2024.09.15 22:49 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Egy új mesebirodalom

Még ha meg is szólnak érte, nekem tetszett ez a film. Én igazából nem a CGI-t és nem a beszédet néztem. Nekem az összhatás az, ami megérte a négy csillagot. A történet lássuk be, nem egy kimagasló, sőt, épp eléri a három csillagot. A rendezés is ezt mutatja. A szereplők szintén éppen elérik a három csillagot.

Akkor mi a fene az, ami mégis megragad az emberben? Talán a poénok, a hatalmas állatok, a látvány, az emberség, azaz némi érzelem és egy csipetnyi humor. Még ebbe a serpenyőbe teszem azt is, hogy nekem ez kikapcsolódás volt, és úgy érzetem, mesevilágban járok, és ez tetszett.

Egy új mesebirodalom

Nem vártam előzetesen semmi kimagasló produkciót, de elvártam a két főhős hatalmas méretéhez képest a látványt és az ehhez párosuló akciót, látványt. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de a színek egyfajta hatással voltak rám. Szerintem nagyon jól kezelték, és az adott pillanatnál, résznél jól kivehetők a színek érzelmi faktorai, ami igen, hatással van ránk. Néha tényleg nem kellett a szöveg, nekem akkor is értelmet adott, amit láttam.

Meseország egy csipet, Jurassic Park, egy kis Ace Ventura vagy A galaxis őzőit is ide sorolhatnám a jelenetekből, de szerintem jól illeszkedtek. Érzelmileg viszont nem volt túl erőltetve, de mégis átérezhetők voltak a reakciók. A poénok ültek, ugyan voltak nagy durranások. Összeségében így az egész egy jó képet mutat. Mindennel együtt eléri a négy csillagot, és szerintem ha valaki tényleg egy laza kikapcsolódásra vágyik a családdal, gyermekekkel, akkor szerintem jó program lehet.

Én többször is meg fogom nézni, mert szeretem a mesevilágot és persze győz a jó, ez fontos. Csak ajánlani tudom. Nem érdemes ezt az alkotást szakmai vagy pénzügyi oldalról nézni. Amit adni tud, az a kikapcsolódás, egy fantáziavilág betekintése, amin lehet jól szórakozni, vagy épp átélni, ki hogyan nézi, de egy biztos, hogy mindenkinek lesz olyan pillanatképe, ami megragad benne, és akkor már azt hiszem, a készítők elérték a céljukat. :) Üdv: Yosi

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»

1