Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Jurassic World: Bukott birodalom (2018)

Jurassic World: Fallen Kingdom
Filmadatlap
 
29
Szereplők
60
Vélemények
141
Képek
13
Videók

Vélemények: Jurassic World: Bukott birodalom (2018)

 
jfruzsi97   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

1

Ami Jurassic Park/World minden jöhet. Ez a rész sem lett elrontva, hozta az elődjét. Nagyon látványos, tényleg mintha élő dínók lennének. Izgalmas végig. Alig várom a következő részt!

 
Empeloc   2018. 07. 14.

a nap véleménye

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Még anno a Jurassic Park 1. volt az egyik kedvenc filmem, és mind a mai napig rajongok a dinoszauruszokért. A filmre tehát nem volt kérdéses, hogy elmegyek megnézni, mivel az előző rész is megütötte a várt szintet, azonban most elég vegyes érzésekke... több»


 
Szilonka   2018. 06. 16.

7

J ól jár aki a moziban erre vált jegyet, U nalom helyett azonnal beleszeret. R emek szereplő gárda A z előző rész óta erre vártam. S okatmondó történet S egyszer talán meg is történhet. I zgalmas és kusza szálak C sodálatosan szép tájak. W ow ér... több»

 
HercegPeter   2018. 06. 13.

a nap véleménye

5

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem is tudom, hol kezdjem. Először is szeretném megköszönni a jegyeket, amiket tőletek kaptam. Mint látjátok, okosan használtam fel. Azt azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy mint általában, az első rész itt is jobb lett. Mintha kicsit másolnák... több»

 
indingo   2018. 06. 11.

a nap véleménye

3

Én a kezdetektől fogva nagy Jurassic Park/World rajongó vagyok és eléggé elfogult a sorozattal. A Bukott birodalom tipikusan 3D-re készült film, ami nem jelenti azt, hogy 2D-ben nem lenne látványos. A korábbi részekből megszokott légi felvételek itt ... több»

 
Artemisia   2018. 08. 12.

3

Igazi meglepetés volt a film a szörnyen lagymatag első rész után ; ez mindent tartalmaz, ami az előzőből hiányzott. Az akciójelenetek bámulatosak, lenyűgöző a CGI látvány és a koreografáltság. Pl. a vulkán kitörése a szigeten vagy az üvegtetőn játsz... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 07. 23.

1

Emlékszem, hogy annak idején mennyire elvarázsolt a legelső Jurassic Park film a brutálisan élethű dinoszauruszokkal, az izgalmas cselekményével és a jól megírt karakterekkel. Aztán teltek-múltak az évek, jöttek az újabb részek (mondhatni törvényszer... több»

 
Orosz István   2018. 08. 22.

0

Sajnos nekem az első rész sikerét nem hozta, viszont voltak benne érdekes dolgok, és a végkimenetel is nagyon drasztikus volt amit nagyon tudok értékelni, mert a széria történetében egy új fejezetet nyitott.

 
HETEDIK   2018. 06. 08.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Méltó folytatása a világ egyik legjobb és legjelentősebb filmsorozatának. Spielberg anno vászonra álmodta a 65 millió éve tragikusan kihalt ősgyíkokat, majd hosszú idő után 2015-ben Trevorrow újraálmodta az egészet és lenyűgözte vele a világot, ugya... több»

 
Thibo84   2019. 03. 22.

0

Nem tudom, de olyan érzésem volt, mintha az előző rész hihetetlen tempója után mintha egy kicsit – de tényleg csak egy pirinkót – behúzták volna a kéziféket, és ehhez még hozzáadták a sötét tónust, ami persze nem hátrány, inkább előnyére vált a filmn... több»

 
dailyfilmsan   2018. 06. 25.

0

Ajándék jegy beváltva! ;) Még mindig imádom a dinós filmeket mint egy gyerek izgatottan vártam a filmet ami erősen indít és látványban ott van a szeren csodás volt végignézni azt ahogyan felrobban a sziget páratlanul szépre sikeredett. Az állatok vis... több»

 
alexxx   2018. 05. 31.

0

Nem lett rossz film a Jurassic World 2, de őszintén szólva én abban bíztam, hogy vesznek egy radikálisan új irányt, és picit bátrabbak lesznek a sztorivezetéssel (dínók katonai célú használata, ilyesmik). Látványos, a maga módján élvezhető, de nem je... több»

 
AngelCass   2018. 06. 13.

0

Kár,hogy ilyen keskeny skálán lehet csak pontozni a filmeket mert én 10-ből 6-ot adnék rá az jobban tükrözi a filmet. Mert ez egy jól sikerült folytatás lett, ami felvezeti a folytatásokat, ilyen Majmok bolygója szerűre kerekedik, majd a széria ha jó... több»

 
VvV   2019. 10. 30.

0

Chris Pratt-nek nagyon jól áll a JW-os karakter. A történet is egy kiválós akció film dinókkal.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 28.

