84% 55 szavazat
Shiny_Flakes: A tinédzser drogbáró

Shiny_Flakes: A tinédzser drogbáró

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
3
Szereplők (3)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Max S. elárulja, miként építette fel drogbirodalmát egykori gyerekszobájából.

(csd)

Szereplők: Maximilian Schmidt
Ország: Németország
Premier: 2021.08.03. | Netflix (2021.08.03.)
 
2024.03.04 Zelegor

legújabb vélemény

Érdekes kis doku

A büntetés, amit kapott ezért cserébe, és fair módon járt el vele a rendőrség, sőt... nagyképű és ostoba. Van, aki sokkal leleményesebb, mégsem a profit vagy más kárára való meggazdagodás hajtja, hanem a sikertudat. Amit ez a srác elért, az elítélendő, egyedül azért tudta ezt megcsinálni, mert senki sem törődött vele, se ő másokkal. Mi az már, hogy az anyja több mint 1 évig nemcsak hogy nem ment be, de be se nézett a szobájába, ez felfoghatatlan és szomorú. Másfelől pedig nem tudom sajnálni, ha annyira „tökéletes” módon állt volna mindenhez, akkor nem követi el ugyanazt a hibát újra, grat neki.

0
 
2021.09.17 Klauka89

Ezt mindenkinek látnia kell!

Tökéletesen összerakott dokumentumfilm. A srác kezdő, mégis valahol profi, nem stresszel, nyugodt, kreatív és okos. Persze fura, hogy a családja mindebből semmit sem vett észre, ez a része nekem kicsit olyan, mintha írott forgatókönyv lenne. Hihetetlen történet. Jóképű, kacér és bátor. Nézzétek meg.

2
 
2021.11.23 Caravaggio1978

A srác egy zseni

Remélem a film után a világ vezető cégei közül valamelyik felkarolta a srácot... Egy lángelme a srác, minden elismerésem neki, viccesnek találtam a riporter néhány kérdését. :) Biztos elmeséli, mennyi bitcoinja van még itt-ott. ::)) A rendőrség nyomozása egy vicc volt, ha a srác nem hagyja el a cetlit a szobában, sosem jönnek rá dolgokra... Érdemes megnézni, nagyon érdekfeszítő dokumentumfilm volt.

1
 
2021.08.04 Wesleyvep

Szinte tökéletes, a zene, a történet prezentációja, minden szempontot megvizsgáltak, informatív és érdekes.

1
 
2022.06.17 Tóth István

Fekete piac

Ismét egy elképesztő sztori és nagyon komoly kis dokumentumfilm, hogy mit is lehet művelni internet és a posta segítségével. Vannak benne apró hibák, de összeségében egy hihetetlen sztorit kapunk! :D

0