Elég jól indult, az első fele izgalmas és pörgős, de a második fele a filmnek már eléggé ellaposodott, meg egy kicsit túlzó lett.
Ennél földtől elrugaszkodottabb, bénább film nem sok van. Ha a Discovery készített volna a Carnotaurusok párzásáról dokumentum filmet, még az is jobban lekötött volna. Egyedül ez az állat volt gyönyörű realisztikus, és viselkedett úgy, amit ember egy... Több
Abszolút elmondható a filmről hogy hozta azt amit elvártam. Hozza az előző rész színvonalát. Ne számítsunk bonyodalmakra, de egy igazi kikapcsolódást adó színvonalas sci-fi. Látványt tekintve szuper, kihozták a maximumot. Attól eltekintve hogy a szto... Több
Nekem nem tetszett annyira. Az előző részek jobban megfogtak. Nem volt valami jó film. Szerintem nem éri meg megnézni. A története nem volt olyan jó mint az előző részeknek.
Nem vártam túl sokat ettől a résztől sem. Sajnos, bejött a megérzésem, hogy ezt a történetet már nem lehet tovább ragozni. Szerintem, el kellene búcsúzni az őshüllőktől, mert elfogytak az ötletek és ez így már nem élvezetes.
A Jurassic univerzum már nem igazán tudott volna újat mutatni így mondhatni semmi elvárásom nem volt a filmmel, csupán úgy vittek el a moziba. Ezért is volt kellemes csalódás a film. Akció dús volt, izgalmas és néhol drámai. Nem mondom, hogy az évszázad filmje de egy négy csillagot bőven megér.
Nem egyszerű ezt a filmet véleményezni de azért mégis teszek egy próbát. Összességében nézve maga a film tetszett hisz remek tempója volt, nem lehet unatkozni egy percig sem a filmen. Ezen felül továbbra is lenyűgöző volt a látványvilág, és a dínók m... Több
Nagyon vártam, de elég fura lett. Sajnos kicsit összecsapottnak hatott. Átraktak egy korábbi történetet egy másik helyszínre.
Amit ebben a filmben láttam, az volt a csúcs, és ezt lehetett is volna továbbvinni, sajnos ez nem történt meg a következő részben. Ez a film is, úgy mint a többi, kellően izgalmas, horrorisztikus, feszült és látványos volt. Nosztalgiában bővelkedett, de nem vitte túlzásba. Egy új és nagy lehetőség nyílott meg, de ezt sajnos nem használták ki.
Hatalmas élmény volt és az előző részhez képest ez még jobbat ütött! És tényleg aki teheti és megszeretné nézni a filmet az mindenféleképpen az 4D-be tegye meg, mert úgy sokkal hatásosabb volt.