0

Átlagos egyszernézős film lett csupán ez a folytatás. Volt benne potenciál pedig. Az első nagyon friss volt a szemléleteben, ezzel szemben ez olyan mintha a Jurassic Parkot próbálná meg lekoppintani amikor az állatokat mentik ki a szigetről. Chris Pr... több»

 
harnas1207   2019. 01. 09.

0

Kritikus vagyok a Jurassic Káposzta felmelegítésével kapcsolatban, de csak most esett le, hogy itt is ugyanaz a helyzet mint a Star Wars esetében. A régi részek kerülnek újrafeldolgozásra. Visszatérnek a szigetre, a nagy vadász, a dinók lakott övezet... több»

 
BoBamburg   2018. 09. 30.

0

Teljesen vegyes érzelmekkel vagyok vele. A film eleje tök menő volt, felrobbanó vulkánok, dinoszauruszok, rengeted akció és látvány orgia. Aztán a film második fele, mikor már elhagyják a szigetet nekem valahogy nem jött át. Nem volt rossz, nem azt ... több»

 
Lonka   2018. 08. 26.

0

Chris Pratt üde színfoltja az új JP filmeknek. A története látványosra sikeredett és a dinoszauruszok itt is bámulatosak.

 
VFTS   2019. 01. 30.

0

A Jurassic Wolrd sikere után a készítők átváltottak Dagobert bácsi üzemmódba és kattogtak a szemük előtt a dollár jelek. Így megcsinálták a filmet a nagy bevétel reményében. Maga a film eléggé sablonos lett, közelében sem ér az előző résznek. Egyszer nézhető.

 
MMcFly2015   2018. 06. 25.

0

Nem vagyok nagy Jurassic Park rajongó. A 93-as alkotás is gyerek fejjel, az újdonság ereje miatt hatott rám, viszont a többi részénél már akkor is éreztem, hogy bizony ez már túl van nyújtva. Erre sok évre rá előrukkoltak a Jurrasic World-el ami hozo... több»

 
Timcsi   2019. 01. 31.

0

Nekem az első rész jobban bejött, ez picit már izzadságszagú. Újabb szuperdínó, összeesküvés, pont mint az első részben.

 
Timon   2020. 01. 26.

0

Izgalmas volt nézni,szinte olyan jó volt mint az előző,már csak azért is,mert ez merészebb pályára lépett elsőnél,kevésbé épült (legalábbis részben) az eredeti rész alapjaira,leszámítva az újításokat.Persze az a módszer is tetszik nekem a széria-foly... több»

 
Syracuse   2018. 06. 16.

0

Vegyesek az érzéseim. A film első fele tökéletes, egyértelműen a monumentális látványra mentek rá a készítők, ilyet még a büdös életben nem láttunk és zseniálisan le is zárja gyakorlatilag az egész eddigi Jurassic szériát. Aztán a kastélyba érkezve e... több»

 
petraszab   2019. 04. 20.

0

Látványban még jobb volt talán, mint az első Jurassic World sztori. Ismét előjött az ősi jó és rossz összecsapása remek akciójelenetekkel.

 
Milanman   2018. 09. 14.

0

A dínók jópofák, mindig jó megnézni egy JP-JW filmet, mert kb. tudod mire számíthatsz. Igaz, hogy korábban, legalábbis az első és stílusteremtő résznél még biztosan, törekedtek arra is, hogy legyen legalább egy közepesen ütős sztori is a film mögött.... több»

 
szabomarc   2019. 01. 05.

0

Elmegy vele az idő, de nem lett egy klasszisfilm, mindenesetre élvezhető, szórakoztató. A látványvilág is nagyon jó, a történet közepes. Összességében ajánlom a filmet.

 
Csillagpor   2018. 09. 30.

0

Egyszerre jó és rossz is ez a film. Élvezhető és látványos, de sajnos nem mond semmi újat, max az emberi genetikás részt, amiről persze kb semmi konkrétumot nem tudunk meg később, de ezen már fent sem akadok. Újra felhasználtak mindent ami az eddigi ... több»

 
belavagyok   2020. 09. 28.

0

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard remek párosa asz új szériának. Izgalmas és kalandokkal teli rész, kicsit komolyabb mint az első Jurassic World alkotás.

 
erahurka   2018. 08. 01.

0

Vannak jó pillanatai, de sajnos nem spóroltak a bugyuta dolgokon sem. A második fele ami igazán érdekes, de sajnos ott meg egy idő után már valahogy elkezdtem unni. Sokan lehúzzák a végét, nekem kifejezetten tetszett az a húzás, illetve a következő epizód is lehet nagyon jó ha kicsit bevállalósabb szkriptet készítenek.

 
Vágottszemű   2019. 02. 08.

0

Nekem nem tetszett annyira. Az előző részek jobban megfogtak. Nem volt valami jó film. Szerintem nem éri meg megnézni. A története nem volt olyan jó mint az előző részeknek.