Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
23
Vélemények
8
Képek
Videók
 
Crystaldeer   2020. 08. 16.

legújabb vélemény

mélyen érintő

Azon kevés filmek közé tartozik, amin elsírtam magam. A története mélyen érintett, mert azon kevés magyarok közé tartozok, akik élőben látták a World Trade Center tragédiát. És miért ne történhetett volna meg a film cselekménye valójában? Talán Robert Pattinson helyére mást is el tudtam volna képzelni mondjuk Jake Gyllenhaal-t, de így is zseniális film lett.

 
indingo   2017. 05. 03.

Ebben a filmben még Robert Pattinson is kedvelhető. Igazi családi dráma, az uralkodó édesapával és bántalmazott kislánnyal. A romantikus szál is tetszett, bár a végét sajnáltam.


 
Deku   2017. 07. 17.

Hát engem ez a film nem tudott meghatni. Robert Pattinson itt is ugyanúgy kedvelhetetlen mint mindig. Leginkább a színészi gárda miatt nem jött be a film maga.

 
MP170506   2016. 11. 23.

Nagyon lassan indul a történet, néha már unalmas, de egyébként egy tipikus romantikus dráma. A színészek jól alakítják karakterüket, egyszer nézhető film. A lezárása nagyon drámaira sikerült.

 
Edii   2015. 04. 23.

Nehezen indul be a film, de nem baj az, így is nagyon jó! Rengetek mondanivalója van, mélyen megérinti az embert, megható film. És a vége...hatalmas fordulat és tényleg az van, hogy utána csak ül az ember és néz ki a fejéből, hogy MIÉRT...?!

 
VvV   2016. 05. 10.

Egy érzelembomba film. Nagyon szeretem, eléggé megható. Egymásra találnak, de a sors más jövőt szán nekik. Tetszett a desszertes részről szóló értekezés.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

Felkavaró és egyben megindító romantikus történet. Kicsit el vagyunk szokva attól, hogy egy szerelmi történetnek nem pozitív a vége. Minden akadály elhárult a szerelemesek elől, egyszer csak...

Robert Pattinson
Emilie de Ravin
Pierce Brosnan
Emilie de Ravin
Robert Pattinson
Robert Pattinson
Robert Pattinson
Ruby Jerins
Chris Cooper
Emilie de Ravin
Robert Pattinson
Emilie de Ravin
Robert Pattinson
Emilie de Ravin
Robert Pattinson

A film összbevétele 56 506 120 dollár volt (imdb.com).

 

Robert Pattinsont a filmben nyújtott alakításáért Arany Málna-díjra jelölték.

(ps)
 

2010-ben a Teen Choice Awards Robert Pattinson alakítását a legjobb drámai szerep kategóriájában díjazta.

(ps)
 

Robert Pattinson megsérült a forgatásokon, miközben a rajongói elől menekült. Pattison nem is nézte merre rohan, és nekifutott egy parkoló autónak.

(ps)
 

Ally szerepére sokáig keresték a megfelelő színésznőt. Emilie de Ravin volt a legígéretesebb, ő viszont sokkal alacsonyabb Robert Pattinsonnál.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint a Hawkins család vezetékneve Roth lett volna.

(ps)
 

Aidan szerepére Fran Kranzt is meghallgatták.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.