Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Godzilla: A szörnyek királya (2019)

Godzilla: King of the Monsters
Filmadatlap
 
33
Szereplők
18
Vélemények
14
Képek
16
Videók

Vélemények: Godzilla: A szörnyek királya (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Orosz István   2019. 05. 31.
Látvány elvitte a filmet.

Maga a látvány nagyon is jó volt, az alap sztori se lett volna rossz azonban nem érzem azt a nagy bummot. Valahogy nekem a régi Godzilla kúlső, és sztori is sokkal jobban tetszett értem én ez az eredeti el is fogadom. De sejtem, hogy a folytatás Godzilla vs Kong lesz.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Kifejezetten látványosak voltak a titánok és az harcuk, de az emberi tényező a filmben minden szempontból gyenge volt. A Stranger Things-es Milli Boby Brown is szörnyű és hiteltelen volt, pedig benne volt minden bizodalmam, mert a sorozatban nagyon minőségit alkotott. Gagyi történet de látvány és zene rendben. Egyszernézős is csak sajnos.

2

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 06. 03.

Borzalmas film, életem legrosszabb mozis élménye. Még soha nem jöttem ki moziteremből idő előtt, de most majdnem megtörtént. 2 óra tömény visongás és üvöltés, miközben a látvány alulról súrolja egy videójáték grafikáját. A történet gyerekesen idióta, a szereplők pedig irritálóbbak mint Godzilla súlyfeleslege.

 
HETEDIK   2019. 06. 04.

Azt hittem a 2014-es Godzillát már nem lehet alulmúlni és onnan csak feljebb van. Tévedtem. Mert ez a rész mint sztoriban, mint látványban elmarad elődjétől. Sőt, akció is sokkal kevesebb van, a végére jut egy kis csihi-puhi Godzilla és a háromfejű sárkány között, de abból se sok látszik. Valami nyakatekert történetet próbáltak rittyenteni ehhez a béna koncepcióhoz, de az ember kínosan érzi magát nézése közben, akkora baromság. A színészek játéka pedig egyenlő a nullával. Eddig az év csalódása!

 
Thibo84   2019. 06. 02.
Szerintem jobb, mint a 2014-es verzió

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Olvastam pár negatív cikket a filmről, de állítólag az összes lehúzza a filmet. Nem tudom, lehet, én ültem be másik filmre, de számomra még jobb lett, mint a 2014-es verzió. Godzilla felbukkanására nem kell egy órát várni, már az elején megmutatja magát, ráadásul a legerősebb fegyverét, a szájából kilövellt atomsugárzást sem a legvégsőkig tartogatják. Eleinte azt olvastam, hogy Godzillának három lénnyel kell megküzdenie, és megdöbbenve láttam a sorok között, hogy Mothrát is az ellenségei közé sorolják, pedig a japán filmekben ő mindig is az embereket védte, majd a filmet látva kellemesen csalódtam, mert a jó oldalon hagyták. Ráadásul a film... több»

 
MMcFly2015   2019. 06. 24.
Magam sem értem, mit vártam a 2014-es Godzilla után, de ez számomra élvezhetetlen volt

Sok embertől megkaptam a 2014-es Godzilla után, hogy nekem azért nem tetszettek az akkor látottak, mert nem is szeretem a szörnyfilmeket. Ez nem teljes mértékben igaz, hisz a Kong: Koponya sziget a műfaj egyik legjobbja, de Godzilla rendhagyó amerikai feldolgozása (1998-ban) sem volt nézhetetlen számomra. A jelenlegi Godzilla látványvilágától és kinézetétől is a hideg kiráz, az elmúlt öt évben gyakran emlegettem a legrosszabb mozim egyikeként. Éppen ezért nem sokat vártam a folytatástól... Kezdetben megfogott a film története. Azt a divatos témát veti fel, hogy a túlnépesedés és az ember okozta károk miatt a megoldás, hogy kiengedik azt a tucat titánt, amit szigorúan őriznek, és majd ők (... több»

 
BoBamburg   2019. 09. 28.

Klasszik Godzilla fanoknak, illetve azon nézőknek akik csak valami igazán látványosat akarnak látni kellemes 2 órát nyújt, de sajnos ennél többet nem tud. Baromi látványos, de a párbeszédeknek és a történetnek legtöbbször tipikus B-kategóriás akciófilm szaguk van. Na meg azért pár hibát is fel lehet fedezni a filmben, de ha az ember eltudja ezeket engedni, akkor egy szórakoztató 2 óra vár rá.

