A legsötétebb óra

The Darkest Hour

2025.01.22 Kóborló

legújabb vélemény a nap véleménye

Csak egy gyengécske földönkívülis film

Számtalan film készült már arra a sémára, hogy valamilyen földönkívüli invázió épp a mi kis Földünket szemelték ki maguknak, ilyen-olyan okokból kifolyólag, és hát a rengeteg filmes feldolgozás igencsak széles minőségi skálán mozgott már. Eme témakör... Teljes kritika

Na ez az a film, ahol semmi sem sikerül. Sem látványban, sem történetben nem hozza a minimumot. Gagyi színészi teljesítmény jellemzi a mozit, és az űrlények ábrázolása, bemutatása sem sikerült. Összecsapott, gagyi fércmunka.

2020.09.14 Hámori Balázs

Hát...

Mit mondjak, nem vártam sokat a filmtől már a trailer alapján láttam hogy max egy B kategóriás film de a megnézése után már ebben se vagyok biztos. A zene és a hangok nem voltak a helyzet magaslatán mintha kiselejtezett cuccokkal dolgoztak volna a fi... Több

2015.08.04 kabel

Amikoe már a nyolcvanhetedik kézi kamerás film jön ki, a rendezőknek tényleg bele kéne gondolni, hogy kinek kell ez egyáltalán. Egy eredeti gondolat vagy ötlet nem volt a filmben, látványvilága pedig nulla volt, hasonlóan a szinészek teljesítményéhez.

2023.11.23 Morpheus

Gyengécske

Egy horror-fantasy esetében fontos a hihető sztori, a gazdag látványvilág és a félelmet keltő lények esetében a megjelenítés minősége. Itt ezekkel sajnos vannak gondok: a Moszkvát és a Földet megtámadó idegenekben nulla fantázia van, szinte teljesen ... Több

2017.05.26 Szilonka

Nekem tetszett a filmben az űrlények újfajta feldolgozása. A történet pörgős volt, az orosz-amerikai összhang kicsit pikért.

2017.11.18 Bazzzsi

Emile Hirsch nagy kedvencem, úgyhogy nem hagyhattam ki a filmet. Nem a legjobb a műfajában, helyenként üres a történet. A haderő egy raktárban bujkál, pár amcsi pedig meg akarja menteni a világot.

2017.07.26 Lonka

Nem feltétlenül azt vártam a cm és a leírás alapján, de összességében nem csalódtam a filmben. 90 percre remek kikapcsolódást biztosított, megvolt az izgalom és a feszültség.

2019.01.20 Timcsi

Örülnék neki, ha Emile Hirsch végre egy komolyabb filmben is főszerephez jutna. Ez nem olyan, de szerintem korrekt a története.

2015.11.17 veress75

Jobb volt, mint amire számítottam. Eleinte nem igazán lehetett tudni, merre fog haladni a sztori, de aztán beindult. Sose lehetett tudni, ki fog legközelebb meghalni, ez fenntartotta az érdeklődést és az izgalmat. Kategóriájában egy jó film, aki megnézni szerintem jól fogja érezni magát a legsötétebb órában :)

2016.06.02 Edeske

Durva és lelkileg mélyreható film ami mindenkiben hagy valamilyen módon nyomot. Hiteles színészi alakítás, profi rendezés. Különösen meggyőző film. Sokáig a hatása alatt voltam.

2015.01.28 PNemeth

EZ az a film, amit alig bírtam végignézni, sablonos volt, és rettenetes volt kamerázva, eljátszva.