már inkább vígjáték, komédia, amit nem lehet komolyan venni. Agyatlan holywoodi popkorn mozi. Néhány véres jelenet próbálja érzékeltetni hogy hű enne... több»

 
Norbert93   2020. 03. 30.

0

Nagyjából a vérfrissítések is hasonlóképpen sülnek el, mint a reboot-ok: elrontják az amitől az eredeti alapanyag jó volt. Ez történt Shane Black Predatorával is, ami amellett, hogy elrugaszkodik a Predator filmek univerzumától még unalmas is.

 
BoBamburg   2019. 09. 24.

0

Eléggé elüt az eddigi predator filmektől (főleg az első két klasszikustól), de tagadhatatlanul szórakoztató darab. Pedig az elején nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de tetszett, még ha csak egy újabb lehúzása is a ragadozónak. De legalább egy élvezhető akció/vígjáték kerekedett belőle.

 
TribeBubu   2018. 09. 18.

1

A rebootok és folytatások korát éli Hollywood. És nem igazán megy nekik a dolog. Az ember azt gondolná, hogy ha kultuszfilmhez nyúlnak, legalább akkor megerőltetik magukat, de sajnos kiábrándító eredmény születik az ilyen projektekből is. Így járt ez... több»

 
Timcsi   2019. 01. 20.

0

Ezek a raszta földönkívüliek elképesztően nevetségesek voltak. A történetét pedig mintha 5 másik filmből gyúrták volna össze.

 
Milanman   2018. 12. 16.

0

Amikor egy alkotógárda elhatározza, hogy elkészíti egy kultfilm remakejét, két cél lebeghet a szemük előtt. Készíthetnek egy az eredetihez nagyon hasonló, azt rendkívül szigorúan, komolyan vevő újrát, vagy az alapanyagot csak elemeiben alapul véve eg... több»

 
drg0602   2022. 04. 18.

0
Gyenge, gyenge...

Legrosszabb Predator film, amit láttam, sajnos annó moziban. Pedig nagyon vártam. Az előzetes alapján sokkal többet vártam ettől a filmtől. Az állandó értelmetlen brutalitás a filmben, felesleges beképzelt, arrogáns viselkedés, káromkodással fűszerezve, nagyon unalmas. Számtalan hibával rendelkezik a film, amire most inkább ki se térnék. A mega predator a végén az nevetséges, hülyeség. Ami azt illeti egy nagyon gyenge próbálkozás. Most a napokban néztem meg újból, és hát a véleményem semmit nem változott. Egy nagyon de nagyon gyenge alkotás. Szörnyű!! 4/10

 
BThomi   2018. 12. 16.

0

Habár észrevehetőek voltak a filmben azok a bizonyos reformitások, azért valamiért nem tudunk elszakadni a begyepesedettség kéne bugyrától. Az elképzelés tényleg jó volt, de hirtelen ott el is zakózott a saját taknyán. Én azóta sem ismerem a szülőbol... több»

 
Bizsu82   2018. 09. 18.

0

Aki látta az eredeti Predatort az lehet hogy negatív szájízzel nézte meg ezt a filmet, hiszem azt a feelinget semmiképpen nem tudja visszaadni, nem tud vetekedni vele, azután egy közepesre sikerült utánzatnak tűnhet. Mindemellett a film mellett szól,... több»

 
Syracuse   2019. 02. 25.