 
Sólyom.Pocok   2019. 06. 05.
Látványra mentem - sírva jöttem

Nem vagyok sznob, sőt, a látványfilmek miatt járok moziba. De ez kb. nézhetetlen volt. A trailer alapján most szintet emeltek és van több szörny benne, meg valamilyen nagy történet, hogy reflektálnak az ember–környezet viszonyra. Hozzácsapnak egy kis mondavilágot és kapunk egy szép történeti hátteret. Jó CGI-vel ezt nehéz elrontani... de sikerült. A film 50%-a akció, ami 3 perc után roppant unalmas, mert senki nem sebez meg senkit. Ellenben a kamera rángatózik és csak 1-2 részlet látszódik, mert így olcsóbb megcsinálni... ez ízlésesen tud működni, egy bő 2 órás filmben nem. Kapunk valami suta szálat, hogy valamilyen titkos szövetség áll a háttérben, meg amikor éppen nem a kamerát rángatják ... több»

 
iq.csabi   2019. 06. 18.

Nagyon gyenge film. Moziban néztem, szerencsére 4DX-ben... A látvány és az effektek miatt adtam 2 csillagot, de egyébként maga a film rettentően rossz. A vége az egyenlő a nullával, nem tudni a pontos végkifejletet. A színészi játékok gyengék, a történet is gyenge vagy legalábbis nagyon rosszul van kivitelezve.

 
BThomi   2019. 09. 15.
CGI halála?!

Számomra ez a film, olyan volt, mint egy modernizált, 2 órás trash film.

 
imreacs82   2019. 09. 23.

látványos film, de a sztori silány és a karakterek is inkább nevetségesek mintsem hitelesek. Csalódást okozott a nagy beharangozás után. Elcsépelt és erőltetett.

 
Caravaggio1978   2019. 10. 01.
Szórakozni járunk moziba nem??

Szuper látványos volt a film,teljesen megfelelt az elvárásainknak.

 
pepetherock   2019. 05. 31.

Oké, ez az a Godzilla film, amire évek óta vártunk, senkinek ne legyen kétsége efelől. Nem egy agyatlan film, ugyanakkor irtóra zúzós és pokolian látványos. Tény, hogy tartalmilag nem eresztették bő lére az egészet az alkotók, de ne is lényeges ez ebben a műfajban.

 
vertigo   2019. 05. 30.

Atyaég, én teljesen padlót fogtam ettől a filmtől annyira látványos. Az ugyan más kérdés, hogy mennyire tartalmas szórakozás, de ez talán nem is annyira fontos. Engem piszkosul elszórakoztatott, és szerintem ennél többet nem is kell várni tőle. Az egyik legjobb Godzilla film, ami az utóbbi években láttam, és másoknak is csak azt tudom mondani: látni kell!

 
nagygellert   2019. 05. 23.

Uncsi Godzilla film.

 
freeman   2019. 09. 19.

jo

 
Alphik   2019. 05. 29.

Nos, hát jobb mint az előző Godzilla film, bár őszintén szólva ezt a részét még nem igazán érzem teljesítménynek. A látvány valóban pazar, és ha teljesen kikapcsolod az agyad, nem foglalkozol a bugyuta párbeszédekkel és lyukacsos forgatókönyvvel, egész biztosan jól fog szórakozni. Ha mégsem így teszel, kapsz egy szép egy elég gyenge filmet, ami méltatlanul elpazarolja a remek szereplőgárda tehetségét. Mondjuk élvezetet még így is találhatsz benne... A Godzilla: A szörnyek királya számomra nem több egy közepes filmnél.

 
skyman   2019. 05. 23.

Azt tényleg meg kell hagyni, hogy a Godzilla 2 látványában minden idei filmet kenterbe ver, és meglepődnék, ha ez változna az év végéig. Egyszerűen beleszögez a moziszékbe, és végülis pont az nyújtja, amit egy ilyen filmtől el lehet várni: kikapcsolódást és szórakoztatás. Nem szégyellem, de mi nagyon élveztük. :) Csillagos ötös guilty pleasure!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.