Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
61

Godzilla: A szörnyek királya (2019)

Godzilla: King of the Monsters
Filmadatlap
 
33
Szereplők
22
Vélemények
14
Képek
16
Videók

Filmkritika: Godzilla: A szörnyek királya (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Godzilla II: A szörnyek királya egy kívül monumentális és gyönyörű harcokat kínáló, de belül rothadó és üres, a nézőket semmitmondó maszlaggal tömő nyári blockbuster. Tipikus minta példája annak, hogyan rontsunk el egy filmet beleerőltetett morális mondanivalóval, ha az különösebben nem igényli. több»
 
Háromfejű repülő sárkánykígyó, felhőkarcoló méretű molylepke, vulkánból kikelő főnixmadár, és persze a címszereplő szörnykirály, Godzilla egymással való hadakozása borítja lángba a világot. Ez tényleg érdekes tud lenni egy felnőtt ember számára is? több»
 
Ez egy nyári blockbuster annak minden előnyével és megszámlálhatatlanul sok hátrányával egyetemben. De ez kell a népnek, úgyhogy csak annyit mondanék végszó gyanánt, hogy meghalt ugyan a király, de éljen a király! Éljen Godzilla! több»
 
Hogy végignézhesse azt, ahogyan egy óriási szörny tör-zúz egy városban. Miért ül be az ember egy Godzilla-folytatásra? Hogy végignézhesse, ahogyan egy óriási szörny összecsap más óriási szörnyekkel, és közben törnek-zúznak a városokban. Ezt a célt pedig többé-kevésbé élvezetesen teljesíti is a Godzilla II – A szörnyek királya. több»
 
Csak új gárda, értékelhető karakterek, és új ötletek ránthatják ki a gödörből ezt a projektet, nem pedig a töménytelen, de profi CGI. több»
 
Összességében nekem tetszett ez a film, istenien szórakoztam rajta, megkedveltem Godzillát, minden tiszteletem a CGI-varázslóké, a hangvágóké, és természetesen a zeneszerzőé, Bear McCreary-é, tényleg varázslatos, amit látványban kap tőlük a néző. több»
 
A szörnyek királyát követően senki nem fog petíciókat írni, és valószínűleg a stábtagokat sem éri majd online zaklatás, de ez nem azért lesz, mert egy kiemelkedően jó film lenne. Azért lesz, mert pontosan azt adja, amit a rajongók elvárnak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.