Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Vélemények: Valaki a túloldalon (2020)

 
BoBamburg   2022. 01. 04.

legújabb vélemény

0

Sajnos minden várakozásomat alulmúlta a film. Semmi újat nem mutat, a vége pofátlanul egyszerűen el van varrva, az pedig külön zavart, hogy soha senki nem kapcsol lámpát abba a rohadt elátkozott házban.

 
Sabnock Sanatory   2021. 11. 26.

4
Egy igazi IKEA horrormozi. Sivár és szétszórt.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lehet öregszem... Vagy csak spontán kukacoskodom? De valamit nem értek? Most komolyan? Oké, nyomok egy kis spoilert... A kissrác, aki elviszi a gyerekeket, az most szellem, démon vagy entitás? A csontvázfejűre ugyanez a kérdés vonatkozik? És a kopasz... teljes kritika»

3

 
Caravaggio1978   2021. 05. 09.

3
Pont ezért ülünk be az ilyen filmekre

N,s, aki elkezd egy horrort, az pont erre vágyik, hogy néha felugorjon a kanapéról. Nagyon tetszett a film, nem volt nagyon túlkomplikálva, és végre nem úgy kezdődött, hogy szexelnek az első percben. A nő nagyon bájos, jól adja a szerepet, hamar beférkőzik a természetessége a szívünkbe. A kis srác nagyon jól lett kiválasztva a szerephez. Aki egy kis borzongást szeretne, és nem agyalni, hogy most ki kicsoda, meg miért, hogyan stb. stb, annak bátran ajánlom. Nincs benne kaszabolás, meg felesleges időpazarlás, csak a történet van, amit percről percre követünk, figyelünk, mert kíváncsiak vagyunk a végkifejletre.

 
drg0602   2021. 11. 10.

1

Egész jó kis film. Nekem tetszett. Folyamatosan lekötött! Igaz, van hasonlóan elkészített film, de szerintem nem volt rossz alkotás. Helyeként izgalmas, a vége a filmnek meg kimondottan tetszett. Nem szokványos vérengzős horrorfilm. A színészi teljes... több»

 
CsakEgyCsajszi   2021. 11. 10.

2

Hát nem számítottam sokra a kritikák miatt. Pozitívan csalódtam. Végig lekötött a film, végig izgalmas volt, és végre volt borzongás is, amit nem ért el nálam mostanában horrorfilm. Ajánlom!

 
indingo   2021. 12. 22.

0

Millió és egy ilyen film készült már, és ezt sem emeli ki semmi a többi közül. Én már az elejétől fogva untam, és a csaj is elég idegesítő volt.

 
Vesco   2021. 10. 24.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az ilyen filmek miatt mondják a horrorra, hogy a legönismétlőbb, megújulásra legképtelenebb műfaj. Jelen alkotásban minden műfaji elem össze van mixelve, ami kellemetlen ízkavalkádot és keserű szájízt hagy maga után. Nálam legalábbis. A négyszáznegyv... több»

 
Di Canio   2021. 11. 11.

0

Költözz egy házba, ahol régebben történt valami, írd ki, hogy igaz történet alapján, aztán kezdődhet a rémisztgetés, amit természetesen nem minden családtag hisz el, és kész is van a sablonhorror. Sosem értettem, miért nem kapcsolják fel a villanyt. ... több»

1
 
Tibi   2021. 04. 28.

0

Szerintem ez a film simán kihagyható, teljesen sablonos, amit csak el kell felejteni, ha mégis látta az ember.

 
boda34   2021. 05. 03.

0

Én egy irtó hangulatos thrillert vártam ettől az egésztől, de a sztorinál nálam teljesen elcsúszott. A színészi alakítások egyszerűen nevetségesek voltak, sehogy sem jön át mindaz, amit a karaktereiknek hozniuk kellett volna. Nálam nagyon levizsgázott.

 
boda34   2021. 05. 02.

0

Én egy irtó hangulatos thrillert vártam ettől az egésztől, de a sztorinál nálam teljesen elcsúszott. A színészi alakítások egyszerűen nevetségesek voltak, sehogy sem ját mindaz, amit a karkatereiknek hozniuk kellett volna. Nálam nagyon levizsgázott.

1