Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
33
Képek
3
Videók

Vélemények: Ragadozó 2 (Ragadozó Los Angelesben) (1990)

 
BoBamburg   2019. 09. 08.

legújabb vélemény

1

Míg az első rész egy lassan felépített, kevés színésszel és helyszínnel operáló kaland/horror film volt, ez egy örült sebességgel pörgő, össze-vissza játszódó akció-vígjáték. De ez nem feltétlenül baj, mert tagadhatatlanul szórakoztató darab.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Glover és Paxton amúgy sem egy veretes színészek, de hogy még a sztori is nagyon gyenge, így egy nagy katyvasz lett belőle, tele logikai buktatókkal,bakikkal...nem egy méltó az első részhez.....gyenge film. Remélem több ilyet ebben a témában nem dobnak ki...


 
7ETEDIK   2018. 08. 02.

0

Méltó folytatás emlékezetes jelenetekkel és egy kirobbanó Danny Glover-al, ha eszembe jut hogy mostanság mikben szerepel Gary Busey-val együtt....persze az első résztől még így is elmarad.

 
respect the movies   2018. 01. 25.

0

Szerintem teljesen jó film volt, igaz hogy a Ragadozó első része számomra nagy kedvenc de azért ez sem marad el mögötte sokkal! Sok ember számára talán azért nem "ütött" akkorát ez a film mert itt a főszereplő azért nem egy akkora ikon mint mondjuk S... több»

 
MMcFly2015   2017. 03. 12.

0

A Schwarzenegger féle Predator után ez anno kimaradt. Pótoltam a lemaradásom, de lehet nem lett volna rá szükség. Szerintem ez a film teljesen egy másik irányba vitte a történetet, mint kellett volna. Nincs meg az az izgalom, és az a rejtély a ,,főgo... több»

 
Niki18   2015. 11. 02.

0

az első rész jobban tetszett, de ez sem okozott csalódást. Nagyon imádom a Predator filmeket, így mindenképpen meg kellett néznem Sok benne az akció. Fanoknak ajánlom

 
Macskínó   2016. 10. 10.

0

Ez már sokkal érdekesebb volt mint az első. Mivel hogy már a városon belül folyt az akció ahol még több a konfliktus esélye. Nekem nagyon tetszett, érdekes volt elejétől a végéig z a sztori is, mindenkinek ajánlom a többivel együtt!

 
wirwil   2015. 04. 26.

0

A Predator után nagy csalódás. Tele rossz szöveggel, logikai bakikkal. Pl. amikor a Predator leveszi a sisakját, akkor már nem lát hőt, de itt igen... Az Alien vs. Predator univerzum mélypontja.

 
Mano35   2015. 02. 15.

0

A műfaj kedvelőinek szintén kötelező, a cselekmény talán érdekesebb is az első résznél, mert városban játszódik. Amiért 4-est adtam, az az, hogy Danny Glover jól játssza a szerepét, de számomra Schvarzenegger alakítása után nem tűnik annyira hitelesnek.

 
Kriszta   2015. 05. 22.

0

Nagyon jó film, sok szempontból jobb is mint az első rész. Szerintem Danny Glover illik a szerepbe, és a többiek is hitelesen alakítanak. A városi környezet kétségtelenül jót tett a filmnek. És persze az Alien-koponya nagy flash, sajnos akkor még nem tudhattuk, hogy a két film összeházasítása igen nagy csalódás lesz...

 
Leslie77   2018. 03. 19.

0

Tény, hogy nincs olyan jó, mint az első rész, de nekem tetszett ez is. Aki szereti az Alien, Predator filmeket, azoknak ajánlom.

 
tamas84   2016. 04. 27.

0

Nagyon birom ezt a filmet, van benne pár ikonikus jelenet, mármint a Predator franchise-on belül. A harmadik már nagyon gyengére sikerült, és persze az elsőt semmi nem múlhatja felül, de ettől függetlenül szerintem ez a második rész önállóan is megál... több»

 
Cercei   2015. 11. 23.

0

Nem volt rossz ez a film, mondjuk eléggé érződött rajta a kilencvenes évek szag, vagy hogy mondjam. Sok erőszak, meg cici alapvetően kevés értelemmel, és abból, hogy a végén semmiről nem derül ki semmi - miért jött ide ez az izé, miért pont ide, mi a... több»

 
Hitman   2015. 01. 10.

0

Nem tudom, mennyi értelme van összehasonlítgatni az első filmmel, mert alapvetően semmi közös nincs bennük - a Ragadozót kivéve természetesen -, de nekem ez valahogy jobban tetszik. Szerintem sokkal érdekesebb ez a városban vadászós dolog, többet lát... több»