Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Godzilla: A szörnyek királya (2019)

Godzilla: King of the Monsters
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
15
Videók

Vélemények: Godzilla: A szörnyek királya (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 06. 03.

Borzalmas film, életem legrosszabb mozis élménye. Még soha nem jöttem ki moziteremből idő előtt, de most majdnem megtörtént. 2 óra tömény visongás és üvöltés, miközben a látvány alulról súrolja egy videójáték grafikáját. A történet gyerekesen idióta, a szereplők pedig irritálóbbak mint Godzilla súlyfeleslege.

 
Orosz István   2019. 05. 31.
Látvány elvitte a filmet.

Maga a látvány nagyon is jó volt, az alap sztori se lett volna rossz azonban nem érzem azt a nagy bummot. Valahogy nekem a régi Godzilla kúlső, és sztori is sokkal jobban tetszett értem én ez az eredeti el is fogadom. De sejtem, hogy a folytatás Godzilla vs Kong lesz.


 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Kifejezetten látványosak voltak a titánok és az harcuk, de az emberi tényező a filmben minden szempontból gyenge volt. A Stranger Things-es Milli Boby Brown is szörnyű és hiteltelen volt, pedig benne volt minden bizodalmam, mert a sorozatban nagyon minőségit alkotott. Gagyi történet de látvány és zene rendben. Egyszernézős is csak sajnos.

2
 
Sólyom.Pocok   2019. 06. 05.
Látványra mentem - sírva jöttem

Nem vagyok sznob, sőt, a látványfilmek miatt járok moziba. De ez kb. nézhetetlen volt. A trailer alapján most szintet emeltek és van több szörny benne, meg valamilyen nagy történet, hogy reflektálnak az ember–környezet viszonyra. Hozzácsapnak egy kis mondavilágot és kapunk egy szép történeti hátteret. Jó CGI-vel ezt nehéz elrontani... de sikerült. A film 50%-a akció, ami 3 perc után roppant unalmas, mert senki nem sebez meg senkit. Ellenben a kamera rángatózik és csak 1-2 részlet látszódik, mert így olcsóbb megcsinálni... ez ízlésesen tud működni, egy bő 2 órás filmben nem. Kapunk valami suta szálat, hogy valamilyen titkos szövetség áll a háttérben, meg amikor éppen nem a kamerát rángatják ... több»

 
HETEDIK   2019. 06. 04.

Azt hittem a 2014-es Godzillát már nem lehet alulmúlni és onnan csak feljebb van. Tévedtem. Mert ez a rész mint sztoriban, mint látványban elmarad elődjétől. Sőt, akció is sokkal kevesebb van, a végére jut egy kis csihi-puhi Godzilla és a háromfejű sárkány között, de abból se sok látszik. Valami nyakatekert történetet próbáltak rittyenteni ehhez a béna koncepcióhoz, de az ember kínosan érzi magát nézése közben, akkora baromság. A színészek játéka pedig egyenlő a nullával. Eddig az év csalódása!

 
pepetherock   2019. 05. 31.

Oké, ez az a Godzilla film, amire évek óta vártunk, senkinek ne legyen kétsége efelől. Nem egy agyatlan film, ugyanakkor irtóra zúzós és pokolian látványos. Tény, hogy tartalmilag nem eresztették bő lére az egészet az alkotók, de ne is lényeges ez ebben a műfajban.

 
vertigo   2019. 05. 30.

Atyaég, én teljesen padlót fogtam ettől a filmtől annyira látványos. Az ugyan más kérdés, hogy mennyire tartalmas szórakozás, de ez talán nem is annyira fontos. Engem piszkosul elszórakoztatott, és szerintem ennél többet nem is kell várni tőle. Az egyik legjobb Godzilla film, ami az utóbbi években láttam, és másoknak is csak azt tudom mondani: látni kell!

 
Thibo84   2019. 06. 02.
Szerintem jobb, mint a 2014-es verzió

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Olvastam pár negatív cikket a filmről, de állítólag az összes lehúzza a filmet. Nem tudom, lehet, én ültem be másik filmre, de számomra még jobb lett, mint a 2014-es verzió. Godzilla felbukkanására nem kell egy órát várni, már az elején megmutatja magát, ráadásul a legerősebb fegyverét, a szájából kilövellt atomsugárzást sem a legvégsőkig tartogatják. Eleinte azt olvastam, hogy Godzillának három lénnyel kell megküzdenie, és megdöbbenve láttam a sorok között, hogy Mothrát is az ellenségei közé sorolják, pedig a japán filmekben ő mindig is az embereket védte, majd a filmet látva kellemesen csalódtam, mert a jó oldalon hagyták. Ráadásul a film... több»

 
nagygellert   2019. 05. 23.

Uncsi Godzilla film.

 
Alphik   2019. 05. 29.

Nos, hát jobb mint az előző Godzilla film, bár őszintén szólva ezt a részét még nem igazán érzem teljesítménynek. A látvány valóban pazar, és ha teljesen kikapcsolod az agyad, nem foglalkozol a bugyuta párbeszédekkel és lyukacsos forgatókönyvvel, egész biztosan jól fog szórakozni. Ha mégsem így teszel, kapsz egy szép egy elég gyenge filmet, ami méltatlanul elpazarolja a remek szereplőgárda tehetségét. Mondjuk élvezetet még így is találhatsz benne... A Godzilla: A szörnyek királya számomra nem több egy közepes filmnél.

 
skyman   2019. 05. 23.

Azt tényleg meg kell hagyni, hogy a Godzilla 2 látványában minden idei filmet kenterbe ver, és meglepődnék, ha ez változna az év végéig. Egyszerűen beleszögez a moziszékbe, és végülis pont az nyújtja, amit egy ilyen filmtől el lehet várni: kikapcsolódást és szórakoztatás. Nem szégyellem, de mi nagyon élveztük. :) Csillagos ötös guilty pleasure!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.