Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Emlékezz rám! (2010)

Remember Me
Filmadatlap
 
26
Szereplők
23
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Robert Pattinson
Emilie de Ravin
Pierce Brosnan
Emilie de Ravin
Robert Pattinson
Robert Pattinson
Robert Pattinson
Ruby Jerins
Chris Cooper
Emilie de Ravin
Robert Pattinson
Emilie de Ravin
Robert Pattinson
Emilie de Ravin
Robert Pattinson

Videók (1)

 
Annuska   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

1

Mély és elgondolkodtató film. Megrázó és nagyon mai. Robert Pattinsonnak nagyon jól állnak ezek a drámai/féldrámai szerepek.

 
indingo   2017. 05. 03.

0

Ebben a filmben még Robert Pattinson is kedvelhető. Igazi családi dráma, az uralkodó édesapával és bántalmazott kislánnyal. A romantikus szál is tetszett, bár a végét sajnáltam.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Hát engem ez a film nem tudott meghatni. Robert Pattinson itt is ugyanúgy kedvelhetetlen mint mindig. Leginkább a színészi gárda miatt nem jött be a film maga.

 
Crystaldeer   2020. 08. 16.

0
mélyen érintő

Azon kevés filmek közé tartozik, amin elsírtam magam. A története mélyen érintett, mert azon kevés magyarok közé tartozok, akik élőben látták a World Trade Center tragédiát. És miért ne történhetett volna meg a film cselekménye valójában? Talán Robert Pattinson helyére mást is el tudtam volna képzelni mondjuk Jake Gyllenhaal-t, de így is zseniális film lett.

 
MP170506   2016. 11. 23.

0

Nagyon lassan indul a történet, néha már unalmas, de egyébként egy tipikus romantikus dráma. A színészek jól alakítják karakterüket, egyszer nézhető film. A lezárása nagyon drámaira sikerült.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

0

Felkavaró és egyben megindító romantikus történet. Kicsit el vagyunk szokva attól, hogy egy szerelmi történetnek nem pozitív a vége. Minden akadály elhárult a szerelemesek elől, egyszer csak...

 
VvV   2016. 05. 10.

0

Egy érzelembomba film. Nagyon szeretem, eléggé megható. Egymásra találnak, de a sors más jövőt szán nekik. Tetszett a desszertes részről szóló értekezés.

A film összbevétele 56 506 120 dollár volt (imdb.com).

 

Robert Pattinson öt évvel fiatalabb, mint filmbeli partnere, Emilie de Ravin.

(dandelion1983)
 

Robert Pattinsont a filmben nyújtott alakításáért Arany Málna-díjra jelölték.

(ps)
 

2010-ben a Teen Choice Awards Robert Pattinson alakítását a legjobb drámai szerep kategóriájában díjazta.

(ps)
 

Robert Pattinson megsérült a forgatásokon, miközben a rajongói elől menekült. Pattison nem is nézte merre rohan, és nekifutott egy parkoló autónak.

(ps)
 

Ally szerepére sokáig keresték a megfelelő színésznőt. Emilie de Ravin volt a legígéretesebb, ő viszont sokkal alacsonyabb Robert Pattinsonnál.

(ps)