Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Kaliber: A valóság ösvénye (2018)

Calibre
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
1
Videók

Galéria (2)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 07. 19.

legújabb vélemény

1
Egy töltény a becsületért

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy nagyon rövid bevezető után hamar belecsapunk a lecsóba. Marcus (Jack Lowden), a fiatal férj és Vaughn (Martin McCann), a befektetési tanácsadó gyermekkori barátok. Marcus felesége hamarosan szülni fog, és Vaughn arra kéri Marcust, hogy mielőtt ap... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 03. 09.

0

Nagyon feszült thriller, ami egy 20 perces "bevezetőt" követően a legeslegvégéig a képernyő elé szegez. Forgatókönyv szempontjából is egész jó, maga a történet nem egy világmegváltó valami, de vannak benne kimondottan okos húzások.

 
erahurka   2018. 08. 21.

0

Érdekes thriller-dráma, de valahogy nem tudott igazán elkapni. A szöveg nehezen érthető az akcentus miatt, sok volt nekem ez a skótos-íres tájszólás most. Amúgy a sztori korrekt, bár lehetett volna kicsit feszültebb.

 
A Calibre, mint a jó zsánerfilmek, egyszerre ismerős és újszerű, és pont annyit módosít a bejáratott toposzokon, hogy egy kicsit meg tudjon lepni, merre kanyarodik legközelebb. több»
 
Értékelés: 70 pont a 100-ból. Az elvarratlan és értelmetlen szál, és a logikai bukfenc sokat vont le az értékéből, de ezektől eltekintve ez egy igenis minőségi thriller. több»