0
A szériát talán feltámasztja az új Predator, de az eredeti örökségét semmiképp sem

Sok kritikában olvasom, hogy gyenge film az új Predator és hogy nem méltó a sorozathoz. Nos, hogy mi méltó mihez és mi nem, azt nem is feszegetném nagyon, szeretném én, ha ez lenne a legméltatlanabb folytatás/reboot evör. Valóban nem olyan misztikus, mint az eredeti, és nem érzi a néző a közvetlen fenyegetést úgy benne, mint a '90-es folytatásban. Rengeteg hibája van, sokszor bugyuta (miért kell minden filmbe egy mindentudó autista gyerek?!), igazi 2018-as látványfilm, ez kell a népnek. De ahol kell, ott vicces, egyébként meg szórakoztató film, ami persze nem meglepően sokkal inkább akció, mint horror. Valóban nem ezt fogom ajánlani elsőként, ha találkozok egy még "Predatorszűz" illetővel, de kellemes kikapcsolódást nyújt, ezt nem vitathatjuk el tőle.

 
erahurka   2018. 09. 15.

0

Legnagyobb hibája, hogy Predátor film és Predátorokat vonultat fel. Nélkülük igazi Shane Black klasszikus születhetett volna, hiszen egész jól hozza a B filmes hangulatot rengeteg poénnal és jó beszólással, stílusához mérten korrekt történettel és vé... több»

 
ionlywearblack   2018. 09. 22.

a nap véleménye

1

Nem fogok abba a hibába esni, hogy az 1987-es Ragadozóhoz hasonlítom ezt a filmet. Sajnos semmi közük nincsen már egymáshoz. Az egyedüli kapcsolódási pont, hogy itt is a rasztahajú fémmaszkos barátaink próbálják megszállni a Földet. Quinn McKenna (Bo... több»

 
koricapito   2018. 09. 19.

a nap véleménye

1
Nagyobb, erősebb, gyorsabb és kegyetlenebb

Az első 'Predator' film a legjobb az eddigiek közül és bármi történt azóta, illetve bármi történjen a jövőben, ez így is fog maradni. Nem azért mert egy tökéletes alkotás, de a viszonylag egyszerű alapötletre egy olyan vérengzéssel és brutalitással t... teljes kritika»

 
pj19   2018. 11. 29.

0

Őszintén kicsit bajban vagyok,hogy hogy is értékeljem ezt a filmet.Mert volt benne egy két jó jelenet is,meg siralmasan gyenge is,én láttam mind 2 Ragadozó filmet,talán az volt a baj hogy túl akciódús,félelmetes filmet vártam,és már már vígjáték lett... több»

 
Érdeklődő   2019. 01. 20.

0
Kifejezetten jó

Érdekes megvalósítása a ragadozó sorozatnak. Bár nem egy díjnyertes alkotás, de esti kikapcsolódásnak mindenképpen ajánlott.

 
Pisti801227   2018. 12. 15.

a nap véleménye

0
Ügyesen felmondani a leckét

Nem mondom, hogy nem vagyok bajban ezzel a filmmel. Miután már nemegyszer láttam az előző filmeket, el kell, hogy ismerjem, hogy ha nem is szárnyal az egekben a Franchise koherens minősége, de tisztességes átlagszintet hoz mindegyik. Mindegyikben van... teljes kritika»

 
Lordvik   2018. 12. 17.

0

Sajnos nekem személy szerint nagyon nagy csalódás volt ez a film en nagyon nagy reményeket fűztem egy régi nagy kedvenc "meg reformálásához" de semmi izgalom kb a film feléig kelett várni hogy legyen valami izgalom amibol sajnos addig sem volt tul so... több»

 
Gábor Simkó   2019. 06. 13.

0
Zéró a köbön

56 percet sikerült nézéssel szenvednem tovább nem ment. Színészet zéró, poénok(haha)zéró, izgalom zéró. Szerintem inkább paródiának készült, de annak is nagyon gyenge!

 
lexlutor   2018. 09. 06.

0

Hát, én személy szerint kissé csalódtam ebben a filmben. Nem vártam tőle, hogy hozza az eredeti rész színvonalát, bár ettől függetlenül meg lehet azt ugrani, főként ha Schwarzenegger alakítását nézzük. De ez a film egy óriási ziccer. Nagyon vártuk, nagyon vártuk, hogy jó legyen. Ehelyett egy hatalmas katyvaszt kaptunk.